ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Морални убийци рекламират новата визия за България
Автор: Любомир Минчев 16:43 / 30.08.2018Коментари (6)12232
© БТА
Поведението на Корнелия Нинова е отлично опозиционно, според едни, идиотско, според други, а според трети е политически самоубийствено. Каквото и да е, то разкрива  идеалната възможност пред нея за още провали.

Въоръжила се е с търпение и се надява да се обърнат още три автобуса, да паднат няколко самолета, да й замирише на достатъчно кръв. Това навярно е част от "новата визия за България“, приета на червен партиен форум. Представете си Корнелия, оплискана в кръв, но като наш спасител.

Грозно е да се катериш към властта, стъпвайки по трупове, казва за нея завършеният политически циник Румен Петков, бивш другар на дамата. А Петков разбира от политически оргии, чийто любител е и Корнелия. И тя знае, че в подобни оргии не всички могат да бъдат задоволени и някои напускат, като не смогват да си вдигнат и панталоните.

Корнелия дава вид на незадоволена – само 17 жертви и правителството отказва да подаде оставка. Ако съм червен избирател, бих се отвратил два пъти повече. Заради нечуваната морална жестокост на ездачката – тя яхва каквото й се изпречи.

Вторачена в злокобното място край Своге, Нинова трудно може да види, че една инвалидна двуколка се опита да убие бащата на президента. Кой го е правил това кръгово кръстовище в Харманли, та един инвалид не успя да види мерцедеса. И как така местните червени комисари прикриха този атентат. Само защото е с щастлив край? Не, разбира се. Те винаги са били морални убийци.

А Корнелия върти политика край труповете. Търси убийци, но отказва да ги види в Харманли и на много други места. Но избирателите имат сетивата да виждат всичко.

А другият морален стожер – Румен Радев, пропусна идеалната възможност да говори за повече светлина – на обществените поръчки, на корупционните сделки, на времето през август. Повече светлина, искаше да извика Радев за касапницата край Своге, но устата му пълна със сливи.  Как да има светлина до Своге като няма в Харманли. Инвалид се опита да убие баща му, според полицейските протоколи, а той мълчи. Крили случая девет дни, Радев разбрал на втория, а мълчи. Поне му е минало през акъла, че ще е голямо нахалство да говори за Своге.

Ей така си отиват политическите тарикати. Когато един инвалид мине неправилно през кръстовище, така пише, в най-неподходящото време и това стане национален въпрос. Радев нито е виновен, нито го е искал това, но се нареди до моралните убийци. До червените морални убийци.

А Корнелия се нуждае от жертви и кръв, за да рекламира новата си визия за България. На нея демокрацията й отнела всичко, освен "Техноимпекс“, и твърди, че е прецакана. Оргия с избирателите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Трябваше като Румънците разстрел на грабителите през 89 година и забрана със закон!
+1
 
 
.... последната им надежда .... трифонов :)
0
 
 
Хвани единия, удари другия... Според мен целият парламент трябва да отиде директно в централния затвор... :(
+15
 
 
Тези трябваше да ги забранят със закон още през 1990 г. и да не се показват още 200 години.
+16
 
 
ДрОгаря Радев наистина мълчи ,като ПОСРАН,защото прикриват татко му. Туко виж някой се замисли,как са го възпитали президента!БСП и морал....те още ходят на Тато на паметника,но жертвите на Св.Неделя в храма и по лагерите са....нещо от което отвръщат глава!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: