ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с обрат срещу Берое, феновете твърдо зад Белия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:20 / 11.05.2018Коментари (16)12176
Ботев победи Берое с 2:1 в мач от 34-ия кръг на Първа лига, който се игра в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жоао Пауло (51, 87) бе точен за "канарите", а Мартин Камбуров (43) се разписа за гостите.

Двата отбора завършиха в намален състав заради червени картони на Густаво Афонсо (Ботев) и Карлос Охене (Берое).

Феновете на Ботев пък изразиха подкрепата си към треньора Николай Киров, след като на няколко пъти скандираха името му. Освен това от Трибуна Юг разпънаха плакат с надпис: Твърдо зад Белия!

Жълто-черните създадоха две опасни ситуации в началото на срещата. В 13-ата минута Серкан Юсеин изведе в коридор Жоао Пауло, който опита да преодолее Георги Аргилашки, но вратарят спаси удара му от близка дистанция.

Пет минути по-късно Филип Филипов получи пас отляво и от границата на пеналта от въздуха прати топката под плонжа на вратаря, но тя нацели гредата.

В 43-ата минута Берое откри резултата. Борислав Цонев изведе великолепно Мартин Камбуров сам срещу Кайзер и Императора технично прати топката в мрежата за 0:1.

В 51-ата минута "канарчетата" се върнаха в мача с изравнително попадение. Жоао Пауло шутира от границата на наказателното поле, а вратарят Георги Аргилашки не реагира по най-адекватния начин и топката влезе в левия му ъгъл за 1:1.

В 63-ата минута Карлос Охене от гостите получи втори жълт картон за избутване срещу Густаво Афонсо и бе пратен в съблекалнята. Само 5 минути по-късно Ботев също остана с 10 души, след като Густаво Афонсо получи директен червен картон. В опита си да овладее топката, бразилецът много грубо изрита с крак в главата своя сънародник Матеус Леони.

В 87-ата минута Тодор Неделев изведе Жоао Пауло сам срещу вратаря на Берое и бразилецът с премерен шут с левия крак го преодоля за пълния обрат в мача.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Димитър ПирговЙордан МиневРадослав Терзиев, Густаво Афонсо, Дуде Ндонгала (85- Милко Георгиев), Фелипе Бризола (54- Лъчезар Балтанов), Тодор НеделевСеркан ЮсеинЖоао Пауло (90+1- Алваро Юлиано).

Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
15.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.05.2018 г.
+1
 
 
Тия зелените ги хапваме вече и за закуска! Абе, марули..
на 12.05.2018 г.
+6
 
 
Марули и цигани на колене
на 12.05.2018 г.
0
 
 
Отлично ги извъртяхме тези марули,върнахме си за онова 3:2 .
+10
 
 
Тези си ги набихме с минимални усилия!
0
 
 
Има ли значение кой ще е трети...Локото имаме мач със Славия, след това евентуално със Ч. Море, и чак тогава Левски....Или е по-важно да сме винаги в темите за Ботев и да спасим..... Искам да уведомя всички. Аз съм въпросния Филип Бошев. Само че НЕ съм Стикс, и нямам нищо общо с него, и останалите които постоянно спасят темите за Ботев. Неправомерно някои преди време използваха моето име, незнайно как и защо.Искам истината да излезе наяве, и да се спре с обидите по мой адрес за да не е късно в един момент. Подхождам с нужното уважение и моля ботевистите за същото спрямо мен, разберете недоразумението в което съм вкаран, не съм обидил никой, напротив коментарите са ми били винаги обективни и далече от клубен идиотизъм, Не коментирам често за това разбрах за това недоразумение онзи ден. Няма да изпадам в подробности кой и как ме е обиждал, не съм такъв, ще го отмина, но се надявам да не продължава.... Лека вечер .
+11
 
 
Пловдив празнува, Марту и крумовци ревът ... ЗАЩО ?? МУХАХАХАХАХ
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.05.2018 г.
+2
 
 
тва жалтурите много бият ей . ний джендърите само ядем грездея .саде Локо
0
 
 
До всички обичайни плювачи - Ники Киров ви го заби доволно ! Как ще спите не знам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: