ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Извадил съм една брадва и ги почвам от коленете нагоре!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:44 / 29.07.2018Коментари (22)12078
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе много ядосан след загубата на своя тим от Славия с 2:4.

Ето какво заяви клубният бос след края на мача на Лаута:

"Загубата не е толкова страшна. Вече четвърта година гледам как започваме първенството по този начин. Миналата година ги качих на наказателен лагер и нещата се промениха. Мога да кажа само, че си личи, че Славия e играла четири мача повече". 

"Личи си, че зъбните колелета още не са смазани. Но още нищо не е загубено. Говорихме си откровено горе в кабинета. Ще има малко промени. Нещата са в правилната посока. Някои футболисти ще си тръгнат, някои ще останат. Не е това, което сме преценили. Малко сме сбъркали".

"Разликата между първия мач с ЦСКА и този сега е като между Лом и Лондон. Ние си казахме каквото си казахме. То си е за нашата кухня. Важното е, че ще видите, че Локомотив ще стане това, което ще стане. Аз си харча парите, за да направя това, което искам да направя".

"Към Акрапович няма какво да кажа, той направи дисциплина. Той направи така, че в отбора да има ред. И това не е само мое мнение. Получих поздравление и от други хора, които разбират от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия стил. С тази прекалена смяна на треньори не стигнахме до никъде. Този път ще си караме по план".  

"Тези момчетата, които остават, ще играят мъжка игра и това ще го видите. Не бяхме планирали наказанията на някои футболисти. Дори и този новият от Хърватия. Но сега ще почне от другия мач да играе".

"Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си понесе заслуженото и ако не играе по правилата, които аз налагам - ще лови гората. Тук всеки се прави на мениджър".

Вече трета година ми писна. И затова сега съм извадил една брадва и ги почвам по коленете. Не от глезените, а от коленете нагоре. Ако не стане - казах им, че портала има две страни, предпочитам да са от външната страна, ако не си свършат работата".

"Моите очаквания са за първата шестица! И няма да отстъпя от това. Това е нареждане, заповед. Досега беше приказки и желание. Аз трябва да почна да вадя играчи, да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Двамата наши юноши са играли вчера в Арда. Затова ще си ги приберем - единият на Нова година, а другият лятото. Това е истината - в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата, която сега почва да работи, тепърва ще почва да вади кадри".

"Феновете са дошли да гледат театър, а не балет или някакви такива изпълнения. Нормално е да си тръгват далеч преди края на мача. Да не мислите, че на мен ми е приятно да давам пари на някакви лентяи. В България, за да тръгне футбола, всички трябва да са общи работници, а не да си мислят, че са нещо. Не знам дали знаете какво значи общ работник. Заплата повече от 1500 - 2000 лева не трябва да има, за да има резултат. А ние сме ги разглезели и са голямата работа. Това ще го въдворя аз в Локомотив и ще стане. Всеки ще получава това, което е заслужил".

Още по темата: общо новини по темата: 9
31.07.2018
30.07.2018
30.07.2018
29.07.2018
29.07.2018
28.07.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Дръж здраво дон Крушар!Стана идол на хиляди пловдивчани!Довърши недоразумението без ЕГН!
+3
 
 
Каква шестица бе мистър Крушо, вие сте кандидат номер едно за изпадане. Ботев Враца и Витоша ако ви хванат сега ще ви сложат една тройка.А следващият ви мач е в Разград с Лудогорец и не ми се мисли .....Само човек като ти види речниковия запас с порталите,цеховете и общите работници става ясно какъв номенклатурен кадър си от онези с куфарчетата. Какво ти разбира празната глава от футбол с този физкултурник за тренер и сбирщината от безработни сърбо-хърватски футболисти, които в трета лига на никоя държава няма да ги вземат.Единствената функция на този отбор докато изпадне в края на сезона е да реди 2:4 на 40,00 коефициент и над 2,5 гола на 2,50.
+2
 
 
Благодарим ти,Хъмпи! Благодарим ти за цирка,за Бруно,за веселбата!И ги върни всичките ритнитопковци пак в Столипеново да събират найлон и хартия щом така те излагат! Ти живота си за тях дваш ,а те...цигани!
-2
 
 
Клоун! Вие сте дъното! Палячовци безподобни!
-1
 
 
Започни но първо от теб .има нещо гнило в Локо ПД.
на 30.07.2018 г.
+2
 
 
Едно време като ни лупкаха с по 3-4 гола на мач, седяхме до 90+ мунита, и въпреки загубата, тайно се молехме да дойде деня, в който Д.Х ще си тръгне и ще ни освободи от мъките... Вие тогава викахте "Grazie, Mitko"... Не мина много и колелото се врътна.. "Grazie, Hristo" :)
-1
 
 
Никой не гледа...при втория гол на Славия, вратарят им вкарва топката в нарушение на правилника - при изритване на топката напред вратарят е стъпил с левия си крак извън вратарското поле!!! Без да съм специалист или т.н. е ясно, че това е нарушение и трябва да се свири фал в полза на ЛОКОМОТИВ. Къде са отговорните фактори в отбора?!? Няма ли трезви!???
HALA MADRID ! Чест и почитание за Ливърпул ! Надявам се този отбор да бъде надграден , а не разпродаден ! Обръщам се и към всички фенове на РЕАЛ - ЧЕСТИТО ! Там сме , където ни е мястото ! И моля Ви - не влизайте в дискусии с фенове на Барселона , които д
на 30.07.2018 г.
+2
 
 
Защо не започнеш от ... крушата !
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.07.2018 г.
+3
 
 
Какъвто собственика,такъв и отбора -какво се чудиш, Круша? Циркаджия води подвижен цирк. Този твой език е на квартален пияница, акъла ти е на изкуфял дъртак. Какво ми говориш за производство - там нещата са други. Във футбол, пък и в спорта са съвсем други. Ти щом това не си проумял за 2+ години, значи си пълен лаик. И като такъв - какво очакваш да се случи с отбора ти? Като назначиш треньор чужденец -естествено чужденци ще ти докара, няма да ходи да търси българчета , я! Продавате билети за театър, за постановка, а не за футболен мач! Нямаш пари да издържаш отбора , връткате едни кинти с Толума от Овча купел да закърпиш малко положението, а ми говориш, че стадион ше строиш , а мишок?! Днеска освикваха треньора , утре теб ще освиркват и чао . Върви си бай Хъмпи -не е за годините ти тая работа . Боко ше изпрати друг - не си единствен . Язък за ракетите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: