ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наш евродепутат побесня: Кретения! Този шофьор да бъде бит с тояги и уволнен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 08.06.2018Коментари (19)18777
© Фейсбук
Видео успя да вбеси българския евродепутат Ангел Джамбазки. Той сподели видео, което показва как няколко коли и училищен автобус минават през жп прелез, въпреки че са спуснати бариерите, забраняващи преминаването на МПС.

"Емблематична кретения и втрещяваща безотговорност. Точно тези кретени, които минават през жп прелез при спусната бариера и работеща звукова и светлинна забранителна сигнализация, са същите, които вечер псуват пред теревизора и обясняват на всички, че "няма такава скапана държава". А водачът на ученическия автобус, който прекара децата през прелеза, трябва да бъде пребит с тояги и уволнен незабавно. Изпращам това на КАТ и Министерството на образованието, за да разбера как се казва този хубавец", написа той във Фейсбук.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не крия,че и аз съм го правил,но само когато имам голяма видимост и съм сам и не се гордея с това.Но с училищният автобус ми идва в повече.А ,,евродепут..та с език на каруцар е живо доказателство за ,,лудоста на един народ''.Шарен свят.
+1
 
 
Кой от всичките шофьори,че те всички минаха !!! И не бой ами затвор трябва за всички тях,ама това е в Европа,а в Африка и Азия може и да ги глобят!!!
на 08.06.2018 г.
+4
 
 
Пълни олигофрени сме. Ама то чудно няма,комунизъм да търпиш над 70 години какъв трябва да си? И за стадата сте прави стада сме! Вижте видеото единия нямаше намарение да минава ама рейса като му наби светкавиците и мина с форсаж. Не може да кажете не ми пука ако сте нормални (това за част от коментиращите) иначе и вие сте същите олигофрени! Машиниста какво е виновен? Децата в рейса какво са виновни? Стига толкова,че се разпалих...отивам да оставя 500 000 до контейнера за смет,че един полицай по телефона така ми каза!
+5
 
 
Уникално прост и комплексиран народ , действащ на стадният принцип,КОЛАТА,ТЕЛЕФОНЪТ И КУЧЕТО-ТРИТЕ ПРИОРИТЕТА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ,А БАНКИТЕ ЧАКАТ ЧОБАНИТЕ ДА ИМ ПРИБИРАТ ПАДЕЖА ПО КРЕДИТИТЕ,ПОГНУСАААА
-2
 
 
Никога не бих оправдал подобно поведение на шофьорите, още повече на тази, който можеше да вози и моето дете, НО... в България може да се случи да чакаш и по 5 минути на ЖП прелез докато мине влак и това изнервя хората. Просто системата е твърде остаряла. Направете така, че бариерите да се свалят максимум минута преди да мине влака и наслагайте камери засичащи нарушителите и.... ГОТОВО. Ама това първоначално иска малко по-сериозна инвестиция, а никой не му се дават пари "за глупости". То тава нали и така си работи....
+2
 
 
Цялата работа българска е такава.
+5
 
 
Тези си просят смъртта.За такива няма съжаление от мен.
+2
 
 
Много интересно, какво станало в някоя област в която 90% са цигани, а 10% са помаци. Ами да мрат мангалите като искат, на кой му дреме.
+4
 
 
От всички най-"забавен" е шофьора на училищния автобус - не просто премина прелеза когато не трябва, но преди това присветна няколко пъти на единствената кола, която чинно си чакаше, за да я накара да мине и тя. Мамин сладък убавец... :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: