ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (18)
Фенклубът на Локо до БФС: Кога ще сложите край на рецидива в Коматево?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:11 / 22.08.2018Коментари (24)11126
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи чрез официалния си сайт отворено писмо до БФС. Повод за реакцията на феновете е организацията на пловдивското дерби срещу Ботев и по-специално условията за провеждане на официални мачове на базата в Коматево.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Отворено писмо до БФС

Господа ръководители на българския футбол,

Обръщаме се към Вас след поредното пловдивско дерби, изиграно в нечовешки условия, видимо организирано зле, което за малко не завърши с ранени и пострадали футболисти! Кога най-накрая ще видим от Вас реални действия по адрес на клубовете, които не изпълняват съвестно задълженията си и позволяват тенденциозно и целенасочено своеволията на феновете им да влияят върху развитието на спортното събитие?

Футболист на Локомотив Пловдив беше уцелен от факла от сектор, който последно бяхте наредили да се облепи с плексиглас, защото от него се лееха плюнки, хвърчаха предмети, а длъжностни лица бяха пръскани с шишета с урина. Не коментираме интелекта на тези зад оградата, но защо тази мярка беше отменена? Кога най-накрая ще има адекватни действия и наказания за клуб, който предоставя отвратителни условия на гостуващата публика, а същевременно не прави достатъчно за да осигури едно нормално провеждане на футболна среща? Кога ще сложите край на този рецедив?

Ако поне малко стоите зад думите, които всички Ваши представители изричат с повод и без повод, а именно че искат да направят стадионите ни едно по-безопасно място и да върнат хората по терените, Ви призоваваме да вземете реални мерки срещу своеволията в крайния кв. Коматево. С раздаване на фланелки няма да се получи, трябват строги, адекватни мерки!

Защото следващия път факлата може да достигне някой от вас и може да не е факла, а бомба!

Трябва ли да се стигне до там, за да предприемете мерки?
Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
с .. . с. с.с .с с. с.с
-1
 
 
Гледах, четях и немога да повярвам. Жълтите се оправдават нашите декларации пишат, а резултата е следния : много омраза и простотия. Глобата за нашата публика ми изглежда преувеличена, на Жълтите намалена. Неможе няколко лумпена да правят такива зулуми и жълтурите викат ами да осъждаме го ама не съм аз. Много добре знаете кои са. При нас когато бяха сдруженията и обединенията командваха отбора и издържаха, една бомбичка не хвръкна, бяхме като на театър и само пеене и пляскане с ръце. В един мач в началото един се опита да хвърли ПРАЗНА БУТИЛКА С ВОДА и нашите скочиха около 20 здрави момчета и го изведоха като кирлива котка, яде бой още на стадиона и го дадоха на входа на АлфаСот. Сотаджията се изуми много. Значи може? АЗ СЪЖДАМ ВИНАГИ ТАКИВА ПРОЯВИ КАТО ХВЪРЛЯНЕ НАБОМБИЧКИ, ФАКЛИ И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ ПО ТЕРЕНА , КАМО ЛИ ПО ФУТБОЛИСТИТЕ. За "Историците", ще кажа няколко факта, при мача с чорбарите беше ясно че ще стане бой, чорбарите нахлуха и нашите защитиха публиката. Бях на Спортклуб и всичко се видя като на тепсия. Абе жълти с тези поредни глоби я се поинтересувайте колко материали можеше да вземете за вашия толкова мечтан стадион ? колко седалки? И ТОГАВА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ !
0
 
 
От 100 години е ясно че стадиона в коматево не може да има лиценз за А група, първо заради гостуващия сектор, и второ заради тва че няма къде да се сложат камери на високо за прякото излъчване. Да не говорим че повторение за засада неможе да се гледа от сегашните. Просто БФС им направи една голяма услуга, щото иначе оставаха на улицата. Не че нашия стадион е цъфнал ама поне покрива минималните стандарти и след като гостуващия сектор в коматево побира едвам 250 човека наблъскани, ние си затваряме очите и за другото дерби на Лаута им отпускаме 1000 билета.
+4
 
 
Момчета, стига заяждания! Вие имате на базата един мач за сезона. Ако трябва да говорим за неудобство, то ние сме най ощетени понеже всеки домакински мач ни е там. Какво трябва да направим като единствения общински стадион който има лиценз за "А" група е стадион "Локомотив". Той не е ваш, нито сте го взели на концесия, защо да не играем и ние там? Тогава по доволни ли ще сте? А що се отнася до лумпените то ги има навсякъде. Както виждате и на най сигурния стадион "Васил Левски" стават инциденти. Разбирам желанието ви да ни направите мръсно но хайде вече спрете се! Не сте прави!
+2
 
 
Има едно говеждо бфс .то решава кой къде да играе щом са им разрешили означава че им е даден лиценз.нека не говорим за стадиони защото само рязаните имат нормален стадион.дори нац. не става за нищо .
-1
 
 
От написаното под мен от жълтите селянки е видно само едно.... .има много болка но като един добър приятел им препоръчвам от специалния крем от куромела.....отпуска ва.....ще им стане ей така едно хубинко.
0
 
 
... написаха феновете на отбор с 5-звезден стадион, на който се хвърлят копия, павета и се прекратяват мачове, и на който условията за гостуващата публика позволяват тя да нахлува ...
+2
 
 
хабава работа ама сиганска!!! пак реват !!!!! Крюшо им сипа и го оставиха на мира...тази декларация за пореден път доказва че малцинството от Столипеново претендира само за права но не ги спазва!!! Писателите забравиха ли кой прекрати дербито преди няколко години????? Кой хвърляше бомби по собствените си футболисти???? Аман от неграмотници търсещи медийни изяви!!!
-3
 
 
Жълти мисири, защо говорите за миналото? То опрадава ли простотиите, които сътворихте в събота? Факт е, че заслужавахте най-суровото наказание, но за пореден път ви покриха! Да, и ние сме правили подобни глупости, но наказанията след това винаги са били много тежки! Когато прекратихме дербито, то беше съвсем умишлено и затова място за сравнение със сега няма! Наказанието тогава беше подобаващо! Точно това е контекста на декларацията ни! Говедата взривиха полицай(ка) и нищо! Вие псувате като копачи цял мач и нищо! Биете се с полицията по време на мача и нищо!? Хвърляте умишлено не една, а сума ти факли по наши играчи, едната от които едва не го уцели, но горящи частици от нея го сториха....и пак нищо! Накрая, наказанията абсолютно еднакви??? Защо??? Кое от нещата, които сторихте вие направиха гостите??? Кое? И вие много добре знаете, че заслужавахте далеч по-тежко наказание? Даже го очаквахте?! Въпреки това, тук няколко глупака са дръзнали да се защитават и обиждат? Ето това е к*р...ското в случая жълури! И то отново, както винаги е от ваша страна!
0
 
 
Гей бандата са нежни същества.С тях трябва да се по по-такъв начин.Точно тези пендели,тръгнали да пишат декларации.Това да не ви е ГЕЙ ПАРАД.
+2
 
 
От "крайния кв.Коматево" се оплакват циганите от крайния кв.Столипеново...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: