ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Актриса, изнасилена от известен режисьор: Плачех и повръщах
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 22.07.2018Коментари (1)9681
© Фейсбук
Актрисата Санд ван Рой отново обвини популярния френски режисьор Люк Бесон в изнасилване и разказа няколко странни факта за поведението му, съобщава Daily Mail, цитиран от "Блиц". Актрисата твърди, че известният кинодеец се нахвърлил върху нея на 18 май в парижкия хотел Bristol. Тя подробно описва инцидента и признава, че я е боляло много и ѝ се повдигало. Тя не само признава, че е имала сексуални контакти с 59-годишния режисьор, срещу когото подаде иск за изнасилване, но твърди, че веднъж той я упоил с наркотичен чай и се възползвал от безпомощното ѝ състояние. 

"Аз плачех и повръщах. Той извърши с мен унизителни сексуални действия, мислех си, че ще умра", казва тя.  Токсикологични анализи на потвърдиха наличието на упойващи вещества в кръвта ѝ, но сега актрисата отново твърди, че на следващия ден толкова силно я боляло тялото, че дори губела съзнание.  

Санд ван Рой си спомня и за други детайли на отношенията ѝ с Бесон, на когото е била любовница от 2016 г. 27-годишната девойка твърди, че режисьорът настоявал тя да разговаря като малко момиченце, да носи само къси роклички и да бъде винаги блондинка. Това ѝ давало основание да смята, че Люк Бесон я е притежавал в качеството ѝ на секс кукла. Заради отношенията си с Бесон ѝ се наложило да изостави модната агенция и старите си приятели. На всичкото отгоре режисьорът шантажирал Санд ван Рой, че ролята ѝ в трилъра "Ана" може да бъде съкратена. Ван Рой се е снимала в епизодични роли във филмите на Бесон "Валериан и градът на хилядите планети“ и "Такси 5“.

Адвокатът на Бесон уверява от името на клиента си, че той не е изнасилвал Санд ван Рой и дори не се познава добре с нея. Но още две жени заявиха за "неуместното поведение" на режисьора, а една актриса разказа, че ѝ се наложило да бяга от кастинг "на четири крака" заради сексуалните набези на Бесон.

Роденият в Париж режисьор е автор на филми като "Никита“, "Леон“, "Петият елемент“, "Уасаби“, "Люси“, "Твърде лично“. Носител е на наградите БАФТА и "Сезар“. Бил е женен за Ан Парийо, Майвен льо Беско и Мила Йовович. Сегашната му съпруга – Виржини Сила – е продуцент на филмите му.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А га яди кифтетата не повръща!За да искаш трябва да дадеш...така казваше другаря Неризанов в Маргарит и Маргарита! Стигнала до това да му бъде любовница за да и дава роли пък сега на съвест я избило и на отвръщение!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: