ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Много емоции и екшън в Пловдив с най-добрите културисти в страната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 02.10.2018Коментари (0)4232
©
Пловдив ще е домакин на Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес  през уикенда 6 и 7 октомври 2018.

На 6 октомври 2018 год. (събота) от 11 часа ще се проведат финалите в следните категории:  Бикини фитнес- жени; Бикини фитнес – мастерс; Физик – ветерани мъже; Класически бодибилдинг – ветерани; Физик – мъже; Мускулеста физика – мъже; Бодибилдинг – ветерани.

На 7 октомври 2018 год. (неделя) от 11 часа ще се проведат финалите в следните категории:  Класически бодибилдинг – мъже; Фитнес – жени; Уелнес фитнес – жени; Бодифитнес – жени; Физик – жени; Бодибилдинг – мъже.

Ако сте се затъжили за състезания през лятото и искате емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 6 и 7 октомври, за да гледате на живо изпълненото с много емоции и мускули събитие. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител, също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото "Държавното Пловдив 2018" ще предложи от всичко по много.

"Държавното Пловдив 2018" ще се проведе в Международен панаир Пловдив, Палата №7. Програмата предвижда 2 дни състезания с начало в 11 часа.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото "Държавното Пловдив 2018"  е квалификация за Световно първенство и на него ще се определи състава на националния отбор. Тази година България ще участва с отбор от най-класните си състезатели на Световното първенство в Бенидорм, Испания от 9 до 11 септември.

Наред със състезанията ще има и фитнес Експо на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

Само седмица преди участието си на Професионално състезание в Доминиканската република в топ състезателна форма Добри Делев ще бъде гост позьор на Държавното първенство в Пловдив. Позингът на нашият професионалист, стъпил на сцената на Мистър Олимпия, ще бъде на 7 октомври (неделя). Не пропускайте да се срещнете и видите отблизо какво значи IFBB професионалист!

Освен това специална церемония ще събере на сцената всички Абсолютни Шампиони на България от 1998 до 2018. Това ще даде възможност на зрителите и състезателите да се срещнат и видят отблизо най-добрите състезатели на България, събрани на едно място.

Домакини на събитието са Спортен Клуб Масъл Арт с председател инж. Ким Мерджанов и списание "Мускули и Фитнес" с издател д-р Светомир Хубенов. Организатор е Българска Бодибилдинг и фитнес федерация.

Предварителна продажба на билети на касата на СК "Масъл Арт" - ул. Гладстон 15 и в деня на състезанието на касата на палата № 7 в Панаира.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: