ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Неописуема трагедия! Камен уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря
Автор: Васил Динев 23:21 / 17.09.2018Коментари (9)75494
© БГНЕС
Архивна снимка
6587-ият заловен да кара без книжка уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря при удар в дърво на пътя между Бяла Слатина и с. Попица. 35-годишният мъж нямал книжка и карал краден фолксваген. Само преди 2 дни полицаи спрели Камен и установили, че колата е обявена за издирване в Швеция. При проверката фолксвагенът бил с транзитни номера в Бяла Слатина. Шофьорът обаче не бил санкциониран.Той е 6587-ият заловен да кара без шофьорска книжка от началото на годината. На месец органите на Пътна полиция засичат средно по 770 водачи без свидетелство за управление.

Причините са различни - някои никога не са имали книжка, други са останали без нея заради нарушения или неплатени в срок глоби. На трети са изтекли, а има и случаи на каращи без “Гражданска отговорност", когато книжката е невалидна. В такива случаи санкциите са сваляне на номерата за лична кола от 6 до 12 месеца и спиране от движение за месец на чужда. Предполага се, че мъжът, който уби бременната си жена и 2-годишното си дете  е карал с висока скорост по разнебитения път и на завой загубил контрол. На място издъхнало детенцето, което било в скута на майка си на предната седалка. По-късно в болницата в Бяла Слатина починала и 22-годишната майка, а лекарите установили, че тя е била бременна с близнаци. Шофьорът Камен А. е с множество травми.

Камен е известен в циганската махала на Бяла Слатина като собственик на два буса, с които превозва нелегално дърва за огрев. Преди време бил засечен от патрул с незаконни дърва в един от бусовете. Съставили му актове и му взели книжката. Само преди два дни полицаи спрели бракониера с фолксвагена с транзитни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е обявена за крадена в Швеция и се издирва.

Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било голяма изненада, че нито циганинът, нито колата били задържани. Ден по-късно вече карал колата с монтански номера, твърдят очевидци. Според тях той успял да си направи и фалшива регистрация на фолксвагена в т. нар. частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. “Латинка" в циганската махала, пише "24 часа". Хората в Бяла Слатина твърдят, че там ромите правели фалшиви документи, които трудно се разпознавали. Според местните фалшификаторите имат полицейски чадър.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ОФ НАЫ ПОСЛЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА, ДЕЫБА И МАНГАЛИТЕ ДЕЫБА ДА ИЗМРАТ ДО ЕДИН, А МН ТЫПО 4Е КАМЕ4О НЕ Е ПОСЛЕДВАЛ СУПРУГАТА И ИНЕРОДЕНИТЕ СИ ДЕЦХИЦА :)
+2
 
 
За каква траеди става въпрос? Един мангал с повече от три нарушения в момента накуп - малкато сапунче в ръцете на дъртата сапунка на предна седалка, най-вероятно без колан. Трагедия щеше да бъде ако бяха нацелили някой българин вместо дървото. Като нашите управници не си вършат работата, законите на физиката в момента са свършили своето и за пореден път са доказали, че природните закони не могат да бъдат погазвани.
+1
 
 
Добре се е получило, ако чингитата не бяха го пуснали, нямаше да има шест мангала по-малко.
+2
 
 
Родната полиция ги пази....Циганите само!
+6
 
 
Какво прочетох тук??? Полицайте дето са го пуснали с крадена кола и без книжка в панделата! Циганина разстрелян! Баси държавата, Боклукия.
+6
 
 
Значи да преговорим: катаджии хващат мангал-рецидивист с крадена кола и вместо да е вече в затвора по бързата процедура, те го пускат, след което той убива двама души. В задачата се пита сега на чия съвест ще лежат тези животи и дали не трябва мангала и катаджиите да изгният в една обща килия...
+4
 
 
цитат:
Само преди два дни полицаи спрели бракониера с фолксвагена с транзитни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е обявена за крадена в Швеция и се издирва. Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било голяма изненада, че нито циганинът, нито колата били задържани. Ден по-късно вече карал колата с монтански номера, твърдят очевидци. Според тях той успял да си направи и фалшива регистрация на фолксвагена в т. нар. частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. "Латинка" в циганската махала, пише "24 часа". Хората в Бяла Слатина твърдят, че там ромите правели фалшиви документи, които трудно се разпознавали. Според местните фалшификаторите имат полицейски чадър.
Кога най-после ще го закрият това МВР...?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: