ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Унижение! Контрольор към пътници: Дебели сте като прасета, какво се гъчкате!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:40 / 27.06.2018Коментари (25)12824
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Унизена след пътуване в градския транспорт бургазлийка сподели възмущението си от отношението на служител на "Бургасбус". Думите му, че пътниците са дебели като прасета и се гъчкат в рейса, потресли жената. За финал арогантният работник на общинския превозвач се подиграл на говорния дефект на пътничката.   

Burgas24.bg ви предоставя разказа на възмутената бургазлийка с минимална редакторска намеса. То е публикувано в социалната мрежа, а нейният автор твърди, че изпратено до "Бургасбус" и кмета на Бургас Димитър Николов:

"Ситуацията се разигра преди 20 мин. в автобус номер 15, регистрационен номер А4178, с час на отпътуване от ЖП гарата в 13:20.

Качих се от зала Младост. Автобусът беше доста пълен, чекирах се пред самата кондукторка. Тя пожела да ми провери картата. Извадих я с думите-,,Пред Вас се чекирах’’. Повиши ми се тон, пред всички. Помолих, ако обича да спрем разговора. След малко един господин започна да обяснява, цитирам: ,,Като не ни харесва, да си хванем такси, за какви се мислим, дебели сме били като прасета и сме се гъчкали по автобусите". Аз лично съм 50 кг и не разбирам какво отношение в случая имат килограмите на пътниците, но не Ви пиша в тази връзка. Прецених, че ще подмина и това изпълнение, но господинът прекали. Разпознах в него един от служителите на "Бургабус", които се качват от спирките и проверяват пътниците дали чинно са изпълнили гражданските си задължения. Обясних му, че най-малкото, което мога да очаквам, е любезно отношение. Аз не съм в нарушение и нито за момент не съм нарушила добрия тон. Господинът отказа да се представи, нямаше бадж, на който да е изписано името му. През цялото време се държа изключително арогантно, надменно и вулгарно. Аз не мога да казвам правилно буквата Р и си позволи да ми се присмива пред всички и заради това. За това ли са тези служители? За да ругаят хората, да обиждат, да се държат арогантно и нагло?! Ако бях нарушила добрия тон-приемам, но аз не съм.

Искам да попитам такива служители ли трябва да работят в ,,най-добрия" град за живеене на обществени места?!

Автобусът беше пълен с чужденци. Това ли ще им покажем? Че служителите могат да се държат меко казано безподобно? Това ли е лицето на нашия град?! Питам?!

Меко казано съм възмутена.

Аз също работя с хора и много държа на добрия тон. Не посмях да направя клип на служителя, защото нямаше да се поколебае да ме удари. В автобусите има камери и можете да изисквате записа, предоставила съм достатъчно информация.

Очаквам Вашия отговор и развитие по ситуацията", пише Цветелина Балканска.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре, че не пътувам с автобус, ще хвърчат през прозорците!!!
0
 
 
Мен една кондукторка така във Варна в автобус №14 2014-та ме издърпа и ме свали,защото говорих по телефона с майка ми !Нито съм я предизвикал,ни нищо !
0
 
 
Първо да се видят те - мръсни, мърляви, с анцузи, вунящи на всичко друго не и на прилежен работник с хора. Като си сложат униформи, приберат си косите и започнат да се къпят тогава да предявяват претенции.
0
 
 
Тези хора ,заслужават да бъдат уволнени ! Как може такова безобразие ... ненормалници !
0
 
 
А те като са мрасни,И вонйт на ...марсха.. отврат понйкога..или напраскани с ПАРФУМ за 2лева
0
 
 
Ти държиш добрия тон, само че изкарваш 1500лв и седиш в някое офисче, на тихо и спокойно. Сигурно даже не се виждаш лично с хората срещу теб ами по телефончето. Шофьора по цял ден се лангърка по дупките и задръстванията и около него се въртят наркомани и мангали които не искат да плащат, пенсионери които не са се къпали от 1986-та и всякаква друга селяния и му се плаща по 600-700лв за тая работа. Бас държа, че ако беше на неговото място щеше да се държиш по-зле от него.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: