ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проговори студентката, нокаутирана от Габриела: Потънах в кръв, будя се вечер!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 14.05.2018Коментари (21)34434
Бяхме в тоалетната. Имаше едно момче и едно момиче. По едно време видях една ръка, цялата в татуировки, да ме удря с юмрук в лицето. Аз потънах в кръв, роклята ми беше в кръв. Само чух момчето да пита "Какво направи?“. В тоалетната имаше още едно момче и момиче. Те ми помогнаха да се изправя, защото бях на земята. Това разказа студентката Катя Андреева, която е била ударена от Габриела Медарова – танцьорката, потрошила 10 коли в Пловдив.

"Първата версия, която чух от полицията, е, че тя ме e ударила с вратата. Това няма как да стане, защото тя се отваря навън. Последствията са, че се будя вечер, стряскам се“, разказа още момичето в ефира на bTV. От своя страна майка ѝ уточни, че ще си търсят правата в съда. В същото време адвокатът на Медарова е посочил, че тя категорично не иска да коментира случая.


Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МА КВО НЕ ИСКА ДА КОМЕНТРИААА БЕЕЕЕ, КОИ СА ТИЯ СЕЛЯНИИИИ КОЯ Е ТАЯ КУРВААА И КОЙ Е СМЕШНИЯ УИ НАДРУСАН ПРИЯТЕЛ, ЕЙ СМЕШКИ НАСЕЛИХТЕ ГРАДА НИ , ВРЕМЕ Е ДА ВИ СМАЖЕ НЯКОЙ И ДА ВИ ПРЕЗЕМИ И ДА ВИ ИЗСЕЛИ СЕЛЯНИ ТАКИВА
+3
 
 
Въпрос 1: Защо, ако изписан пациент внезапно почине поради лекарска грешка, докторът бива разследван и съден, а съдия, пуснал рецидивист под гаранция ПО СОБСТВЕНА ПРЕЦЕНКА не носи никаква отговорност? Въпрос 2: Някой сеща ли се за поне един случай (от катастрофи до побоища), при който полицията да не е поне направила опит да прикрие или манипулира факти? Въпрос 3: Каква е всъщност функцията на полицията в България?
+1
 
 
Ако това е цялата истина, тази Медарова да лежи 10 години в затвора, защото тя е изключително опасна. В случая е употребила и дрога и алкохол и сяда зад волана! Блъска се на прав път, а ако имаше деца? Ако някой пенсионер мине пред нея? За тази съм съгласен, че е виновна и си заслужава наказанието! Имахме случая "Лерца", където там има и други участници, които спомагат за инцидента и там не съм съгласен за шофьора, че е виновен на 100%, но за тази, тази си е за пандиза, защото като е знаела че е с автомобил и е била с ясно съзнание е употребила алкохол и наркотици! СЛед употреба на тези вещества, човек зад волана си е убиец на пътя!
0
 
 
Във Варна до четвърта гимназия е пълно с наркомани,дето пушат пластмасови фасове и после наоколо мирише на трева.Така е.На наркотици мирише.
+2
 
 
Браво на Катя Андреева, че си търси правата - така и трябва. А г-ца Медарова този път дано го отнесе - време е вече.
+2
 
 
На профила и в инстаграм има снимки с марихуана качени,където обесняваше,че не употребявала такива вещества.Не само,че употребява,но и го афишира публично,хвали се видиш ли,че пуши марихуана...Тоя път сълзите и цирка,който разиграваше няма да минат,ако се образува дело....Явно тези вещества,които използва са и разбили психиката на това момиче..В ареста да постои малко да и дойде акъла в главата...За коя се помисли,че без причина да напада и удря ей така..Това не е нормално...И ако имаме нормална държава(прокуратура и съд) това момиче трябва да понесе цялата строгост на закона,без никаква милост....Сълзите и разкаянията няма да помогнат...Все пак сме правова държава и това поведение е недопустимо....
+4
 
 
Горката Катя Андреева, станала поредната пострадала от психично неуравновесената Габриела! Това е огромен стрес за Катя без значение факта каква точно е била травмата и този път дано съда бъде по-суров към терористката. Ей, много нагло и агресивно се оказа това Габи, не знам и сводника й Пацо дали е същото л@йно, но тази е по-гнусна и от онази убийцата Катя Лерца. За мен лично си беше ясно, че "доброто дете" ще извърши нещо подобно. Не е добре с нервите това наркоманизирано алкохолно деградирало к**ве. Чудя се единствено на съда корумпирани ли бяха или се подведоха като наивници от лъжливите крокодилски сълзи на театралната актриса, та я пуснаха да си вее байрака само срещу 5000 лв. , видиш ли да си продължала обучението в ПУ, вместо да я бяха задържали с мярка арест докато трае разследването за изпотрошените коли от терористката, и после директно в Сливенския затвор да си продължи обучението. Или да чакаме първо да убие някого? Или повече хора да смачка до смърт както направи с колите?
+8
 
 
Тази малката, само преди 20 дни ревеше като магаре, че искала да продължи образованието си е Пловдивския университет, но явно трябва да продължи в Сливенския затвор... Жалко, че съдебната система е толкова стара и корумпирана, че ще е поредната на която ще и се размине...
+3
 
 
За онова добро и ученолюбиво дете става въпрос, нали ?
+1
 
 
Следващия път нека пак да и намалят гаранцията..... Не разбраха ли че няма бивш наркоман?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: