ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Плачевни резултати в ДЮШ! Някой трябва да си подвие опашката и да си тръгне незабавно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 11.10.2018Коментари (18)9289
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с остра декларация по повод плачевните резултати напоследък в детско-юношеската школа на клуба.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ние, привържениците на Локомотив Пловдив, бяхме решили да не влизаме в безплодни полемики с ръководството относно резултатите на школата, но това далеч не означава, че не следим отблизо как се представят нашите деца в различните възрастови гарнитури.

За наше съжаление резултатите продължават да са плачевни. Дори само сухата статистика би била достатъчна всеки един трезвомислещ човек да си даде сметка, че школата не функционира както трябва. Победи при децата над любителски формации няма как да компенсират трагичното представяне като цяло.

Буди насмешка фактът, че гласност се дава само на резултатите, които са удобни на директора на школата, а позорните загуби не се споменават никъде. Това ни навежда на мисълта, че се води целенасочена пропаганда за прикриване на несъстоятелността на ръководството на ДЮШ и съответно на тези, които покровителстват всичко това.

За пореден път искаме да попитаме кога ще бъдат взети мерки, в школата ни да започне да се работи и тя да се представя на ниво, каквото подхожда на традициите в Локомотив Пловдив?

Кога ще се спре с манипулациите на общественото мнение, като се прикриват срамните резултати и се дава гласност на победи над непретенциозни противници?

Кога ръководителят на школата ще излезе и ще поеме отговорност за факта, че миналия уикенд старшите набори завършиха мачовете си с голова разлика 0-9, а този уикенд от четири мача срещу Ботев бяхме унизени в три и един победихме трудно с 2-1 и то срещу деца с една година по-малки от нашите момчета?

Време е да се вземат спешни мерки, защото това са нашите деца и нашето бъдеще!

И ако за някого написаното по-горе може да бъде за пореден път безотговорно подминато с лека ръка, представяме сухата статистика за последните резултати срещу неградските, която не може да бъде намерена никъде в официалната страница на отбора и която не се нуждае от коментар:

Набор 2005 губи с 4:0

Набор 2006 губи от набор 2007 с 3:0

Набор 2002 губи с 4:2

Набор 2004 губи с 3:0

Набор 2007 печели срещу набор 2008 с 2:1

Единственото разумно нещо, което човек може да направи при такива резултати, е да си подвие опашката и да си тръгне незабавно!

И един въпрос лично към г-н Палазов: колко юноши играят в момента в първия отбор, каквато беше обявената цел?
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези декларацийки са напълно безмислени,не знам кой мисли в този фен-клуб,но защо се мерим с жълтите,те си имат база и условия за водене на нормален тренировъчен процес и взимат деца от всички части на България,ние какво да вземе с два застреляни терена,нека Г-н Тотев и т.нар. общински съвет бъдат така добри да дадат терените в Тракия,тогава ще се пее друга песен!!!Лесно е да се пишат само пасквили без грам мисъл или зад тези декларации стоят други интереси $$$
0
 
 
Какъв Палаз, какви пет лева. Пича няма 1 официален мач, а ми бил треньор. Няма как да стане тая работа да учиш на футбол, а самия да не си го играл. Нека и да не забравяме начина по който го назначиха в клуба и как си тръгна от Ботев 2002 преди полуфинал за купата. Страшно не-мъжка постъпка, а вълка козината си мени, нрава - не. Палаз - лично към теб, щото знам, че четеш - страшно е жалко сам да си пишеш коментари под статиите, още по-жалко е да ги пращаш на други хора да те защитават, но напълно те разбирам - знаеш, че тръгнеш ли си от Локо почваш в ПрофиЛинк, щото навсякъде си напълно разкрит.
+1
 
 
Най лесно е да се плюе.Дайте решения и нека Палазов и другите да се размърдат малко повече.Питам базата в Тракия ще се строи ли и кога.Там е истината за ДЮШ.Само Локо пд
+1
 
 
Смятам,че Палазов е най малкият проблем,защото,той е отскоро Директор на школата.Според мен проблема идва от недобра селекция.На второ место намесата на знайни и незнайни "Специалисти"имайки предвид в това число и на родители с болни амбиции.Много важно е също така тези треньори да не работят под напрежение,а да работят спокойно.Резултатите ще дойдат и ще се види работата на треньора тогава,когато видим момчета в мъжкия отбор.Имах възможност да гледам мача на Ю-17 и смятам,че резултата не е толкова важен,защото видях доста добри неща от тези момчета.Индивидуалните грешки решиха мача в полза на "Ботев"Пожелавам успех на тези момчета!!!
на 11.10.2018 г.
-1
 
 
Палазов си върши добре работата!Виждам тенденция и изгода за някой.Ние феновете да си ходим на мачовете,че оредяхме от всякъде.САмо Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Вижте класиранията на U15,17,19 исами си правете изводите как се работи в школата. Без добри треньори добри футболисти не се изграждат.Въпреки че в школата има все още останали талантливи деца. Много напуснаха по собствено желание , а други бяха освободени от неразбиращи , да не кажа и некадърни треньори на 2 год. стаж. Ю15 останаха с 17-18 деца част от които въобще нямат място в този клуб. Наистина някой трябва да си ходи. Започва де винаги отгоре шефа на ДЮШ, а след него и треньорите на Ю15 и Ю17.
+1
 
 
Школата ви е пълен леш от години и вие "загрижените" фенове го знаете. Само че изчакахте "неградските" да ви изклатят на почти всички набори за да почнете да ревете. Не се ли замислихте, когато треньори и таланти бягаха? Някои даже в посока Ботев. За какво ви е школа, като обирате шкартото на балканите? Да си го кажем, ако "неградските" не ви бяха разбили за една седмица на няколко нива, изобщо нямаше да хленчите. Както казах лошите резултати не са от днес или вчера.
+2
 
 
Тука ми се струва нелогично Фенклубовете да се занимават с работата в Школата и децата.Даже родителите нямат право да се месят,или намирисва пак на Адвокатска намеса!Ако сте толкова загрижени за Школата нагрейте Кмета да дава терените в Тракия и ще се появят и много нови деца,които иска да тренират!
+1
 
 
За какво ви са юноши след като се купуват какви ли не знайни и незнайни футболистчета? Преди като имаше школа-колко момчета влязоха в основния състав? Я вижте сегашния състав-колко са местни момчета и колко са някакви некадърници от някъде си?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: