ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зрее недоволство! Подписката срещу Центъра за настаняване от семеен тип е в ход!
Автор: Васил Динев 09:37 / 27.09.2018Коментари (30)8565
© Google
Недоволни жители на квартал "Съдийски" започнаха подписка срещу плановете на община Пловдив за разкриване на Център за настаняване от семеен тип и Преходно жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст в бившата детска ясла на ул. "Стоян Михайловски" 13. Това съобщиха самите те за Plovdiv24.bg. Инициативата е стартирала снощи, когато хората са се събрали, за да обсъдят бъдещите си съвместни действия.

"Събрали сме до момента около 1000 подписа. Днес подписката продължава, тъй като снощи се образува опашка от стотина човека, чакащи да изразят с подписа си несъгласието си с проекта за настаняване. Излъчили сме представители от квартала, които в петък ще се срещнат в 10,00 часа в сградата на Общината със заместник-кмета Георги Титюков", заявиха недоволните пловдивчани. Очаквайте още новини по темата!


Още по темата: общо новини по темата: 9
13.02.2019 »
10.02.2019 »
02.10.2018 »
02.10.2018 »
28.09.2018 »
28.09.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ТОВА ОБЕЩА г-н Титюков преди изборите през 2014 Изоставена детска градина в центъра Напук на целия недостиг на места в забавачниците, обширна детска градина пустее в центъра на Пловдив - става въпрос за "Георги Бенковски" или това, което е останало от нея. Намира се на ул."Стоян Михайловски" в квартал "Съдийски". Хора от квартала коментират, че сградата е в това положение от близо 20 години. Имало е светлина, когато са сменили дограмата, но после замразили ремонтните дейности. Сега мястото е затънало в мръсотия и плевели, а вместо деца, бездомници обитават помещението. Новият районен кмет Георги Титюков направи незабавна цялостна инспекция на място. "Запознат съм със случая още от предишния ми престой в "Централен". Става дума за под 3 декара общински терен, на който се намират две постройки в окаяно състояние. Моята идея, която е съгласувана със зам.-кмета Стефан Стоянов, е на това място да бъде проектирана нова детска градина. С тази квадратура тук могат да се помещават 2 яслени групи и 4 такива за детска градина, тоест 100-120 деца. С този проект и пристройката на ЦДГ "Каменица" би се решил проблемът с местата в детските градини", обясни Титюков.
-5
 
 
рязоне тази фъшкия ми прилича на активно мероприятие на генерал ВИ атанасов :) виден червен боклук облечен в теменужена мантия :) ти като стар кадър от кариерата какво ще кажеш :)
+1
 
 
Дом за сираци е едно. Дом за цигани е друго. Аз не искам да плащам за да живеят циганчетата, който има милиони и го е грижа, да извади от джоба и да ги храни. Работещия им плаща тока, водата, храната и квартирата. Но управляващите казват "НИЕ ги интегрирахме. НИЕ усвоихме." Не искам да живея около тях. Който има милиони да изкупи квартала и да си живее той с тях. Цените на имотите в квартала ще паднат много. Един социалист няма, който да каже, че живее с цигани. И да го докаже! Повтарям, НЯМА нито ЕДИН. ФАКТ. Всички са лицемери и усвоители.
-5
 
 
видите ли такава абсурдна истерия трябва да знаете че е поредната фъшкия на червените боклуци :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-2
 
 
а имало ли намерение изобщо за такъв център :)
+1
 
 
Кажете къде е подписката, ще се подпиша и аз, въпреки, че изобщо не съм от този квартал. Скапани мангали, всички ни взеха, окрадоха, изядоха!
0
 
 
Г-н Тотев,Г-н Титюков има събрани до момента над 2000 подписа против центъра за настаняване и преходното жилище. Тези гласове от квартала ще бъдат против вас на местните избори 2019.Предлагаме ви работа - г-н Тотев като управител на центъра за настаняване и г-н Титюков като управител на преходното жилище, защото след изборите ще плащаме заплати на Кмет и Зам.Кмет от други партии,които мислят за хората в квартала,а не за циганите.
на 27.09.2018 г.
0
 
 
"...ощетените от съдбата..." това, може да каже само някой , който иска да си осигури стабилна основа на изборите , когато се описват мангали, цигани или там както се наричат роми. (като роми аз лично не бих нарекъл) . За съжаление заради тази миризливо, неграмотно и крадливо малцинство - българчета почнаха да се оприличават на тях - защото виждат че всичко им се разминава , с по-голямо самочувствие са , получават помощи без дори да направят малък жест към държавата, а само обират и осмърдяват държавата ни. А най-лошия проблем е че размножават като хлебарки ( макар че сравнението ще е обидно за хлебарките). Да, вярно е че сред тях има и нормални и свестни , но са толкова малко ,че остават незабелязани. Според мен социалните служби трябва да влезнат в тъй нареченото мангалско общество и да започне една чистка т.е. да се отделят свестните от такива , които нямат оправят (като доброволно станали 10-12 годишни майки които просят) и да се изселват на границата - да просят и да се размножават извън България. Така като видят , че България не място за "хлебарки" може би ще се окопитят и тогава идеята да се настанят в домове ще бъде приемлива - във всички останали случаи подобна идея никога няма да бъде приемлива и къде коментара на Тотев по въпроса - подкрепя ли бъдещите си избирате ли или твърдо против статуквото ....
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: