ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няма такъв град! "Еколозите" блокираха довършването на пловдивския зоопарк!
Автор: Васил Динев 17:47 / 30.07.2018Коментари (35)25299
© Plovdiv24.bg
Еколозите, които пускаха жалби срещу Втория гребен канал, днес буквално в последния възможен законов срок са пуснали нова жалба и срещу довършването на зоопарка, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Делото ще бъде гледано от Върховния административен съд и според специалисти ще забави доизграждането на съоръжението с около два-три месеца. 

"Моето лично желание е още понеделник (тоест днес - бел.ред.) да вземем решение да започнем работа максимално бързо по обекта. Дали това ще се случи, обаче, не мога да кажа в момента", заяви кметът Иван Тотев в кулоарите на местния парламент миналата седмица.  

Той коментира и изказвания на фирмата-изпълнител, че е готова да завърши строежа за 20 дни с думите: "Това не е бакалия, по-сложно е, отколкото си  мислите. Не става така - "Казват ми" и го довършват" и поясни, че не всичко зависи само и единствено от него.

Припомняме, че пловдивският Административен съд вече се произнесе в полза на Община Пловдив по отношение на ОВОС за строителството на зоологическата градина. Магистратите отхвърлиха жалбите на еколозите, а срокът за обжалване изтичаше точно днес, 30 юли!


Още по темата: общо новини по темата: 247
27.01.2024 »
20.12.2023 »
29.08.2023 »
29.06.2023 »
14.02.2023 »
30.01.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как може да има такива дебили, не стига че единия се осра а сега давай на инат
+2
 
 
В това което познават екосънуващите като природа, действат други закони нямащи нищо общо с измислените вмешателства отвън... Набелязват си последното състояние като ключ за всяко протакащо действие с цел разпад на проектите и постигане на фалшива значимост...
-2
 
 
Браво на еколозите...добре свършена работа...други живи душички спасени от затвор
+5
 
 
Какви са тия отрепани, псевдо еколози бе... Ненормални ли са, какви са... ба*ти и олигофрениите под път и над път в тоя Пловдив...!!! Ощетяват целия град с глупостите си! Къв им е проблема... зоологическата е изградена, там си е, в естествена среда е и ще живеят вътре животни пак. Пфффф...!!! Нямам думи вече! Един проект как не мога да видя изпълнен на време и кат хората значи! Все ще се намери някой олигофрен с претенциите си да дрънка глупости и да се напъва, да спира, или осира проекти!
+3
 
 
Поради каква причина тези тъпи Еколози лишават толкова деца, населението и гости на Пловдив от една хубава направена зоологическа градина вложени толкова много пари.Все ще се намерят като онези идиоти да пречат за развитието на градът ни .Хубава работа,ама българска...за жалост.
+3
 
 
03.11.2016 "...Местните "патриоти" изключително много искат новата зоологическа градина на Пловдив да бъде разрушена, стана ясно от организирана от тях пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.По този начин местното ВМРО-НИЕ запя в един хор със самообявилите се за "природозащитници". Така паркетните "патриоти", както са известни в Пловдив, са на път да съборят и последните съмнения, че така наречените "природозащитници" са тяхна група за поръчки и протести. Те пяха в един хор и срещу обновяването на Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина, които в момента са атракция номер 1 в града ни. За да саботират предстоящото скоро откриване на зоологическата градина, от ВМРО-НИЕ са изпратили сигнал до на Върховната касационна прокуратура, от името на Десислава Желязкова. ..."
+5
 
 
Тези еколози, защо забравиха да отидат в Странджа?
+3
 
 
Просто искат да се платят едни пари! Няма логика да се обжалва изграждането на вече изграден проект с идеална цел! Някой се опитва да изнудва общината за едни парички.
+1
 
 
и те искат бабириче да ударят печат ... никой не иска да остане неплатен ... мамицата им свинете подкупни корумпирани !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: