ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ужасяващо! Гаврите на Северин с Виктория разбиват версията за спонтанен секс нагон (18+)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 11.10.2018Коментари (24)90937
©
Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича да налита на жени и не търпи отказ. Това твърдят повечето от разпитаните свидетели в ромската махала на Русе "Селеметя“. Потвърждава го и представянето му като "разбивач на тесни г*зове“ в 8-те профила с псевдоним Selaydin Remiksa във "Фейсбук“, пише "Телеграф“. Семейното положение е обвързан, но на много от снимките, които е публикувал, е с различни жени в предизвикателни пози. Заснел се е дори на метри от района на зверското убийство край бетонната алея на брега на река Дунав. От коментарите в социалните мрежи става ясно, че той пише само на турски език. 21-годишният Северин Надеждов Красимиров бе арестуван в Германия.

Направена му е ДНК проба в места лаборатория, която съвпада на 100 % с иззетата от местопрестъплението. Северин ударил Виктория с юмрук, с което директно счупил носа ѝ и я повалил на земята. След това я захвърлил в храстите и започнал да се гаври с нея. Изнасилвал я няколко пъти, включително и анално – по изключително извратен и брутален начин, обясниха разследващите. 

Вече мъртва, грабва за краката младата жена и започва да я влачи по лице, за да я скрие по-навътре в храстите. Изоставя тялото в изключително гнусна и унизителна поза – полугола и разкрачена. Прибира суитчера, мобилния телефон и бижутата ѝ, след което бяга и се прибира в дома си. Припомняме, че сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващи гражданини.

Тялото й беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе. За по-малко от четири дни служители на МВР и прокурори разкриха убиеца ѝ.  21-годишният Северин Красимиров, известен и като Селайдин е задържан за убийството и изнасилването на Виктория. На специална пресконференция премиерът Бойко Борисов специално благодари на всички, участвали в разследването.


Още по темата: общо новини по темата: 95
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 12.10.2018 г.
+1
 
 
На "разбивач-а на тесни г*зове"сега ще му разпорят тесният г*з в панделата! А ако го и утрепят никой няма да съжалява!
+4
 
 
Мангала и себеподобните му трябва да бъдат омъртвени! Тоя урод не бива да живее, където и да е! Отвратен съм от тези, на които им пука повече да не се дискредитира правитрлството, отколкото за случилото се и факта, че у нас тая циганска сган е навсякъде, множи се, никой не я закача във всеки един момент този ужас може да се повтори и потрети....! А има купища подобни случаи в миналото! Поставете се на мястото на момичето, после на близките му и тогава пишете глупости!?
на 11.10.2018 г.
+6
 
 
Свикнали сме да вярваме на всичко. Проблема в случая , че даденото "случайно" убийство е предизвикало такъв отзвук. Начина по който всяка една медия го коментира, начина по който прокуратура , министерства и полиция говорят е показателен , че прикриват нещо. И факта , че толкова бързо се активизираха да разкрият уж случайно убийство, които както каза Бате Бойко стават навсякъде и по всяко време. И факта , че откриха убиеца толкова бързо е някак си притеснителен. Имайки предвид колко разкривеността на подобни убийства в България се пораждат съмнения и то доста големи. И не факта че се търси сензация или нещо подобно - просто става интересно на какво е попаднала за да постъпят с нея по този начин. Дано този циганин да получи заслуженото му ( защо не задържа майка му , като съобщник ) Има много въпроси породени от този случай. Дано не се потули толкова бързо , колко се появи в медиите по цял свят - което и най притеснително - откога на световните медии им пука за човек от България?
+4
 
 
За някои индивиди истината никога няма да излезе наяве,каквито и доказателства да има(както за този от втория коментар).Всички институции бяха доста изчерпателни и всичко се изясни,за съжаление няколко третостепенни медии и опозиционни политици се опитаха да извлекат максимум от смъртта на едно момиче.А голяма част от хората показаха и продължават да показват ,какво стадо са.Бог да го прости момичето,не търсете сензация от една трагедия.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+5
 
 
Северин (Селяйдин) "Надеждов"! Баща му Надежд ли се е казвал? И сега какво го чака до края на живота му зад решетлите? Както е писал Данте: Lasciate onni speranza voi ch'entrate - Надежда всяка оставете вие, които влизате...Ще го видим там "Разбивача на тесни гАзове"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: