ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Директорка от Оризаре свенливо се усмихна на мъжки член, забучен в торта!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:49 / 20.06.2018Коментари (21)27055
©
Родители се свързаха с редакцията на Burgas24.bg, възмутени от поведението на директора на училището в село Оризаре Красимира Стоянова. Те ни изпратиха снимка, публикувана от въпросната в социалната мрежа, от която изобщо не кореспондира със заеманата от нея длъжност. На перверзния кадър, за който твърдят, че е заснет преди около месец, се вижда как педагожката държи в ръцете си торта, на която вместо свещички се мъдри мъжки полов орган. 

 Burgas24.bg публикува писмото без редакторска намеса:

"Всеки директор или учител, стъпвайки на позицията, която заема, автоматично се отказва от част от личния си живот, с цел опазване на личната си репутация и тази на учебното заведение, в което преподава.

В периода на провеждане на конкурсите за училищни директори, временно изпълняващата длъжността директор на училището в бургаското село Оризаре - Красимира Стоянова, противно на очакванията за достойно поведение и възпитател, даващ част от моралното обучение на своите ученици, демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си фейсбук профил. Въпросната Стоянова качва снимка навръх рождения си ден с торта, на която вместо забучени свещички има поставен... мъжки полов член. Явно тази жена, като поредната издънка в образователната сфера, няма никакъв срам и не чувства притеснение да поставя личния си живот под зоркия поглед на всички нейни приятели, учители и ученици.

Дали пък така не демонстрира начин за преодоляване на демографската криза в образованието или промяна в изискванията за заемането на длъжността Директор?

А дали съответните институции ще се самосизират за скандалното й поведение или пък точно те са тези, които поддържат подобни кадри с цел политически игри и срив в образователната система?

Жалко, че такива образи са допуснати до такава длъжностна позиция и развалят авторитета на училищната общност. Жалък е и факта, че имат достъпа да управляват цял учителски колектив. А още по- жалкото е, че в България не е единствения такъв случай. Пореден пример за дъното на безпросветност... Такива хора ли ще определят бъдещето на нашите деца? Въпросът е докога ще се допускат подобни “специалисти" в образователната ни система... Случаите зачестяват, а отговорните си носят кръста. Институциите спят, родителите мълчат. И така ще е, докато нещо не се промени. С уважение, възмутен българин.. Един от многото", пише в сигнала до Burgas24.bg.

Медията предоставя право на отговор на засегнатите страни!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.06.2018 г.
0
 
 
АМИ ТЙА,ДНЕС ТАКА ,А УТРЕ КОИ ЗНАЕ КАКВО МОЗЕ ДА НАПРАВИ С ТОЙА,,4ЛЕН,,ПРЕД ПУБЛИКА ОТ ДЕЗА.БИВА,БИВА ,АМА 4АК ТОЛКОВА ПРОСТОТИИ МОГАТ ДА СЕ ВИДЙАТ САМО В НАСХАТА ДАРЗАВА,ЗАСХТОТО НА НИКОИ НЕ МУ ПУКА,КОЕТО Е СТРАСХНО ВЕ4Е.
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Демокрацията е свободомислие,но не и АНАРХИЯ! А ЗА И.Д. ШЕФКАТА,ИМА ЕДНСА НАРОДОСЛОВИЦА- ЗА ТАКЪВ Г..З , ТАКЪВ К..Р! НЕКС ДА Ѝ Е ХАИРЛИЯ!
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Не знам какво ви прави толкова голямо впечатление че жената е сложила свещичка която изглежда на мъжки полов орган сигурно е сложена от приятели като безобидна шега а вие какво я направихте и вие си нямате работа че се занимавате с личния живот на хората децата още от малки знаят какво е секс и псувни тази статия сигурно е направена от някакъв чикибоец или някаква разпоретина само да засрами директорката а за родителите да ви кажа спокойно някой ден и вашите дъщерички ще го лапнат така че не се напрягайте да пишете някакви си глупости и съм сигурен че нито един от вас не я познава за да каже каква е тя така че не пишете глупости и си гледайте вашият живот не чуждия
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
0
 
 
Всеки има личен живот, така е. НО...Тя е директор, а всички учители в Фейса си имат и профили на ученици. На нея самата приятно ли ще и е, на другия ден. Децата да я разнасят по коридорите с телефоните...елате да видите госпожата, че е и директор.
0
 
 
3..2..1 ...и започват моралните да се скандализират. В личния си живот всички сме хора и рождения си ден може да го празнува както иска.Има доста по-възмутителни неща според мен като злобата и подлостта, клюкарстването и тн.
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
0
 
 
Защо бягате от реалността ,докато не се въведе истинско сексуално възпитание в поколенията ,винаги ще робуваме на остарели норми .ВСИЧКИ ДЕЦА още от 10 г знаят за секса а вие продължавате да доказвате ,че щъркелите ги носят.Бъдете истински реалисти .Някога имаше следната приказка"аз като съм комунист не ми ли се е@е.Продължавайте да живеете в своя измислен свят от 18 век.Въпрос на ценности ,и измислен морал.Много може да продължавам,а имали смисъл и полза.Пръстите на ръката не са еднакви .....
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
-1
 
 
Е чак пък толкова драма,не забравяйте ,че всички сме хора и се забавляваме по различен начин и то точно в празнични дни,въпроса дали не е изненада от приятели зададохте ли си го?
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
-3
 
 
Аз пък не виждам проблем! Учителите също са българи!
+3
 
 
Кой за какво си мисли... Но не е необходимо да го показва... :(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: