ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Майната ти, Бареков, пак ли ти!
Автор: Любомир Минчев 14:59 / 04.07.2018Коментари (6)21097
©
Беше декември 2016 година и българският избирател си пое въздух с облекчение – проектът "България без цензура“ приключил. Бареков потвърди това в специално обръщение до медиите, но нямаше нужда от подобни салтанати – с "цензурата“ му отдавна беше приключило и кой го интересуваше това пищно погребение. Може би само създателят й – банкерът беглец Цветан Василев, който наля милиони, оказали се после в джоба на Бареков.

Но какво става с барековщината? Тя дали е погребана, това е въпросът. Оказва се, че не можем да се радваме на летален край.  Облекчението е кратко. Барековщината е жива, живуркаше известно време в Брюксел, а сега има претенциите отново да ни се мота в краката.

Барековщината готви нов политически проект, който щял да възроди идеите и ценностите на ББЦ. Тя имала идеи и ценности, представете си! Къде сме зяпали, та не сме ги забелязали.

Сега отново див популизъм, ред е на други балами да захапят кукичката. Бареков рекламираше преди време новата барековщина под псевдонима "Презареди България“ така: "Новият политически проект ще постави гражданите в центъра на политическия живот. Той няма да бъде нито ляв, нито десен, каквато печална практика има сред многото псевдолеви и псевдодесни партии. Ще кандидатстваме за властта с основното послание, че предлагаме кардинална война на корупцията и всеобхватно разследване на доходите, имането и корупционните сделки на всички политици“.

Бареков пак беше открил топлата вода, пак я открива, но все някак ще го издържим.И либерал, и консерва щял да бъде новият Бареков в иначе консервативния му проект. И бай Ганьо така я караше зададат ли се избори.

Политическото омаскаряване на Пловдив съвсем не е приключило докато Бареков е пловдивски политик. Той отново е тук и щял да се бори с Иван Тотев, но не искал да става кмет.И пак говори за политически проект, алтернатива на сегашното управление. И ги говори тези глупости пред същите хора, които преди три години му казаха: "Майната ти, Бареков, иди си, не те искаме!“

Веднъж го сравних с телефонен измамник. Той наистина така действа, тъй като знае, че баламурниците никога не свършват. Така се появиха  достатъчно обстоятелства да бъдем въвлечени в гигантска измама, която се крепеше на пълноводна кредитна линия. Това беше политическа пирамида, в която дори и първите участници не печелят.Сега ни предлага презаредена пирамида със същите условия. И отново около него се  навъртат ентусиасти с красиви послания към баламурниците.

Как, по дяволите, хора могат да се вържат на подобни брътвежи - циганите тръгват под строй към реанимираните Строителни войски или пътнически лайнери ги откарват към родината им Индия, абитуриенти се натискат да отбият редовната си военна служба, а Местан, Станишев, Борисов и Сидеров са вече в затвора.

Целта на изборите не е да правим изкуствено дишане на политически трупове. А и да не би Брюксел да е идеалното място за отглеждане на пъпеши.Социологията не го лови, а той като джихадист с калашник в ръцете ни убеждава какъв защитник на онеправданите е.

Така си представете и барековщината – с калашник в ръцете и без акъл в главата.  








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
0
 
 
Имам два ясни спомена от Бюрека: 1) - май беше 2007 или 2008 - след полунощ, доста пиян - пикае върху Джумая джамия... 2) - 2011 май - ранните утринни часове, Бюрека си повръща върху обувките пред Радисън в София пред известен нощен клуб( пред парламента). Общо взето, с това, с бездарните му напъни на английски и тъпата му мутра се изчерпва представата ми за тази утайка...
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 04.07.2018 г.
+3
 
 
Той е роден лъжец и слагач и друго не може да прави, сякаш е правен от дързък циганин като точно от тия телефонните измамници, но е одрал и майка си. Помня и тя в съобщенията, постоянно до шефовете си търкаше полите. Катър, непокис и да го плюеш той ще се смее и върви през тебе.
+5
 
 
Лайновоза. Едни момчета от Севезопада му бяха сипали една кофа. Медал трябва за тях.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.07.2018 г.
+7
 
 
Сложете му дудука в ръцете. А може и някъде другаде. Той е нищо -зеро, но неговите началници знаят, че докато има баламурници - те винаги могат да се направят на тарикати и да се в играта с политиката и парите.
+6
 
 
Всичко е добре казано, но само, че е в много мек вариант.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: