ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Култовият адвокат Крис Матурата, осъдил България за дреболия, нарече някои хора "професори по всичкология"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:15 / 23.06.2018Коментари (8)28543
©
"Съдът в Страсбург казва, че не е доказано по никакъв начин дали съм извършил нарушение, или не. Респективно, аз смятам, че не съм извършил нарушение!" Това заяви пред Plovdiv24.bg Кристиан Гьошев, адвокатът, който осъди страната ни за нарушение на чл.6 §1 от Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи.

Пред Plovdiv24.bg той разказа подробно как се е стигнало до делото в Европейския съд по правата на човека. Поясни, че е предявил и обезщетение за неимуществени вреди, но съдът е отсъдил само разноските по делото в размер на 1000 евро.

"За вашите коментатори - любими мои, в кавички, професори по всичкология, които твърдят, че съм нарушил закона, съдът в Страсбург казва, че не е доказано по никакъв начин, дали аз съм извършил нарушение или не", обърна внимание Гьошев. 

Тъй като има празнота в Закона за административните наказания. Тя се изразява в това, че законодателят не е предвидил какво се случва, ако има има решение на съда в Страсбург, което установи нарушение на Конвенцията  за защита правата на човека. В такъв момент може да се стартира процедура, по която главният прокурор да инициира административно-наказателното производство. В случая обаче ще е не главният, а окръжният прокурор на Самоков.

"Аз смятам да подам искане към окръжния прокурор на Самоков, който да инициира производство пред Административен съд-София област. Т. е. да се започне делото по същество и да се произнесе съдът - за удовлетворение на пишещите, дали съм извършил нарушение, или не", каза още Кристиан Гьошев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.06.2018 г.
+3
 
 
Каква поредна, футболна драма.....
+5
 
 
Единственото, което има значение в конкретния случай, е че съдебен състав на високо ниво извън България, аргументирано е определил, че две български съдилища и едно управление на КАТ не са си свършили работата професионално. Т.е. писали са им двойка. Останалото - какъв точно бил Кристиан Гьошев, облича ли се стилно, кой размер обувки носи - няма никаква връзка с качеството на правораздаване, което всъщност всички пряко ни засяга.
+2
 
 
Защо продължавате да ни занимавате с този мазен гей?
+1
 
 
Не бих се изненадал ако утре някой папагал ара осъди България.
+4
 
 
Защо въобще се дава трибуна на такива паляци. Адвокат, който дори не е издържал изпит за такъв и отгоре на всичко се гордее с това - писал се за 5 години юрисконсулт и готова работата, защо да учи? Такива като него създават лошо име на адвокатите.
+1
 
 
Кристиане, умно момче си. Правото ти се отдава! Факт! Но кога ще минеш пубертета и ще започнеш да се държиш като зрял човек и перспективен адвокат? Престани да бъдеш палячо и да търсиш евтина слава. И си оправи малко стилът на обличане, ако това твоето изобщо може да се нарече стил. Знам, че четеш коментари за всяка новина, свързана с теб. Знам, че ще прочетеш и този. Бъди жив и здрав и малко по-зрял!
+5
 
 
5 минути слава. Тоя палячо е професорът по всичкология. Има закон за движение по пътищата и правилник за прилагането му. Но той обича да се прави на велик...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: