ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нормално ли е това? Футболистите в Локо вече са 33-ма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 08.07.2018Коментари (21)7155
©
Пореден хърватин пристигна в лагера на  Локо (Пловдив). Това е 21-годишният Дуже Мръдеса. Той е в отбора от 2 дни и ще има мал­ко време да мине про­бен период, да вземе участие в поне една контрола и да покаже дали заслужава дого­вор с клуба, съобщава "Меридиан мач".

Той е юно­ша на Цибалия, прив­лечен е в Риека, където играе за втория отбор, и в скромния НК Бедем. Има записани 15 мача в елита на роди­ната му и 5 срещи в различни турнири.

В момента под ръко­водството на Бруно Акрапович се готвят 32 футболисти. Днес в Го­ведарци трябва да пристигне и млад фут­болист от Германия, който ще бъде под но­мер 33 при "черно-белите". Ако бъде одобрен обаче, последният чужденец ще остане да играе за юношите старша въз­раст на Локомотив с перспективата бързо да пробие в мъжкия тим.

Така Бруно Акрапович трябва бързо да ре­дуцира групата за но­вия сезон, защото в мо­мента разполага с цели 3 футболни отбора. През новия сезон плов­дивчани ще разчитат основно на чужденци, тъй като треньорът одобри вече двама но­ви легионери, а държи в отбора му да останат и още четирима, които са на проби.
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Аэ не энам как ги иэкараха 32-ма, но има доста хора эа освобождаване.Това са: Пиргов,Б.Евтимов,Абдулахи,Ас.Георгиев,Сим.Райков,
а Н.Георгиев,Ив.Иванов,и евентуално германеца ще отидат да играят в старшата.Това са общо 8 души и с това бройката ще си дойде на 24, която е напълно нормална.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 08.07.2018 г.
-1
 
 
АЙ МАНГАЛИ! шльокуту стяга ударна селекция за селските групи от 100 % аматьори. Този път клошарски ще ги фалира преди края на сезона и догодина в някоя селска група ще се пръкне на-новото недоразумение шльоку говедарци.
0
 
 
Стига да заслужават нека останат .от много глава не боли.
на 08.07.2018 г.
0
 
 
аз съм истинксия бай онзи и съм горд фен на мойти братя кънарити. сега ще ви кажа кое не е нормално. не е нормално бат самуил да ни лъжи нагло че до 10 дни ще пусне писмо че иска акциити, не е нормално бат ачу да ходи с нашити пари и на мойти братя бултрасити на море в гърция да лови риба, не е нурмалну на кулежа да няма обследващи след като казаха че на 1-ви почват, не е нурмално 5 години да играем на селу и клуб 500 да си мълчи, не е нурмалну агитките на берое и славия да ни надвикват на нашата базичка, не е нурмалну буфирити да са по-зле от нас и да ни играя винаги по надъхану ут нас които уж имаме милиони виско уж ни е наред, не е нурмално медиити само да надуват жълтия балон а пукритие никакву. ей тува не е нурмалну
-2
 
 
Нормално е и още как,колкото и да ви е чудно гради се бъдещия Шампионски Отбор на Локомотив! Успех на Бруно и на момчетата!
-1
 
 
баионзи, жълта мишко, какво пишеш минуси, а? Как така няма какво да кажеш, мишок с мишоците!? Значи сме на прав път, повече от нормално е да имаме 33 играчи, даже мишките се покриха от страх, какво гради Пловдивския любимец!Мишоци, валякът е пуснат, чака ви в петия кръг, Карагерен зове-всеки мишок с билет, вазелин и мощно разтворени задни бузи...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 08.07.2018 г.
+1
 
 
и сига като дойдат още пелета направо от Архентина -ше станат 50 парчета .саде Локо ! да живей бат Хъмпи любовника
-1
 
 
При всички случаи е повече от нормално! Даже е похвално! Отбора продължава да се изгражда, а това е дълъг процес. Кога ако не в период на подготовка трябва да се правят проби и селекция? От утре тази група ще бъде редуцирана и така. Някои ще си тръгат други ще бъдат преодстъпени. Хубавото е че има голям избор за разлика от други отбори. Успех на Бруно и отбора му.
-1
 
 
Естественно че е нормално. Всеки един уважаваш се отбор разполага с много футболисти за да има конкуренция. Това е ясно като бял ден.
-1
 
 
Защо да не е нормално- Гради се нещо голямо и е нормално да се избира най-доброто! А се сещам за наистина НЕНОРМАЛНИ НЕЩЕ- защо паплачта си бутнаха САМИ стадиона и сега искат да им го строи ДРУГ- защо Строежа е потънал в буренаци и троскот- без ток и вода а не се облагороди в един МОЛ-Колежа- чудесно място за разходка и пазаруване на Пловдивчани-Локомотивци?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: