ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Танцьорката Габриела Медарова ударила Катя след секс в тоалетните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:08 / 20.05.2018Коментари (52)129615
© Plovdiv24.bg
Придобилата скандална известност 21-годишна танцоьрка Габриела Медарова отново попадна в следствения арест, след като разби носа на своята връстничка Катя Андреева навръх рождения й ден в актуален пловдивски чалга клуб. Това предаде "Телеграф".

Габи, която преди няколко дни с джипа си БМВ Х5 пияна и дрогирана помля 10 паркирани коли в "Кючук Париж", този път налетяла на Катя, докато танцьорката се затворила в една от кабинките с приятеля си Пачо.

Двамата не са дали смислени обяснения какво са правили затворени в една от кабинките на дамската тоалетна, но всички коментират, че може би са правили секс вътре. Според запознати Габи се ядосала на Катя, защото напирала да влезе в кабинката.

Самата танцьорка твърди, че я блъснала неволно с вратата, когато излизала, и така разбила носа й. Преди инцидента двете с Габриела не се познавали. Няма данни между тях да е имало конфликт преди това или пък между компаниите им в чалготеката.

"С приятеля си са били в тоалетната заедно. Не е имало никакви предварителни разговори или агресия с потърпевшата. Излиза от тоалетната и удря юмрука в лицето на другото момиче", обясни говорителят на местната прокоратура и заместник на районния прокурор Атанас Илиев. При удара Катя паднала на земята, обляна в кръв, и след това потърсила медицинска помощ. 

Тя е твърдо решена да съди Габи, въпреки че танцьорката правила много опити да се свърже с нея, за да й се извини и да се споразумеят. Получила категоричен отказ за комуникация от страна на потърпевшата. Въпреки твърденията на Габи, че тя я е блъснала неволно с вратата, свидетели твърдят, че ударът е бил с юмрук. След като я прибраха в ареста, танцьорката смени версията и обяви, че около 2,50 ч. през нощта на 11 май, без да иска е подпряла Катя и така я е наранила. Разказала пред разследващите, че й прилошало, защото била на много силни лекарства. Хапчетата й били предписани от психиатър след мелето с 10-те коли в Кючук Париж. Пиела ги за успокоение, тъй като била напрегната след ареста и медийния шум около нея. 

"Тя за алкохол и наркотици към момента има пълна забрана. Не е пила, но й е прилошало от силните лекарства. В тоалетната била с приятеля си именно защото й прилошало от тях", обясни версията защитникът й Орлин Търновалийски. Така той разсея твърденията, че Габи и Пачо влезли в кабинката на дамската тоалетна за други, по-интимни неща. "Двамата живеят заедно и няма нужда да влизат в тоалетна за каквото и да е", каза още той.  "Това е хулиганство", категоричен е прокурор Атанас Илиев. Той уточни, че производството за юмрука в лицето е за лека телесна повреда по хулигански подбуди.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами като на пикльото не му работи "успокоителя", тая пача ще е агресивна естествено! Ако я беше тръснал качествено, щеше да е по смирена на излизане от дома, пардон кенефа...?!?
+2
 
 
Трябва да си понесе последствията. Не може за всичко да има оправдания. Но и по този случай ще й се размине.
Красивите дървета около пазара до Стадиона загиват! Не са подкастряни откак са засадени. Ако това се направи, те ще бъдат спасени.Моля отнесете проблема до отговорния фактор.
на 21.05.2018 г.
+1
 
 
Не занимавайте обществото с изметките му!
+2
 
 
Е значи поне е упърдяла кочана преди това!!!
+4
 
 
КАКЪВ СЕКС КАКВИ ГЛУПОСТИ, ТИЯ НАРКОМАНИ ДА ПУКНАТ ДАНО, де**а И СМЕШНАТА ДЪРЖАВА де**а, КАК НЯКВА ПИКЛА С НЯКЪВ НАСРАН ЛАЙНАР СЕ МИСЛЯТ ЗА НЯКВИ ЧАК И РАЗБИВАТ НОСОСВЕ КОЛИ И ПРОЧИЕ, КЪДЕ ЖИВЕЕЕМ БЕ СГАН НЕПОТРЕБНА ТАКАВА, СМЪРТ И ТВА Е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: