ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на джип към колега: Какъв си ти бе, да не си полицай? Знаеш ли аз кой съм?
Автор: Васил Динев 08:58 / 19.09.2018Коментари (27)47675
За поредна наглост на пътя съобщи читател на Plovdiv24.bg. Ето за какво става дума: "Здравейте! Изпращам Ви снимки от поредната наглост на пътя. Вчера, 18.09.2018 г., се движих по ул."Хан Пресиян", която е еднопосочна. Срещу мен в нарушение се движеше черен джип БМВ, който с мръсна газ караше срещу движението. Аз малко намалих и БМВ-то продължи вдясно. Малко след него се движеше друг черен джип "Мерцедес".

Имаше място само за една кола и се наложи мерцедесът да спре. Аз също спрях и заприличахме на двете козленца на тесен мост. След доста некоординирани движения с ръце водачът на мерцедеса разбра, че няма как да мине и започна да се движи назад. Аз го съжалих, че имаше доста препятствия и му направих знак да изчака. Дадох назад и му направих път да мине.

Той мина и при завоя надясно се развика: "Какъв си ти бе, да не си полицай?Знаеш ли ме аз кой съм?" Аз се учудих на наглостта му и му казах "Да се върнем пак в старото положение и да видим кога ще отстъпя отново на човек в нарушение да мине". Той също даде мръсна газ и си замина. Явно всеки ден прави нарушения и разчита, че като е някой, това ще му се разминава всеки път - докато направи катастрофа. Вижте от снимките колата, номера и красивото му личице".

Ако водачът на въпросния джип има какво да сподели по случая, Plovdiv24.bg е готов да му даде трибуна!


Още по темата: общо новини по темата: 172
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
12.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
И аз минавам често оттам.По тази улица има няколко кооперации ,напълнили се с новобогаташи,селски тарикати и един чичо от бившата Мултигруп.За всики тях да карат по посоката за движение е истинска обида.Те се мислят,че са над закона и наистина са над закона.Щом никой не им прави забележка и щом даже колите на 3-то РУ на МВР минават всеки път в нарушение-значи и те могат.Така е-ако законът не важи само за един,после на важи и за приятелите и познатите му и накрая за никого.Аз съм минавал оттам и точно на завоя ,където няма никаква видимост изскочи патрулка на 3-то.Шофьорчето доста се уплаши и качи колата и четирите гуми на тротоара-знаеше,че той е в нарушение и ако се ударим ще има дисциплинарно уволнение и отидоха 20 заплати.
+2
 
 
Дали знаем кой си ? Да знаем - един от многото бг боклуци с джип ! Нещастно лайно !
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 20.09.2018 г.
+1
 
 
Поредният комплексар с голямо возило и малка пи*ка!
-2
 
 
Има много идиоти като този, всичко го знаят. Но като гледам и самата улица е достатъчно широка, да се разминат два леки автомобила или дори два джипа. Геният организирал движението да бъде еднопосочно без да е необходимо, също има вина за всеки подобен случай, на тази и всички улици, които са достатъчно широки, но са направени еднопосочни. Въпроса е защо го правят, а отговора е също го знаят всички. На всяка пресечка по 4 знака по 1000лв всеки, а покрай тях колкото може нови допълнителни знаци. Някой усвоява едни средства. А след това проблемите са за шофиращите. Те от своя страна, вместо да потърсят отговорност на гения, един друг се псуват по улиците. Това столицата на културата.
+3
 
 
"Абе не съм полицай, ама съм 100 кила и съм леко луд....."
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 19.09.2018 г.
+5
 
 
Не го знам какъв е и кой е, но ясно личи какво има в тиквата.... язък за зелето.
+11
 
 
Да направиш път на нагъл нарушител не е редно (може, ако е бременна жена например), но именно заради такива съвестни граждани, дето правят път и съжаляват нещастниците, наглите простаци се увеличават! Като сте спрели един срещу друг и нещастника не иска да отстъпи се звъни в полицията. Какво правим ако зад вас идва втора кола, пак ли правите път на нарушителя.....
+8
 
 
На тази улица "селяндурите" мислещи се за "баровци", постоянно шофират без да спазват правилата! И аз съм изпадал в тази ситуация там/не зная дали беше същия мерцедес/, тогава дадох назад и отстъпих да мине, но следващия път гася и заключвам колата и да прави каквото ще!
+6
 
 
Кой е този,бе за какъв се мисли този идиот и ненормалник? За Господар на пътя,за Господ,мутра ли е,мафиот ли е,бодигард ли е на някой,престъпник ли,наркодилър и незнам си какъв! Мошеник с мошенникът му безсрамник не го е срам да се заяжда с хората и си мисли,че ще си кара както си иска и ще прави каквото си иска,но няма да се съобразява с другите,а ние трябва да се съобразяваме с неговите глупости и простотии срамота! Кой му даде книжка на този ненормалник и на тази мръсна гадина,долно нищожество да пукни дано,господ да го накаже! Да гние в затвора,в Пирогов,в гроба мърша такава,куче мръсно.Да върви на майната си!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.09.2018 г.
+8
 
 
Ами, цървул! Ако ще и на Луната да се качи.. Когато мозъка ти е малограмажен - няма спасение за такива - вечни комплексари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: