ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев: За момента не заслужаваме да сме в първата шестица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 26.08.2018Коментари (3)4480
© Plovdiv24.bg
Крилото на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доволен от успеха с 2:0 при визитата на Витоша (Бистрица) в мач от шестия кръг на Първа лига. Тошко смята, че този успех е много важен, за да се вдигне настроението след загубата в дербито срещу Локомотив (Пловдив). Халфът е на мнение също така, че с настоящото представяне, “канарчетата" не заслужават да са в първата шестица на шампионата.

“Първо искам да благодаря на гласувалите за мен. Тази награда е за целия отбор. Беше важно да спечелим трите точки, защото последните два мача не се представихме добре. Положения нямахме, за разлика от днес, когато имахме много положения. Мачът се изнерви. Вкарахме ранен гол, отмениха ни друг преди това. През второто полувреме  отново се прибрахме назад и спряхме да владеем топката. Дадохме на Витоша да вдигнат глави, но за радост спечелихме мача."

“Лошо е - два мача срещу директни съперници почти не създадохме положения, може би нямахме сега концентрация пред гола. Ако вкараш ранен гол и втори, мачът отива в друго русло. Но важни са най-вече трите точки."

“Нормално е да има настроение след спечелен мач. Срещу ЦСКА ще има голяма еуфория в този мач. Трябва да излезем със самочувствието от първото полувреме в днешния мач."

"При фаула бях намислил, че ще бия директно. Помислих в един момент, че вратарят ще избие, но топката се удари в напречната греда и влезе. Аз искам да държа високо ниво, не са толкова важни головете. Даже предпочитам да подам топката друг да я вкара."

“ЦСКА в момента е най-добрият отбор в България. Играят като отбор, нещастно отпаднаха от Лига Европа, доста ги порязаха съдиите. В момента са на нивото на Лудогорец. Те искат да станат шампиони и ще искат максимума, но имаме време да се подготвим и за този двубой."

“В момента, като гледам как вървим в първенството, може би не заслужаваме да сме в шестицата. Миналата година играехме по-бързо и и радвахме нашите привърженици. Надявам се с победите да си върнем самочувствието. Трябва да създаваме положения и да ги вкарваме. Като биеш, взимаш точки и вървиш напред", сподели Неделев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+12
 
 
Тоше,както и да играеш,ботевистите винаги ще бъдем зад теб и те обичаме,но се задържай повече във фитнеса и помисли за формата и себераздаването си.Ти можеш в пъти повече.
+2
 
 
Не мога да разбера защо така възхваляваш Цска минус София???
-3
 
 
Видехме и ония Лъчо красивата игра,вратарчето на тигрите ви оправи мача:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: