ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Брутални детайли за юмрука в носа на празнуващата студентка в модерен клуб - адвокат защити доброто момиче, което се дрогира, танцува на пилон и млати наред
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:42 / 14.05.2018Коментари (37)70213
© Plovdiv24.bg
Megami Club
бул. "Христо Ботев" N84

5 коментара за Megami Club
Две колежки, които никога не са се засичали в библиотеката и аудиториите на Пловдивския университет, имаха кървава среща в нощен клуб. Първокурсничката от специалност “Маркетинг" Габриела Медарова нокаутира бъдещата педагожка Катя Андреева в буквалния смисъл на това действие. Габриела е национално и печално известна отпреди месец, когато пияна и дрогирана, помля десетина коли в Пловдив на връщане от същия нощен бар, където е пробвала силата на удара си в четвъртък.

В понеделник Габриела бе арестувана, след като медиите обилно разказаха за героичните ѝ действия в тоалетната на заведението, където в свободното от лекции време, тя танцува. “Нападна ме без никакъв повод. Вече съм си ангажирала адвокат. Ще заведа дело срещу Медарова", заяви Андреева. Тя е категорична, че не познава Габриела Медарова. Виждала е нейни снимки само по медиите, когато е станал инцидентът със смачканите автомобили.

На 11 май Катя празнувала 21-ия си рожден ден. “Малко преди 3,00 часа придружих моя приятелка до тоалетната. Бях пред огледалото, когато вратата на една от кабинките се отвори. Оттам излязоха момче и момиче, после една ръка с татуировки се заби в лицето ми", спомня си Катя. От неочаквания удар се свлякла на пода. От носа ѝ шурнала кръв.

“Полудя ли? Защо го направи?", развикало се момчето, което било с биячката. Охранители помогнали на Андреева, държали главата ѝ назад, за да спре кръвта, а през това време техни колеги открили нападателката. Оказала се Габриела Медарова. Извикали линейка и патрулка. Танцьорката и гаджето ѝ Пламен Николов-Пачо били транспортирани до Второ районно, а Катя закарали до УМБАЛ “Св. Георги". В спешното я прегледали, после отишла в полицията.

“Там вече беше Медарова с приятеля си. Плачеше и се разкайваше, както и в съда, когато молеше да не я оставят в ареста заради потрошените коли", обяснява Андреева. По думите ѝ танцьорката не ѝ се извинила. Дори направила опит да заблуди разследващите, че без да иска, е блъснала Катя с вратата на тоалетната. Тя обаче се отваряла навътре, а не навън, както твърдяла танцьорката. Битата студентка си е извадила удостоверение от Съдебна медицина за нанесената телесна повреда. Все още има синина в областта на окото.

“Габриела дойде при мен ден след случилото се. Тя твърди, че неволно е ударила Андреева с вратата, като е излизала от тоалетната, и се извинила. Не е била пияна, не се е крила, не е избягала. Изчакала е полицията и е отишла в районното", защити клиентката си адвокатът на танцьорката Орлин Търновалийски пред "24 часа".

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на Медарова за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. Предвиденото наказание е до 1 г. лишаване от свобода или пробация.

За смазаните коли окръжният съд наложи на танцьорката 5000 лева парична гаранция, след като намали четири пъти първоначалната, дадена ѝ на по-долната инстанция.

Тогава 20-годишната танцьорка се появи на заседанието без грим и предизвикателни дрехи, каквито снимки е качила във фейсбук профила си, а с бяла риза и дънки. През цялото време Габриела трепереше.

“Изключително съжалявам. Искам да бъда при родителите си и да продължа обучението си", разплака се тя. Прокуратурата настояваше да остане в ареста.

На 15 април Медарова пила водка в заведението, където танцувала, и пушила марихуана. После се качила на джипа БМВ Х-5 на приятеля си Пламен Николов и потеглила към дома му в жилищен комплекс “Оазис 4". Под влиянието на алкохола и дрогата изгубила контрол и връхлетяла върху спрените коли на улицата, водеща към блоковете. Причинените от нея щети върху колите са за близо 40 000 лв. Разследващите твърдят, че Габриела се е обадила на майка си по телефона и я помолила да дойде и поеме вината. Жената не се съгласила.

“Дъщеря ми трябва да си понесе наказанието за това, което е направила", коментира майката пред журналисти при разглеждане на мярката за неотклонение на дъщеря ѝ в районния съд. Все пак я защити с думите, че Габриела била “добро дете".

На втората инстанция адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски пък бе категоричен, че Габриела не е звъняла на никого след инцидента, тъй като батерията на телефона ѝ била паднала. Пила водка в заведението, където работела, от яд, че не ѝ платили хонорара. След като помляла возилата, изпушила цигара с марихуана. Служител на СОТ я придружил до дома на гаджето ѝ, за да се успокои и преоблече.


Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само не разбрах какво правят едно момче и второ момче в дамската тоалетна.Или тоалетната е място за пълнене на отверстия с течности,или е място за нашмъркване.Едва ли Пачо си е слагал гримче или фон дьо тен.
0
 
 
ЕЙ К**ВООО МАЙКА ТИ ДА е*а УМРЯЛАА, ТИ И ГНУСНИЯ ТИ НАДРУСАН ПРИЯТЕЛ МАМИЧКАТА ВИ ДА е*а ОТРПКИ, АКО ВИ ВИДЯ ЩЕ ВИ ИЗРАВНЯ СЪС ЗЕМЯТА СГАН ТАКАВА НЕПОТРЕБНА, ЧУХТЕ ЛИ БЕЕЕ СМЕШКИИИ ЗА КВИ СЕ МИСИТЕ БЕЕЕ ЕЙ СЕЛЯНИ, ЩЕ ВИ е*а МАЙКАТА ЧЕСНО ВИ КАЗВАМ, САМО ДА ВИДЯ НЯКОЙ ОТ ВАС ВДАМАТА И ВА ОТВАРЯМ КАТО ПРАСЕТА, ОСОБЕНО ТЕБ МА КРИВА ГЪРБАВА КУРВОООО, ДА УМРЕШ ДАНО к***а ГНУСНА ГРОЗНА ПОСРАНА
+3
 
 
Жалко за колежката още не е станала учител и вече я бият. Аман от тъпи надрусани селяндури.
+3
 
 
Това е боклук от класа! До онзи ден реве как съжалява а след седмица пак шмърка по кенефите докато бабанат в задника! И на всичкото отгоре раздава и правосъдие! Пращайте е към Холандия или Белгия да е възпитават по витрините, там ще е по полезна от тук!
+3
 
 
Бъдещата педагожка е нарушила спокойствието на бъдещата маркетоложка, която се е наслаждавала на сексуални удоволствия със своето "момче". Но вина има и нестандартната любовна двойка, защото не са поставили табелка на вратата на дамската тоалетна с надпис "Don't disturb us!"... Отделен е въпросът какво прави "мъж" в тоалетната за жени?
0
 
 
Тая ще влезе в затвра за нищо, за кво лежиш ми блъснах се с колата и после набих един юмрук на неква хахах.
+4
 
 
Адвокате, адвокате бързо ме измъквай брате. Адвокате, адвокате хич не ми се влиза във пандиза
+6
 
 
После казват "Върнете се в България, тук има надежда". Тази ли е надеждата на България. Ами няма да се върна да живея на това място. Приятелката ми бива нокаутирана без дори да е предизвикала това момиче, дори не я е познавала, а аз да се върна в тази държава на безредие и беззаконие. Няма как да стане! Пак по-малкото зло е било. Ами следващия път ако наръга някого с нож и съжалява в районното, пак ли ще й се размине? Предполагам, да. Абсурдна държава сме ние. Бъдеще в нея няма.
+2
 
 
Пълен боклу!Не взима поика от това което се е длулилп!Дете ме се мисли че си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: