ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Успешен вторник за някои зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:28 / 31.07.2018Коментари (0)10149
©
Хороскоп за 31 юли:

Овен

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви ангажименти. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Видът на парите провокира във вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Днес Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Телец

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси.Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Близнаци

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ден за работа и досадни занимания, но най-странното - няма да ви тежи. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Вторник не е еднозначен ден за Раците. Денят ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днес Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Лъв

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Работата ви ще получи висока оценка. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

Днес имате куп неща за вършене. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Везните днес. Добро време за бизнесдела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. При вас важните събития ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Скорпион

Днес ще ви обещава големи промени в живота. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добре ще е, ако не се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. За вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Вторник не е еднозначен ден за Козирозите. Интересите ви ще са свързани предимно със семейството. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Денят е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Денят е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви ангажименти. Днес време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Риби

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ден за работа и други занимания и най-странното - няма да ви тежи. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: