ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Полицай към млади футболисти: Боклуци! Ще ви пречукам като мастии!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 29.08.2018Коментари (17)10522
©
Скандален видеоклип с още по-скандално поведение на полицай се появи във Фейсбук. На кадрите се виждат двама служители на Районното управление на МВР във Велико Търново, които се отзовават на адрес, за да отправят устно предупреждение заради усилена музика, псуват и обиждат младежи, които са се събрали на купон.

На видеото се вижда как единият от униформените е особено груб и арогантен, крещи, псува и обижда младите.

"Ще ви побъркам от бой всичките! Ей, боклуци! Ще ви е... майката на всички! Ще ви пречукам от бой като мастии! Айде по-живо, че полудявам, а като полудявам, става лошо! Какъв си ти бе, че ми стоиш тук като генерален директор", са само част от репликите на въпросния полицай.

Скандалната ситуация се разиграва в жилището, обитавано от двама футболисти (родом от Белене) от юношеските отбори на Етър и Локомотив (Дряново), съобщава Блиц. В квартирата им очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите. Във въпросната вечер в жилището са били четирима млади футболисти - 17-годишният халф на Етър Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на "виолетовите" Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския отбор на Локомотив (Дряново) и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като защитник в Етър.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, полицейският служител е разледван. Той е Цветомир Цонев от Горна Оряховица.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Че няма право да им говори така - няма, обаче има и друга гледна точка - келеши в квартира, купон, силна музика, 2-3 сутринта... сещате се, че ако вие и детето ви сте в съседния апартамент и звъните за 3-ти път на полицията, защото не можете да спите, а в 7 трябва да ставате за работа, то нещата няма да изглеждат точно така. Хубаво е децата да разберат, че има някой граници, които не трябва да се прекрачват. И когато няма родители да възпитават, то редно е да има полиция да наказва. Толкова... а, между другото - след като няма наемател/собственик или логично обяснение какво правят там, редно беше да бъдат отведени да изпишат по една кофа мастило в РПУ-то какво правят там.
-3
 
 
Зле ли сте.Все едно не сте били на 17 години и не сте се сабирали с приятели.Видял ,че са някви малки и се прави на мъж .Не е като да е пълно с наркотици и к**ви и кво прави половината полиция там.Атентан ли има.
+3
 
 
Интересно как държавите с най-ефективна полиция са и държавите с най-любезна и коректна полиция. Бързо-бързо се решават проблемите само със студена усмивка и сериозен поглед. Щях да призная полицая за взел много присърце задълженията си, ако видя клип, на който се държи по същия начин с мутри или синчета на политици на "ВИП" купон. Гризе ме обаче силно съмнение, че като че ли няма да видя такова клипче.
Сподели какво ново....
на 29.08.2018 г.
0
 
 
Ако вместо тези момчета полицаите имаха насреща си мутри по на 25-30г. , дали щеха да се държат по този начин и използват същия език ?
+1
 
 
И през 2008-ма един полицай ошамари едно момче в Долни дъбник !Прав е бил,защото той говореше на "ма "на полицая.Е,тогава си е заслужил шамарите !
+5
 
 
Трудно ми е да защитавам полицай, поради лични убеждения :D НО.. в случая по-скоро малките келеши си го заслужават. Таланти били :) Чалга таланти... Не видях да удря някой, а в целия клип не се намери някой да му каже, кой всъщност е наемател. Толкова ли беше трудно. Нормално е да се ядоса, като на това даже не му отговарят. Че е селски бек ясно, но явно е подпалил, след като преди това е бил там и са се правили на мъже вероятно, и са продължили с ориенталския купон. Не е това начинът, но май май са си заслужили отношението.
+2
 
 
Прави са полицаите .. и на тях не им е лесно по цял ден с простаци да се занимават ..
0
 
 
Добре че са транскрибирали разговора, нищо не му се разбира на тоя истерик
-1
 
 
Коментарите от рода: Полицаят е прав, трябваше да им лепне 2 шамара, лекета и прочие показват ниският ви балканско-селски манталитет.
+9
 
 
поведението на полицая не е правилно. Но това което е направил е дори малко. На такива лекета първо два шамара и бегом към РПУ-то. Футболисти-ала бала, чалгари на 100%
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: