ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Киров: Левски са малко по-напред с подготовката! Иска ми се да вземем още играчи, но засега нямаме финанси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 19.07.2018Коментари (29)9342
© Plovdiv24.bg
"Успяхме да свършим работата, която бяхме планирали. Кампус, Пиргов и Стивън Петков са с нарушена подготовка и са проблемни за мача. В последния момент ще решаваме дали да вземат участие в мача.

Това, че Левски е без треньора е по-скоро плюс за тях. Когато има треньорска рокада, отборите винаги играят по-добре първите си мачове. Левски вече изиграха два официални мача, наблюдавахме ги, плюс една контрола гледахме. Това, че вече са изиграли два официални мача и то с настройка под напрежение, е в тяхна полза. Ние обаче ще намерим сили и начин да се справим с тези неща", заяви треньорът на Ботев Николай Киров.

"Наблюдавал съм няколко играчи, искам да привлечем някои футболисти, но говорих с президента и той заяви, че на този етап нямаме финансови възможности", допълни Киров.

Какво още заяви за подготовката, трансферите, финансовата възможност за нови играчи, момчетата от школата и всичко около отбора, гледайте във видеото.

Още по темата: общо новини по темата: 93
27.08.2018
21.08.2018
21.08.2018
20.08.2018
20.08.2018
19.08.2018
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Такива изказвания означават само едно-Ботев отново ще реанимира Уевски така както бе на последния мач в София-от 0-2,3-2.Сега след фиаското на говедата с Лихтенщайн те се нуждаят да Не загубят следващия мач. За лош наш късмет-играят с в Пловдив. Така че-този мач е или равен или победа / за съжаление/ на говедата.И после "треньора" ще с еоправдава-аз нали ви казах,че не сме толкова напред в подготовката като тях, нали ви казах, че ни трябват още играчи...
0
 
 
Осмият бойкот срещу Стикс, е нека по-добрият победи, Стикс срещу цялата жълта бездомна ...Предизвиквам всички жълтури, не ме коментирайте,дори аз не знам какво ще ви пиша, но и ОСМИЯТ бойкот ще пропадне!!! Алтернативата е Пловдив е МОЙ... избери си сам!
0
 
 
Хохоххохо , завалиите изписали пет страници за Стикса и се сетили да му правят бойкот... това ще е ОСМИЯТ бойкот срещу Стикс от жълтите, ето как протичат: Стикс си пише каквото иска, гавра след гавра, сякаш няма друг пловдивски тим, Пловдив има един отбор- ЛОКОМОТИВ!!! И след поредната гавра, защото аз няма да се спра и след ОСЕМ , години се прекратява така наречения БОЙКОТ ахахахахахахахахахахахахаахах БОЙКОТ, това ми е поредното забавление. И да , бездомници, на море съм, четири звезди, не е зле, очаквайте пътеписите ми от морето, които ще БОЙКОТИРАТЕ, искам пълен бойкот, аз пиша, а вие не псувате и се примирявате!!!БЕЗДОМНИЦИ, ако издържите ОСЕМ години сте спечелили, Е НЯМА ТАКИВА ГЛУПАЦИ, не могат да ОПОНИРАТ и бойкотират, това е вашето положение. Хайде сега лягайте да спите СТИКС, ще прави каквото си иска, той е под ОСМИЯ бойкот ахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахаха
х ... ... ... Бойкот, бойкот, бойкот, празник за Стикса :) :) :) :)
+6
 
 
Абе хора , темата е за мача на Ботев със Левски ,а се изписаха куп щуротии . Ако за един болен мозък омразата към Ботев е по-силна от любовта към Локомотив (ако изобщо е локомотивец) , защо всички тук се принизявате до неговото ниско ниво и угаждате с коментара си на глупавите му постове...Защо се занимавате със явно неуравновесен човек...Само върнете назад във времето и му прочетете коментарите , ще намерите два -три стабилни и издържани по темата , всичко друго е тъпотия и спам....стадиони , бетони , бездомници ,русофили , альоши и други олигофрении...Човека си навлече гнева не само на ботевистите , а след вчерашния му коментар за "альоша и руските войни" и на много други... Човека явно няма да спре , хапчетата явно са слаби, иронията му ,и начина на изразяване дразни дори и тези които споделят мнението му , така че давайте го по-кротко , не си заслужава за един ненормалник да се изписват пет страници по всяка тема за Ботев и да се влиза в излишни спорове , видно е че пловдивския футбол е почти на дъното...Мачовете започват ,успех на нашите отбори , повече позитивност и по-малко злоба ви желая...
+6
 
 
С колкото-толкова. Имаш пълната подкрепа от трибуните
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.07.2018 г.
+8
 
 
Стикса на море - хахахаха - това е най-новия виц! Ти стикчо, нямаш стинки да се обръснеш - на море ще ми ходиш! Или, освен някой турски тираджия да те е качил на стоп и да ти е скъсал алката по път! Хахааааааа - жалък смешник!
-2
 
 
Как ще стават нещата с тази къса скамейка ми е бедна фантазията
+7
 
 
Аз не знам защо изобщо му обръщате внимание. Поне да беше интересно това, което пише, а то е едно и също като развалена плоча. Човекът си търси внимание, не му го давайте и сам ще спре. Игнор до дупка и толкова!
-5
 
 
Темата отново не е ботевЪ , а СТИКСА, В тема за ботевЪ, СТИКСА властва!!! Това е изводът, Карагарен ви го набута от Лаута и Русе, а СТИКСА от Мола и южното черноморие, очаквайте продължение...
+4
 
 
Стикса е с Крушарски по курортите.Щото Крушарски бил с патерици и някой трябвало постоянно да му държи наклонения, че се размествал.И селянина сега се радва, че е на море, пък той не го е виждал, щото погледа му, все в на Крушарски шкембето. :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: