ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: Футболистите на Ботев са си взели всички заплати, бюджетът е вдигнат с 20 %
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:08 / 20.07.2018Коментари (9)7878
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски направи любопитен коментар относно бюджета на "канарчетата" за настоящия сезон в Първа лига.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че вчера треньорът Николай Киров обяви, че в клуба няма пари за привличане на нови футболисти.

"Финансови проблеми и липса на пари в Ботев? Категорично няма такова нещо. Футболистите на Ботев (Пд) са си взели всички заплати. Не знам откъде излезе тази информация, но мога да кажа следното: Освен, че запазихме 100% от титулярния състав, бюджетът на първия тим в момента е завишен с 20% от първоначално предвидения. Освободихме трима футболисти с високи заплати, които не бяха твърди титуляри в тима - Фелипе Бризола, Лазар Марин и Алваро Юлиано. Имаше оферти към двама наши футболисти, но бяха прекалено ниски, за което ръководството отказа да се раздели с тях. Трансферният прозорец затваря на 31 август, ако дотогава има оферта към наш футболист, която задоволява клуба и дадения футболист, сме се разбрали с треньора на негово място веднага да бъде взет качествен заместник", каза Ангел Палийски пред Спортал.

Клубният бос обаче не спомена и дума по темата за стадион "Христо Ботев" и за това кога финансовият благодетел Георги Самуилов ще придобие 60% от акциите на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 93
27.08.2018
21.08.2018
21.08.2018
20.08.2018
20.08.2018
19.08.2018
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 21.07.2018 г.
-1
 
 
Пък нащи не са зимали заплати за 2 месеца .ей го август дойде - никой не плаща . тия новите ше се разбягат .как я мисли бай Хъмпи -низнам.
+1
 
 
бездомни цигани добре че има мачове на локото за да ядете обелки от слънчоглед
-2
 
 
Бездомниците намалиха бюджета с 30 процента, а след това го увеличиха с 20 процента ... е няма такива глупаци!Това е като да си бутнеш САМ стадиона и след това да играеш на игрище за 2000 , НЯМА ТАКИВА глупаци, под лозунга -виждате ли ние все пак имаме стадион!!! Същото и с бюджета, НЯМА ТАКИВА ТЪПИРИ...
-3
 
 
Бездомни мишки и мишоци, Дербито на "Карагарен арена" наближава, време ви е за молитвена декларация! За омилостивяването на вашият най-голям кошмар Карагарен. Съветвам ви от най-добри чувства да ползвате черновата ми, Биската ми сподели, че го е разнежила!Та : Дълбокоуважавани господин Карагарен, капитане на Локомотив, ние феновете на ботевЪ сме извънредно притеснени от твоята скорошна поява на твоята ТРЕНИРОВЪЧНА база "Карагарен арена". Молим те на колене и лакти, бъди нежен, вкарвай го бавно и с мас и вазелин... прекалено ти е голям. Големината Му ни достигна изтерзаните дупета от Лаута и ШОК- от далечно Русе. А ние феновете на ботевЪ обещаваме, както правим вече 20 години на ГЕРЕНА и пред караГЕРЕНА да свалим сами гащите си и с безкрайна мощ да разтворим задни бузи. Само имай милост ,Карагарене, бузите ни задни са поемали и от Монтана ШЕСТИЦА, но такъв като твоя няма никъде, имаме опит, ръгай смело, но не безразсъдно. С безкрайна почит, дълбоко уважение и на колене и лакти КПБП И бултра$$$!!! П.П. А ако ни дадеш и по 500 лева, щастието ще е пълно, Ние сме бултра$$$, питайте Христолов...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: