ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът с ново служебно возило за над 100 бона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:04 / 01.10.2018Коментари (38)20028
Кметът вече ще е с нова служебна кола - "Волво", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новото сребристо возило заменя досегашния "Хюндай". Цената на новата служебна кола е малко под 110 хил. лева без ДДС, за сметка на това е пълна с безброй екстри. "Премиерата" на автомобила бе направена на символичната първа копка на реконструкцията на ул. "Захари Стоянов".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
100 бона Общината си гласува за кола, а нямат 10 да оправят улици и тротоари в центъра на града или да боядисат зебрите на пешеходни, ми кърпят дупки, нямат пари за финансови анализ на концесии, ама си купили кола, за култура и по специално за децата, които се занимават с изкуство, колко точно беше предвидено в Общинския бюджет, че не си спомням.....и когато харчат парите на данъкоплатеца да си возят дупетата в Волво, да не се унижат да влезат в Шкода примерно на половин цена, се намират граждани, за които всичко е точно.....Караме всеки ден по улици и булеварди с не дупки а кратери и се кефим, че властта си купува кола за 100 бона!!! ......
на 02.10.2018 г.
+1
 
 
Извинявам се, че не е по темата, ама ме напуши смях като гледам това прилично возило, скапания тротоар и сиромашкия дувар. Все пак не сме Скандинавия, нито Швейцария, за да се правим на скромни и екологични. Добър избор на марка и модел.
0
 
 
Нека и аз да си дам моите 5стинки. За мен кметове и всякакви висши държавници трябва да карат хубави коли. Кофтито обаче е, че в БГ поради бедността за такива се смятат просто новите коли за по 20к. Реално средният клас автомобили е около 70-80к (пасата примерно). С това казано не се ядосвам, че кмета взел на кметството такава кола (тя не е негова). Нещото обаче, което много ме дразни е лицемерието с пропагандата - как видиш ли, хората имали много коли и чрез репресия трябвало да се редуцират. Отделно говоренето за трошките, при условие, че нормално работещ човек дори и с добра заплата в Пловдив, не може да си позволи това волво! И на въпрос: Защо в Пловдив специалистите са ниско платени? Отговорът беше: Те не са ниско платени, просто са по-ниско платени спрямо другаде :). Ем да, ама волвото струва навсякъде еднакво!
+2
 
 
Аре стига с тия глупости и не лъжете хората. Тва е на общината и се ползва от всичките там, не е негова лична служебна кола. Колата си има шофьор и се използва за най-различни цели. Това Волво го взеха заради 2019та, да имаме с какво да посрещаме разни политици и т.н. Тотев си кара неговата лична, закупена със собствени пари Q7-ца и не му пука. Даже е похвално, защото общината досега ползваше едни стари Мегани и тази 12-годишна Соната беше най-добрата им кола, а Тотев никога не е имал собствена служебна кола. Аз лично подкрепям тази покупка, все пак това е втория по големина град в България и ще сме европейска столица на културата. Не е като оня кмет на Балчик, с БМВ-то за 150 бона.
+9
 
 
Що пречи на който и да е кмет, да си вози г*за в КИА или ШКОДИЧКА за около 20 хил....тея 100 бона, Общината сама ли ги изработи или ги събра от будалите пловдивчани, да плащат данъци!!!
на 01.10.2018 г.
+7
 
 
Колата изглежда добре , но това " "Премиерата" на автомобила.." звучи като подигравка спрямо гражданите на Пловдив. Не е редно кмет да се хвали с това. Вместо да даде пример , както се изписа с малко с някоя електрическа кола , взема тази. Интересно откъде ли са дошли тези "110 хил. лева без ДДС" - кой ли проект ще ги отнесе ( аз залагам , че са остатък от зоологическа градина или пък част от коматевско) . Но да не забравяме , че на подобна кола разхода няма да и никак малък. Мисля че Тотев не вярва , че спечели следващия мандат и затова се задоволява с този си скромен подарък. В момент в който си почнал много проекти и твърдиш , че общината няма пари и нищо не става изведнъж нова кола ( и то не сред най-евтините) . За сега от целия мандат на Тотев - в Пловдив само Пеещите фонтани изглеждат прилично - всичко останало в както се изрази един коментиращите вечна "строителна площадка" на която не ясно дали адмистрацията на Тотев ще продължи да я поддържа или пък на следващите избори , да речем спечелят комунистите та решат , че не им харесва и пак ще почнат на ново да се строи
на 01.10.2018 г.
-4
 
 
Нали знаете че един сносен хюндай също е 80-100 бона?
+6
 
 
В нашата страна съзнанието е такова, че всеки при възможност да ползва служебна кола и служебен бензин, ще се възползва максимално, дори за лични нужди и това се смята, че е съвсем приемливо. Колко от коментиращите ходят със служебните си коли на почивка в Гърция и Турция?
+12
 
 
И един опел базов модел ще му свърши работа, ама щом може - взима. (а може, щото си траем, и само пишем коментари в интернет) Тя колата не е безумно скъпа, наще заплати са безумно ниски...
+6
 
 
#заедно 2019. 100К за украса на паркинга на хотела. Не е много, приблизително колкото 2 катаджийски камери, които не работят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: