ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Това е "мрежата" на N3! Очаквате ли качествена услуга?
Автор: Васил Динев 10:51 / 19.05.2018Коментари (59)49385
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да изрази възмущението си от качеството на обслужването и услугата на един от големите пловдивски интернает доставчици N3 (Entry). Ето какво ни сподели той:

Показвам ви "окабеляване като по учебник", а годината ако щете вярвайте е 2018-та. Наистина ли очаквате от това нещо да "потече" интернет. "Услугата" ми прекъсна още в сряда, в четвъртък се свързах с оператора, да ги попитам, защо не реагират, след като имат уж услуга за мониторинг. Отговорът бе потресаващ:

1. Господине, знаете ли колко абонати и оборудване имаме. В света няма система, която да може да прави мониторинг на 100% от мрежата ни!

2. Описания начин за окабеляване/захранване е качествен и добра практика. Даже учудено ме питаха дали съм запознат с изграждане на ЛАН мрежи!

Драмата продължи до петък, когато все още нямах услугата. Най-наглото беше, че когато се оплаках в официалната им фейсбук страница, изтриха поста ми. Ето затова е важно хората да знаят какво представлява този доставчик. Ако публикувате сигнала ми, той ще придобие много по-голяма публичност.

Коментарите оставяме на вас!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 20.05.2018 г.
-1
 
 
Имам много познати , които избягаха от N3, при всеки дъжд и сигнала спира! Майка ми живее в Капана и също е на тях и е същият ефект! Само да пуснат Булсатком оптика и там и я премахвам от Ентри, картината им е отвратителна , звука също! Приемника е с уж HD с HDMI , но е имитация.... Виждал съм им сглобките в Кичука и наистина са , като на снимките...
-1
 
 
Абе много право са ти го задали въпроса... та да ти го задам и аз все пак... " Запознат ли с изграждане на ЛАН мрежи!? " ;) Подчертавам ЛАН! ;)99 % от драскачите тука са елементарни потребители на нет и нищо повече, че да са наясно и запознати с каквото и да е в тази сфера! Като цяло масовия потребител на услуги, независимо в коя сфера е от прост по-прост... най-прост!!! Същото важи в още по-голяма сила за ползването на ТВ и Нет услуги и определено знам какво приказвам за разлика от буквално всички останали, писали до тук! Те Н3, че не са стока... спор няма... ама на снимките не виждам нищо странно и необичайно, или пък фрапиращо! Гледката си е съвсем нормална и стандартна, независимо за кой оператор или град става дума, а вие идея си нямате проблемите от къде и от какво идват и, че нищо общо нямат с прегледността и подредбата на кабелите, по ревизиите, които са снимани!П.С: и за протокола... на местата, на които имат покритие оптичните услуги на Виваком... за масовия, домашен потребител на нет и ТВ по-добро няма, няма и да има в близкото десетилетие поне! Отново го заявявам като човек, който знае какво приказва, а не като поредния лаладжия тука! И понеже сте си простички... пак ще повторя... Става дума само за оптичните услуги ( не се включват телефонии, сателити и други тъпотии... ) и за масово потребление, за домашни потребители и краен, домашен нет и тв, а не за някакви " спешъл " исоториии. Това е положението! Всичко останало е тотална пунта мара!
0
 
 
Cooolbox са най добре и вероятно за вбъдеще ще си останат най добрите. Но Мтел са още по зле от NЗ
+1
 
 
Аз лично съм на coolbox от години и съм много доволен
-3
 
 
много съм разочарован от тях.при най малкия дъжд и край със сигнала и си изключват телефоните.за интернета да не говорим пълна катастрофа!
0
 
 
Що бе има над какво да поработят не мислиш ли? Това е в нашия блок. https://photos.app.goo.gl/eZsd3HCK4CWoB30g2
-2
 
 
И аз съм им абонат и като цяло съм доволен, но имат над какво да поработят. Първото е, че не отговарят на оплаквания по имейл. Това е непрофесионално. Второто е, че на някои от операторите им, им липсват първите седем години - доста необразовани, нелюбезни и нагли. Третото е, че е истина, че си оставят кабелите в сградите по подобен начин, все едно чакат някой да се обеси на тях. И на мен ми казаха, че така работили. Ако на вас ви харесва добре, ама ме съмнява https://photos.app.goo.gl/eZsd3HCK4CWoB30g2
+1
 
 
За четвърти път преподписвам договор с тях,никога не съм имал ядове с кабелната и интернета дори в бурята и снега.Не си измисляйте глупости.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: