ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нови твърдения за смъртта в Кючука и двойната игра на фаталната дознателка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 07.06.2018Коментари (18)66609
Във връзка с убийството в "Кючук Париж" в момента се работи по основната версия, че в деня на убийството дознателката Люба е извикала полицая Добромир в Пловдив, потвърдиха и разследващи. В този момент полицаят бил при учителката в Карлово. Това е жената, с която допреди 2-3 месеца Лазаров живеел на семейни начала. Връзката му с Люба обаче била сериозна, той е споделял с близки хора, че е влюбен в дознателката, имали сериозни планове за бъдещето. Тя му е обещавала, че ще се раздели с командоса Ангел Желязков, с когото живеела в Пловдив. Ходила е в Сопот, в дома на полицая, крила се е от външни хора, но близки на Лазаров са знаели за тази тайна връзка.

Именно заради любовта си към Люба Добромир казал на учителката, с която живеел на семейни начала от няколко години, че иска да продължи живота си с друга жена. Разделили се, но той посещавал учителката. Люба Алексова обаче е манипулирала и Добромир, и Ангел. Лъгала ги е и двамата, имала е паралелна връзка с тях. В деня, в който Люба го извикала в Пловдив, Добромир казал на бившата си изгора, че отива да къщата си в Сопот и заминал за града под тепетата. За съжаление това е било последното му пътуване в живота. По непотвърдена информация на "Блиц", Люба и Лазаров са пили кафе в Пловдив, говорили са. Ангел Желязков се е обадил на любимата си, накарал я да го вземе отнякъде.

Именно тук се разминават твърденията и на разследващи, и на защита. По време на мярката се твърдеше, че Добромир е причакал пред входа командоса и Люба. Сега твърденията са съвсем други. Това предстои да изясни разследването. Не е ясно след като Люба е взела с кола военния, къде е бил Лазаров, как точно е възникнал скандалът.  Близки на жертвата твърдят, че линейката е извикана прекалено късно и че не военният, както бе оповестено, а Люба е извикала Спешна помощ.

В Сопот продължават да са в скръб и още по-голямата болка е, че незнаят истината за страшната драма. В Пловдив, в квартал "Кючук Париж“, на бул. "Ал. Стамболийски“ , съседите изобщо не са виждали командоса, нито фаталната дознателка Люба. От момента, в който Ангел Желязков беше освободен от Военен съд от арест с мярка подписка, той не се е прибирал в апартамента си. Съседите твърдят, че живеел при брат си. Няма следа и от Алексова, която вероятно живее в квартирата си в село Крумово или при майка си. 

"Утре полицаят Добромир Лазаров щеше да навърши 45 години. Беше най-лъчезарният, добър и усмихнат човек на света. Искаме най-тежкото наказание за убиеца му. Утре, вместо да празнуват, роднините му ще отидат на гробищата да го прелеят. Бог да прости нашият приятел и колега. Той е бил невъоръжен, борил се е с командоса, който е извадил нож. Настояваме убийството да се разглежда като тежко умишлено“, коментираха пред репортера ни приятели на Лазаров.



Още по темата: общо новини по темата: 27
03.05.2023 »
22.06.2020 »
16.10.2019 »
02.04.2019 »
02.04.2019 »
02.04.2019 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тежко наказание трябва за двамата, нищо чудно всичко да е предварително нагласено.Да не говорим че командоса използва силен военен чадър и ако хората не се надигнат ще се потули случая и утре някой друг ще бъде убит от страст и ще излезе че е при самозащита, как така се оказва че полицая е надупчен и във главата и във гръдния кош няколко пъти, отпред, отдзад и според очевидци от погребението и ръцете са му били целите нарязани.Е сега аз си мисля не полицая е бил в позицията на неизбежна отбрана а командоса е направил "убийство от страст" подкрепено от манипулаторка.Като са изчакали да изтече кръвта за да са сигурни че няма да излезе от болницата и да разкаже какво всъщност се случи.
+2
 
 
Кога ще се промени съдебната система, че да може и такива коври като тая и още стотици хиляди по нашите ширини да бъдат подвеждани под отговорност и съдени, за това, че са причинили напрежение, което в случая е прераснало в убийстов?!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.06.2018 г.
+5
 
 
Коврата на кой е протеже , че още не е уволнена от работа? С това си поведние тази уронва престижа на МВР.
+4
 
 
Дознателка била!А онези двамата ..единия полицай,другия командос.И единия и другия за пример,ако слушаш близките им.И за тази сигурно ще разправят същото...нищо ,че търкала на 2 стана.Боклуци.Матрял а ?
+3
 
 
Пача нещастна! Да си вдига самочувствието ли, що ли?
+2
 
 
Бреии , тази голяма .екс машина била , ... отвсякъде го искала!!!
+5
 
 
"Лъгала ги е и двамата, имала е паралелна връзка с тях."- к**венска РАБОТА те така става.
+6
 
 
Баща ми е казал: "С к**ви и пе****си не се занимавай". Всекидневно се убеждавам колко е прав.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: