ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Миков с остра критика към БСП на Корнелия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 10.06.2018Коментари (2)3533
©
Бившият соцлидер Михаил Миков бил най-яростният критик на БСП за гласуването на проектите за превъоръжаването. Само той и още един член на пленума са гласували против позицията за модернизацията на армията, а 79 социалисти са подкрепили позицията. Имало и един въздържал се, предава Канал 3.

Миков наблегнал на старата позиция на социалистите от 2016 г., когато гласуваха "против" тогавашния проект за покупка на нов самолет, защото държат на повече разходи за социални дейности. Миков атакувал и Румен Радев. "Президентът в тази зала заяви, че припознава програмата на БСП. Променило ли се е нещо оттогава и защо президентът настоява за 2% от БВП за превъоръжаване", попитал бившият соцлидер, докато критикувал тази червена подкрепа за военните проекти. Залата защитила президента.

Нинова заявила, че Радев е президентът на всички българи и е избран от над 2 милиона души. Депутати от комисията по отбрана също спорили с Миков и обосновали защо групата е гласувала "за".

Документът обаче ще се допълва, като са били приети редакциите на Янаки Стоилов, че подкрепата на БСП за модернизацията изисква да се спазват определени условия по останалите компоненти от националната сигурност - здравеопазване, образование и социална политика. В кулоарите пък брожение сред членове на пленума предизвикала една снимка, отново с президента, наред с новина, че той с още 8 президенти от девет източноевропейски страни настояват за по-силно присъствие на НАТО в източната и южната част на Европа, като се надяват така на по-добра защита от тероризъм и от Русия.

Възмущението било отново в посока на казаното от Миков какъв президент са подкрепили и избрали, разказаха участници в пленума.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
оня ден слушам лалджията дайнов да ми дрънка как на парламентарните избори бспету било водило ама ..... курнела се била изложила с онова за демокрацията и хората се отдръпнали :) хахаха .... глупости на търкалета червените боклуци загубиха от герб с 13 процента в Пловдив :) ...... защото са червени боклуци :)
-1
 
 
ай стига сте се фукали че два милиона гласували за потника :) ..... ми то по същата логика за цецка цачева са гласували повече от колкото за бспету на парламентарните избори :) ..... бойко ви пусна малко гювеч да ви гледа сеирите а вие се насрахте :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: