ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ротвайлер нахапа жена в Бургас, издирват собственичката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 18.09.2018Коментари (19)3820
©
Отново инцидент с агресивно куче, този път в центъра на Бургас – ротвайлер нахапа минаваща край него жена. Стопанката на кучето се издирва от полицията. Рано сутринта Аделина Арсова отива на работа. На тротоара се разминава с млада жена с куче.

"В момента, в който аз минавам, кучето ми скочи и ме захапа. Зъбите му се закачиха тук и взе да дърпа. Почнах да крещя: "Кажете ми защо! Кажете ми защо излизате с такова голямо куче?!" – И тя: "А с какво куче да изляза?" – Викам: "Добре, с намордник! Припаднах в аптеката от уплаха! Никога не съм била нападана от животно. Аз не съм страхлив човек, обаче да усетиш как ти дърпат ръката", разказва Аделина.

Стопанката на животното дори не поднася извиненията си на нападнатата. Полицията издирва я по записи от видеокамери в района, търсят се и очевидци. Мястото е на метри от Борисовата градина в Бургас, където е пълно с деца.

"Най-честите нарушения, които се срещат в нашата община са точно кучета без поставен повод. Много от гражданите не знаят, че всъщност това е нарушение на закона", каза еко инспекторът Митко Иванов.

Стопанката на агресивното куче е нарушила два закона. "Всеки един собственик на животно компаньон е длъжен да не допуска проявата на необоснована агресия. Куче, което е средна или едра порода, а ротвайлерът е едра порода, те стават до 65-70 кг, трябва да бъде с поставен намордник", категоричен е старши инспектор Стилиян Георгиев от отдел екологични политики.

Аделина, която също има куче, ще си потърси правата и в съда. От началото на годината еко инспекторите в Бургас са извършили повече от 350 проверки и са глобили над 80 стопани на кучета. Глобите са между 100 и 200 лева.

Източник: bTV







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички кучета трябва да се евтанизират, нямкой да пуска чума по кучетата и да се свършва този проблем. Кучето не е необходимо екосистемата, то само хапе, лае, разнася бълхи, косми, фекалии, и най-лошото - смърди. Кучкарите също смърдят на куче колкото и да се къпят.
Aнонимен
на 18.09.2018 г.
-1
 
 
с песовете на село или да се приспиват
Aнонимен
на 18.09.2018 г.
+1
 
 
Последния път като си разхождах кучето един пенсионер се опита да го ритне, т.е. на бях абсолютно на косъм да се превърна в "поредния луд кучкар, дето си разхожда озверелиля помияр без наморник". На странното е , че дори не разбрах защо и с какво го подразни. Не винаги нещата са такива, каквито изглеждат.
+2
 
 
Ама защо сега толкова злоба към кучкарите, бе хора? Всяко стадо си има мършата, ама не сме всички един дол дренки. Да, дразнещо е, когато се разхождат кучета без повод - повярвайте ми, за самите кучкари е гадно. На мен ми е трудно понякога да удържа добермана си да не залае някое йорки, което е пуснато и идва готово за скандал. Да не говорим, че има деца, които като видят по-едри куче, умишлено започват да го дразнят. То не е било топкане на топка, то не е било блъскане със скейтборд. Не винаги кучкарите са виновни - обидно е за другите, тези, които си чистим след кучетата, които си плащаме данъка и си водим зверовете винаги на повод и с намордник. Колкото до чистотата на апартаментие - имам далеч по-мърдоляви съседи, чиито жилища не само смърдят, ами си изхвърлят мръсотиите през терасите или ДО контейнерите.
Aнонимен
на 18.09.2018 г.
-3
 
 
гнусни ку4кари апартаментите им пални с балхи а миризмата се усе6та от етайа
+2
 
 
Не може да бъде! Тази жена сигурно е някакъв много лош човек и затова я е захапало кучето. Заслужила си го е един вид. Нали все това обясняват кучелюбите... :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: