ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се опитва да вземе пари за бразилец, вкарал единствено на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 08.07.2018Коментари (10)5994
© Plovdiv24.bg
Густаво Афонсо не се справи със задачата, заради която бе привлечен в Ботев
Ботев ще продаде Гу­ставо Афонсо до дни. Жълто-черните вече имат ку­пувач за 25-годишния нападател. Шефовете на клуба преговарят за трансфера, а бразилецът е желан от клуб от родината му.

Очаква се до дни да при­стигне писмената офер­та, за да бъде подписан до­говорът между двете страни. Параметрите по сделката вече са почти доуточнени. Тя трябва да бъде финализирана през следващата седмица, твърди "Тема спорт".

Густаво не впечатли през миналия сезон - в 21 шампионатни мача вкара 1 гол и направи 3 асистенции. Единственото му попадение е в дербито срещу Локо, когато "канарите" спечелиха с 3:0 пред празните трибуни в Коматево.
Още по темата: общо новини по темата: 93
27.08.2018
21.08.2018
21.08.2018
20.08.2018
20.08.2018
19.08.2018
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Единствено освидетелстваните си говорят сами...
-4
 
 
Мда, мишки, още съм на линия, ще търпите иначе има СТИКС...Ако не отговориш е гавра, а ако отговориш е ГАВра със Строеж...Все пак да ви похваля, бездомници, взели сте си поука, гавря ви ,а вие упорито се кланяте моля спри-това е вашето бъдеще -ГАВРА!И не се шегувам, не ме плашат никакви заплахи- живот, пребиване, изнасилване... вие сте ДЕБИЛИ, до един, без един- онзи ,който ви казал,че трябва да си бутате стадиона трибуна по трибуна, както при НАС, а не БУТАЙ ЦЕЛИЯ СТАДИОН...Дебили подигравам ви се, но ако пребивате мен, пребиЙте и онзи ,който ви е казал истината-НЕ БУТАЙ ЦЕЛИЯ СТАДИОН, аз нямам жал, казвам ИСТИНАТА...
+1
 
 
Егати и циганите! Като хлебарки са в темите за Ботев...
-4
 
 
Аааа, щели да продадат....и щяла да дойде оферта? Това подобно на други случки например "в петък почваме...", "от 1-ви лизаме да обследваме", " до дни ще поиска акциите"..... Те да се радват да се съгласи да си иде сам, че голяма му е заплатата! Жълтите балони не спират, но кой има полза от прикриване на истината? Този клуб винаги се е крепял на чужда помощ и лъжи!
-5
 
 
Мишоци, вече и в собствените си теми ли се криете?Qguara е излезнал на лов и всичките гризачи не мърдат от дълбоките си дупки!Но това не е проблем, въпросът е къде се крие дълбокоуважаваният г-н Самуилов? Вижте преровете буренака, храстите и дървестната маса на Строежа, може там да се е скрил, че няма развитие по обследване, разчистване, водоснабдяване, прекарване на ток, въввеждане на кранове, строителни машини, бетоновози , работници и СТРОЕЖ... пуска ви по пързалката, само че тя е с бръснарски ножове и на нея пише -ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ С БЕЗДОМНИ ДУшИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО!!!...Мишоци, така не се строи стадион красавец, а се остава на село,дължите МНОГО милиони дори за сегашното построено от Строежа-12 000 000 г-н Самуилов, Господ здраве да му дава, да ви мами седем(7) живота...
на 08.07.2018 г.
-4
 
 
вай вай май съ разпадами братя кънари
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: