ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Брутално! Юмруци и шамари между пешеходка и велосипедист на софийско кръстовище!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 30.08.2018Коментари (40)18025
© Фейсбук
Колоездач и пешеходка се сбиха на столичния булевард "Цар Борис III" в близост до УМБАЛСМ "Пирогов". Каква е причината обаче не е ясно. Грозните сцени бяха запечатани от случайно минаващ шофьор. Той ги разпространи във Фейсбук групата "Забелязано в София“. Ето как авторът на клипа Антон Дишков описа случилото се:

"Реших да споделя случка, която улових вчера следобяд пред Кауфланда на бул. Цар Борис III. За да изпреваря въпросите:

- не, нямам идея за какво беше цялата свада, мога само да гадая

- не, не слязох да ги разтървавам, защото на задната седалка возих току-що оперирано куче под упойка, а и когато ескалираха нещата вече наскочиха достатъчно хора да помагат

Енджой, въпреки че то не е много за енджойване..."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди има-няма 15 минути, на идване към работа, слизам от колелото, за да пресека по пешеходна пътека. Изчаквам някой да благоволи да ми спре, за да мина. Почвам да бутам колелото по пешеходната пътека. В този момент иззад спрелите коли с бясна скорост и мръсна газ нахлува някакъв тъпанар и с мощно надуване на клаксона ме принуждава да закова на място, за да не бъда буквално отнесен. Обаче колоездачите били нагли.
0
 
 
Всекидневие в страна от четвъртия свят !
на 30.08.2018 г.
0
 
 
Като чета коментарите по вечето са от тези които им е любима реплика "еее 10 метра, много ходене..." и нормално да мразят колоездачите които поне малко спортуват. Но защо почти никой не оплюва охлюва който снима? Представете си той имал дрогирано куче в колата което 24 часа няма да знае на кой свят се намира, но не му пречи да се хили селски на сеира... ами селския регистратор, слез и помогни на жената без значение кой е виновен!!! Относно велоалеите и пешеходците... ами много ги е яд на последните, че не карат колела и при свободна велоалея и тротоар до нея в 95% от случаите те са на велоалеята?!?!?! Защо? Ако някой не е бил на запад да отиде и да види дали някой си помисля да стъпи, пък да не говорим на ходи по велоалея... ама там глобяват всички!
+1
 
 
Живял съм в този район и да Ви кажа колоездачите в София са адски нагли , една сутрин за работа докато си вървях един ме изрита в гърба и избяга , понеже см навлезнал малко в велоалеята ! Отделно както карат по велоалеята слизат на пътя и се включват в движението, тотални безумци са голяма част от велосепедистите в София.
-1
 
 
Като чета повечето коментари и се отчайвам от вас момчета. Дори и да е изпаднала в истерия една жена, от вас зависи да я успокоите и предпазите, особено ако сте двойни на габаритите й. Не говорете за феминизъм, те залитащите по тази крайност си имат техните психически причини, говорете за себе си и собственото си себеуважение, за вашите разбирания за правилно и неправилно, как ще постъпите в тази ситуация и как ще се погледнете в огледалото. Този така наречен мъж, по-мъж ли стана като я хвана за гушата?
-3
 
 
На гребната ако идете ще се нагледате на такива "мъже". Карат с такава скорост, че ако дете изскочи пред тях ще го направят на пихтия. Ама какво им пука живота сега е такъв - гледай си твоя кеф другите да го ду...
на 30.08.2018 г.
+7
 
 
Против съм мъже да удрят жени ОВСЕН, когато жената сама не почне да се прави на мъж. В такъв случай да и разбий грозната муцуна и да не изпитва съжаление. Бал съм ви феминистките разсъждения - като се правиш на мъж, ще бъдеш третиран като мъж. 50/50.
+6
 
 
Хахах, може да кара покрай тях и да зуумва, но не може да слезе да помогне... И се оправдава с куче под упойка ?? :D Едва ли ще избяга някъде.
+3
 
 
Не разбирам каква е причината за този бой и кавгата между колоездача и пешеходеца.Ама на всичкото отгоре млад мъж и жена е на какво прилича това нещо и за какво точно става въпрос тука.Жената ли е започнала първа понеже тя сама си е виновна,че преминава по велоалеята и засича пътя на колоездача и това да е причината за боя.Явно тя е започнала да се заяжда с него,да го кълне,да го обижда и да го заплашва след което му избутва колелото на земята и по този начин го е предизвикала и затова той и налита на бой и започва да я шамаросва.Аз също съм колоездач и ако бях на негово място нямаше изобщо да и посегна,защото това все пак е жена,а аз никога не посягам на жени.Щях просто да и кажа да внимава повече и следващият път да гледа къде ходи.Обаче такива мъже да се правят на големи женчовци и побойници просто ви казвам ще си навлечат проблеми и неприятности.А и какво от това,че ги е снимал този от колата,който минава голяма работа нека да ги снима да види цяла България какви идиоти и мошеници има в тая държава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: