ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте едни от най-големите боклуци сред шофьорите в Пловдив! КАТ, спите ли?
Автор: Васил Динев 12:27 / 12.05.2018Коментари (24)100978
© Plovdiv24.bg
Хубавият ни град Пловдив се напълни с пълни боклуци и селяндури зад волана. Ежедневно всеки от нас е свидетел на безумни и нагли изпълнения на пътя.

Абдикацията на институциите, в лицето на пловдивската полиция е тотална! Затова вече е ежедневие саморазправата по кръстовищата в Пловдив. Хората осъзнават, че институциите са абсолютно неспособни да въведат ред в движението, затова взимат закона в свои ръце и се саморазправят с боклуците и джигитите.

Редовен читател на Plovdiv24.bg ни изпрати умопомрачително видео. Насладете му се!

Ако някой от джигите се познае във видеото, каним го на интервю в редакцията на Plovdiv24.bg. Време е да започнем от близо да изследваме подобен вид безмозъчни човекоподобни и да ги покажем на света! 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано мине само с ламарини.Често си правя писки с хора,дето на кръстовище на чифте баня заставят в лява лента ,за да тръгнат първи и да минат направо.Те имат задължително ляво.Лошото е,че пътят става от трилентов в двулентов и ако аз дам повече газ ,онзи отляво ще се удари в разделителните огради.Изрязвам малко колата,виждам как на малкото дупенце с кошница ВМВ-нце му се отварят свинските очички ,виждайки къде отива колата му и накрая го пускам да се мушне.Ако не натисна спирачки гъзето ще се притрепе ,защото той дава газ като за последно за да ме изпревари.Правят го момченца с малки писленца,каки кифли с Тойота Рав 4 и всички чичаци с наистина мощни коли-тези с по над 300-400 коня.Скоро някой ще се притрепе.
+2
 
 
На това кръстовище постоянно го има това, а и не само на него. На предното кръстовище на екскалибур е същото. Докато спирките не се изместят минимум 50 метра след кръстовището и не се започне масова глобявка на спрели коли винаги ще има само една лента за направо и една за наляво-всякъде!
+5
 
 
Всеки ден, на всяко кръстовище, половината, които го прекосяват правят нарушение, само и само да излезнат няколко места напред. Не знам как може да се преборим с това, наистина не знам. Човек вече се притеснява да си купи нова кола, първо защото удоволствието от карането е невъзможно в града, второ, че е много трудно да опазиш автомобила си здрав, когато морала на пътя е толкова нисък.
+2
 
 
Това е ейедневие всеки ден патувам от там
+6
 
 
На това кръстовище нарушенията са нон стоп без значение от къде го гледаш! Тям трябва да има една вишка с постоянно присъствие на КАТ както е в София на големите кръстовища! Напълни се града с всевъзможни утрепки зад волана свръх нагли и безочливи лишпери!
+5
 
 
Що се ядосвате на хората бе, бързат да си хванат парко места пред оазисите :)
+6
 
 
На това кръстовище, концентрацията на нарушенията е най-висока може би в целия Европейски съюз. Преди 2 дни автобус 44 от най-лявата лента на червено си зави надясно пред всички останали автомобили и застана в средата на кръстовището. Съжалявам, че не успях да извадя телефона навреме и да го снимам. Нямам думи... А случаи като този от видеото стават постоянно.
на 12.05.2018 г.
+9
 
 
В други държави знаете ли защо режат глави от кръста? За да не се получи ефекта на претръпването. Да нарушението на шкодата е безумие,но никой вече не обръща внимание и на такива като този с джипа а той също е за отнемане на книжка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: