ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Стана ясна истината за смъртта на бизнесмена в Хисаря
Автор: Васил Динев 11:26 / 18.07.2018Коментари (3)49299
© Plovdiv24.bg
Ясна е цялата истина, която разбулва мистерията около смъртта на крупния зърнопроизводител Димитър Попов от Ямбол. 52-годишният мъж бе на семинар на зърнопроизводителите в хотел "Хисар“ в едноименния град. Той бе открит мъртъв, паднал от покрива на комплекса. Имаше съмнения, че някой му е помогнал да скочи и го е убил. Пред БЛИЦ разследващи коментираха, че категорично става въпрос за инцидент и няма никакви съмнения за каквото и да било външно вмешателство.

"Нормално е роднините на починалия да изразяват съмнения, но разследването доведе до истината, а тя е, че Попов е претърпял инцидент и това е довело за съжаление до фаталния му край“, казаха източниците на медията.  Вечерта, след семинара, зърнопроизводителите били на вечеря в ресторанта на хотела. След това се пренесли в пиано-бара на хотела. Димитър бил доста почерпен, бил неадекватен. Постоянно обикалял масите на хората и свалял колежки, правил им какви ли не намеци. Харесал млада дама, на която постоянно досаждал. На няколко пъти мъжете от масата на жената правили забележка на Попов, но той не спирал, обиждал ги и се заяждал с тях. Зарнопроизводител от софийско село, който бил на масата, на която стояла нарочената от Попов девойка, не издържал и набил ямболията. Ударил го веднъж в главата и няколко пъти в тялото. Случката се разиграла пред очите на всички в пиано-бара. Побоят обаче не е бил зверски и не е причина за последвалата малко по-късно смърт.  След като бил натупан, Попов си тръгнал, но след половин час се върнал и повторил упражнението със свалянето на колежката. Този път приятелят на първия зърнопроизводител, който натупал Попов, го извел извън бара и във фоайето също му нанесъл няколко удара в тялото. Тук побоят също е бил по-скоро за сплашване и респект, отколкото за да причини големи травми. Разправията с втория мъж, който също е от софийско село и също като приятеля си е на около  58 години, е заснет на камера.

След патакламата от камерата се вижда как Попов тръгва нагоре по стълбите, вероятно за да се прибере в стаята си, но не завива по коридора, а продължава нагоре, към покрива. От камерата се вижда също, че след зърнопроизводителя от Ямбол не тръгва никой от семинара. Хората от семинара излизат от бара чак след около час и половина след това. На покрива Димитър Попов е повръщал, явно е бил доста пиян. Там е тъмно, не е осветено, предполага се, че е бил дезориентиран, залитнал е и е паднал.

Трагедията се е  разиграла около 2 часа през нощта на 13 юли. Никой не е  разбрал за нея, докато сутринта около 6.30 часа посетител на хотела не е видял тялото от терасата си.  Аутопсията показва, че Димитър Попов е  издъхнал от черепно-мозъчна травма, получена при падането от покрива на хотела. БЛИЦ научи още, че веднага, след като е започнало разследването, двамата зърнопроизводители от софийското село, набили Попов, са били арестувани, разпитани и освободени, тъй като нямат намеса в смъртта на колегата си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лека му пръст...Такива селтаци пият по две питиета и ходят кат серсеми....
Сподели какво ново....
на 18.07.2018 г.
+2
 
 
Лека му пръст на човека! Но този инцидент още веднъж показва що за бизнесмени имаме в държавата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: