ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби след груби грешки, но запази шансове за Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 16.05.2018Коментари (24)21935
© ПФК Черно море
Локомотив Пловдив загуби от Черно море с 1:2 в първия бараж за 7-ото място в шампионата. Двубоят се игра на стадион "Тича" във Варна, а реваншът е в събота на Лаута. Точни за домакините бяха Атанас Зехиров (61) и Мехди Фенуш (64), а Филип Михалевич (85) се разписа за черно-белите.

Първата по-интересна ситуация в мача бе пред вратата на домакините в 20-ата минута. Игор Банович се пребори за една топка и подаде към Симеон Райков. Нападателят стреля с неудобния си десен крак, но вратарят Благой Макенджиев улови.

Десет минути по-късно Георги Илиев центрира от фаул в пеналта на Локо. Там Даниел Димов засече с глава, но вратарят Милина парира удара.

През второто полувреме натискът на "моряците" се засили. В 54-ата минута капитанът Георги Илиев напредна фронтално, след което шутира, но топката профуча покрай сглобката на вратата в аут.

Така се стигна до 61-ата минута, когато Черно море вкара два гола в рамките само на 3 минути след груби грешки на противника. Първо Атанас Зехиров опита нещо средно между удар и центриране с външен фалц, при което вратарят на Локо Антони Милина не успя да реагира адекватно и топката влезе в горния десен ъгъл за 1:0.

В 64-ата минута Стивън Езе сбърка фатално и предостави топката на Мехди Фенуш. Той изскочи очи в очи с Милина и с лекота ритна топката покрай него за 2:0.

Пет минути преди края Локо се върна в мача и запази шансовете си за краен успех. Буна направи впечатляващ пробив по лявото крило и почти от аутлинията центрира към малкото наказателно поле. Там вратарят на варненци Благой Макенджиев и още един бранител се разминаха с топката, а Филип Михалевич я засече с крак в опразнената мрежа за 2:1.

В добавеното време Милина се реваншира частично за грешката си при първия гол. Георги Илиев изпълни перфектен фаул с шут над стената, но италианският страж се разтегна и изби в корнер.

При ответната атака Анте Аралица се озова сам срещу вратаря Макенджиев, но шутира в аут. Хърватинът имаше претенции, че е задържан с ръка, но след като съдията не даде дузпа, Аралица изрита футболист на Черно море. Николай Йорданов му вдигна директен червен картон и свири край на мача.

Черно море - Локо (Пд) 2:1

Голмайстори: 1:0 Атанас Зехиров (61), 2:0 Мехди Фенуш (64), 2:1 Филип Михалевич (85)

Черно море: Благой Макенджиев, Юго Кононго, Илиас Хасани, Даниел Димов, Стефан Станчев, Георги Илиев, Петър Витанов, Атанас Зехиров, Георги Божилов (62- Минчев), Мехди Фенуш (88- Фабиньо), Радослав Василев.

Локо (Пд): Антони Милина, Муса Мохамед, Стивън Езе, Димитър Везалов, Димитър Велковски, Игор Банович (74- Елитон Торета), Янко Ангелов (68- Парвиз Умарбаев), Симеон Райков (66- Анте Аралица), Веселин Марчев, Абделхаким Буна, Филип Михалевич.

Още по темата: общо новини по темата: 46
23.05.2018
22.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.05.2018 г.
0
 
 
Успех на ЧМ! Джендърите - на черешите!
+3
 
 
84' - ДУЗПА ЗА БОТЕВ НЕ БЕ ОТСЪДЕНА! Стефан Велков изрита брутално Жоао Пауло без топка в пеналта, а скандалният Станислав Ставров не посочи бялата точка. 76' - Стивън Петков отбеляза попадение, след като бе изведен зад отбраната на Славия, но съдията отсъди засада. На повторенията обаче се видя, че ситуацията е изключително тънка и спорна. Сякаш Петков бе на една линия с последния бранител на "белите". 65' - ДУЗПА ЗА СЛАВИЯ! Чунчуков центрира към Ивайло Димитров, а той овладя и бе изритан в гръб от Пламен Димов. Станислав Ставров не се двоумеше много и отсъди бялата точка.
-1
 
 
Точно грубите грешки са фатални. Успех пожелавам на моряците на реванша във Варна.
0
 
 
Ако някой си въобразява че ще играе в ЛЕ за говежда сметка значи е обрязан със сбъркано ДНК.А сред муравековцците има доста.
Aнонимен
на 16.05.2018 г.
+3
 
 
Как да играем при положение, че имахме 2 денонощия за възстановяване , а съперника 2 пъти повече! Тези вкараха красив, но тотално щастлив гол, който още 1 000 000 пъти да пробва не може да вкара! После и грешката на Езе. 1000% дузпа за Локомотив накрая за бутане с ръка на 16-ти номер от морето и картон за идиота, който умишлено заклещтва крака на Аралица, а боклука Йорданов, вместо това дава червен картон за удар без топка??? Престъпно! Резултата е добър, но ще е адски трудно, защото ще сме още по-изморени, а ТИМ и съдиите ще се намесят решително! Отделно липсващите Аралица и странно напусналия Бакалов! Още повече, ако и този път малоумното ни ръководство си направи пас и не подаде контестация против престъпния червен картон на Аралица!? В събота подкрепа за отбора! Само те я заслужават!
+2
 
 
Я разяснете малко , как така на седмо място в лига Европа ?
+3
 
 
Николайчо си свърши работата накрая като изгони без никаква причина Аралица за реванша!!Момчето си измъкна крака от стиснатия между краката на защитника му крак!!А за такова задържане с ръка срещу нас свириха дузпа!!Футболния съюз също се включи в подкрепа на Черно море като им даде два дена повече почивка!!
+2
 
 
Можеше и по-добре, можеше и по-зле. За реванша трябва повече мотивация и себераздаване защото моряците не са юношеската формация на чичо Венци.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: