ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Почитаме убийците си – такива идиоти ли сме
Автор: Любомир Минчев 12:19 / 10.09.2018Коментари (19)35028
©
Ако на 10 септември човек чуе и види случилото се на 9 септември, ще си помисли, че живее в страна на идиоти – нищо не сме научили, нищо лошо не сме забравили. В тази страна все още се празнува обстоятелството, че едни полуграмотни шумкари  и техните помагачи  ни вкараха за 45 години в развит каскетен социализъм, от който не сме спирали  да са задъхваме. На едни места им поднасят венци и цветя, на други им издигат бюстове. България ли ще е убежището на последния комунист?

Празнуващите все пак да се огледат около себе си. На сборища като на Копривките и пред паметника на армията окупатор в София са все по-малко. Все по-оредяващи са редиците им и затова приказките на ораторите им стават все по-глупави. На Копривките Георги Гергов говори за някакви изборни победи,за  които организацията му имала заслуги. Изглежда е слънчасал и не помни последната червена победа. Някакъв водител на столична партийна организация пък си дра гърлото за нов 9 септември. Идиотът сигурно се надява и на нов Народен съд.

Празнуващите имат и нахалството да твърдят, че почитат паметта на падналите в борбата срещу фашизма. Имаме забележителни политици, борили се срещу фашизма, но това не са тези, за които говореха  Гергов и оня софийски идиот. Те говореха за обирджиите на мандри и убийците на политици,военни и полицаи. Те говореха за онези, които изтребиха елита на нацията без да им мигне окото. Те говореха за онези, които нямаха нищо против фашизма, когато Хитлер и Сталин се споразумяха да си поделят Европа , а после изведнъж им щукна да борят срещу фашизма.

Празнуващите могат да бъдат обвинени в престъпление. Затова дрънкат с такава лекота за антифашистка съпротива, защото знаят, че пристъпват закона. Те празнуват и веят знамена за един режим, обявен със закон за престъпен от Народното събрание. Това са незаконни сборища, които почитат терористи, избивали собствения си народ. Властта ги толерира, вместо да спазва закона.

9 септември е ден за почит към избитите от една оскотяла шайка, която си измисли въображаема борба срещу фашизма, за да се разправи с по-умните, по-научените, по-ентусизираните за строежа на държавата си българи. Последствията са катастрофални. Все още почитаме убийците си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И влачат сега с кораби евтин "порцелан" за китайските магазини от обратната страна на земното кълбо! Не че има някакъв кяр, само алъш-веришът да върви! Влачат пластмасовия боклук на "Европата" в Китай, където го преработват в пластмасови чанти, маратонки, чехли, хавлиени кърпи, чорапи и гащи и ни го връщат тук заливайки всичко с тези вредни, неразлагащи се "стоки"!! А дрогираните тролове получават дребни парици за да възхваляват този "капиталистически" резил!!
0
 
 
"Настава периодът на дребните боричкания на страстите, на партийните вихрушки, на газетарските героизми, с една реч, на пошлата проза на парламентарний живот"Ив. Вазов Малко преди комунистите.....Ама те са ни виновни!
0
 
 
От 30 години има демокрация в България.По-добре ли живеем?!Що не сме ги стигнали поне Гърците?!Все комунистите са Ви виновни.Да не цитирам Вазов и Ботев,но проблема е в нас-нацията-търпим,навеждаме се и всеки гледа своята паничка."О, неразумни юроде! ... "Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? " ...Комунистите виновни-хайде по-сериозно!
-1
 
 
жива да не бях-и директорът на английската бил мазен комунист.Кой го търпи в уж синия Пловдив.Не трябва ли директорите да се деполитизирани и да не веят знамена по балканите.
+4
 
 
Кой да възхваляващ в тази държава .комунистите вкарали някой друг в белене и го разстреляли.монархията докарала страната до три нац.катастрофи.избити Мин председатели,поети ,политици.На кой да издигнеш паметник освен на загиналите за освобождението.
на 10.09.2018 г.
0
 
 
Доживях и аз да съм съгласен с Л.Минч. ! И да наистина сме идиоти и то по-големи от онези докарали 9.IX щото те са безродници а и са си гонили целите а 21 век да търпиш да те управляват комунисти и да ги славиш и почиташ това е висша форма на идиотизъм. Между другото не съм фашист ама да питам мога ли и аз да се събирам с авери и да си правим митинги и да веем пречупения кръст и черни SS знамена по българските балкани? Или по добре да не щото милицията на Бойко ще ни окаушат!
0
 
 
Това трябва не само да се знае, а да се изучава! Кимон Георгиев извършва 3 (ТРИ!) преврата в България, и трите безупречни, и успешни! 09.06.1923 19.05.1934 09.09.1944 Тоест, преврата от 09.09.1944 е именно негов (с Дамян Велчев), и на ЗВЕНО, а не на комунистите. И пак правителството след 09.09.1944 е оглавено от него, а не от комунист. Комунистите имат в това правителство под 1/4 от министрите. Деветнадесетомайският преврат е държавен преврат в България, извършен на 19 май 1934 г. от Политическия кръг "Звено" и Военния съюз с помощта на армията. Новото правителство начело с Кимон Георгиев (19 май 1934 - 22 януари 1935) отменя Търновската конституция, разпуска Народното събрание и забранява политическите партии.
+1
 
 
Виждам,че след вчерашния ден...червените тролчета почиват.Няма ни един техен коментар,но вчера имаше.Искам само едно да им кажа...Ако не беше 9 септември в онзи му вид.Ние щяхме да сме поне на нивото на Гърция.Хубаво лошо...и преди 9-ти сме строяли не лоши къщи и сгради,имали сме селско стопанство и стандарт за който в Европа се е говорило с уважение.Произвеждали сме самолети( в тоя завод почват да сглобяват "Балканчета" и Москвичи. Имали сме продукти на световно ниво и щяхме да си ги имаме и без помоща на СССР и соц.блока.Никой не можеше да ни затрие и опита и уменията в зеленчуко производството,плодове,тютюн и вино.Никой не можеше да ни затрие туризма който щеше да се появи,така както се е появил и в НЕ соц.страни ,като Гърция и Турция. Какво ни помогна СССР след 9-ти.С планова икономика и тежка индустрия,която възражда промишлеността до степен да вкара селата в градовете и да напълни панелките със семейства с по 1 -2 деца. Нищо по различно от живота в Западна Европа.Разликата идва от СТАНДАРТА. И от там са кльонове и огради по границата.За да не видим от къде идват стоките в Кореком.Щото ако ги видим тези загниващи страни,не 9...6 милиона щяхме да бъдем тогава.И нека всеки червен трол си зададе въпроса...Защо руснаците нямат 9 септември,а след 1990 г. във всеки американски град има Малката Москва...а в Западна Европа е пълно с руснаци във всеки град.Особенно във врага им Германия. Е ? Давате ли си сметка,какво ни даде 9 септември и какво даде той на страни ,като Испания,Португалия,Гърция или Турция,които на 8 септември 1944 са били много по зле от нас. И не само това ами на 10 ноември 1989 освен,че бяха по добре от нас,милиони емигрираха нататък.Що така ? Щото има Северна корея и Южна...Щото имаше ФРГ и ГДР...щото има КУБА и Коста Рика...или днес Венецуела и примерно Чили.Правите ли разлика между страни с един народ и различни избори на управление.Ха правете!И се сещайте,че ако у нас нямаше 9 септември в онзи му вид НИЕ НЯМАШЕ да имаме 10 ноември! Щото щяхме да сме много повече от онова,което беше.
+15
 
 
В България няма лустрация, това е проблема. Затова от цялото гето Източна Европа, България е най-зле. Ветковци, Стайковци, никой не ги е закачал деситилетия, сега отиват на проверки и във всеки шкаф с "изненада" намират по някой милион. Но обвинени няма, прокуратурата още малко ще им се извини за неудобството. Като тях има още хиляди, които никога няма да ги проверят как са започнали и колко са откраднали. Атанас Илков заяви пред медиите, за случая с битата жена и пациента в линейка, че не са бити, няма тест за наркотици, майната им на свидетелите. Комунизма е на всички нива. Няма значение кой е в парламента, милионерите са същите, Русия има държава в ЕС. За да е така, на мнозинството им харесва и си искат комунизма, затова няма надежди за тази държава.
0
 
 
Втория добър журналист в Пловдив след иконата Евгений Тодоров, трети е Светлозар Гледачев. Може и да греша Минчев е с много червен произход...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: