ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът за тапата на Коматевския: Отвратително! Шефското място обаче е свободно, има ли желаещи?
Автор: Васил Динев 11:47 / 11.10.2018Коментари (8)17146
Кметът на Пловдив Иван Тотев днес взе отношение по горещата тема с ужасната тапа на Коматевския възел, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза той: "И на мен ми се случи снощи, отвратително е. От "Организация и контрол на транспорта" ме увериха, че от довечера вече не трябва да е така. Между другото от 3 месеца въпросното общинско предприятие е без директор, след като Борислав Кръстев пое Водния проект.

Сега съвсем официално призовавам - ако има специалисти, да подадат документи. Заплатата е 1500 лева, може би е по-голяма и от моята. Не се изненадвайте -  Пловдив сигурно е единственият град в България, в който кметът не получава най-високото възнаграждение. Освен това в това предприятие има недостиг на хора - инженери. За позицията на директора обаче няма такова законово изискване. Следователно е нужно кандидатът да има една добра биография, управленски опит и след преминаване на обучение, може бъде назначен на шефското място в ОКТ".



Още по темата: общо новини по темата: 991
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
шефското място в ОКТ какъв чеп играе при положение, че режимите ги решават ония овчи глави в КАТ?
+2
 
 
Борислав Кръстев окепази 44 милиона лева, уж за транспортния проект в Пловдив, в който единствено вело-алеите станаха горе-долу. Нови улици - йок (проекти бол); затваряне на стари улици - бол (обходни маршрути - йок); умни светофари - йок (еднакви секунди и в 8 и в 12 и в 20 часа); вътрешно квартални улици - разбити; електронни табла и билети за градски транспорт - йок. В нормалните страни такъв човек бива подвеждан под криминална отговорност и лежи за злоупотреба с парите на хората. В България го слагат на воден проект за три пъти повече пари - 144 милиона. Няма такава държава. А Тотев го видяхме, две седмици обикаля като сляпа кучка да му кажат шефовете отгоре за беттония. Вместо като кмет да кажа така ще стане и край, той ходи да пита в София... нещастник
+2
 
 
Нямате желание да се вслушвате в правилните съвети на ГРАЖДАНИТЕ!!!! Проблема при Вас г-н кмете е, че няма ЧУВАЕМОСТ!!!! От 2014година ви се показват и подсказват неща, но инатлъка и егото са по големи.Накарайте си зам.кметовете които получават разумни предложения да ги обсъдят и да ги вземат предвит,защото титлата инженер пред името, не води винаги до правилното решение.
+2
 
 
След като г-н Кръстев не е директор на ОКТ, как дава РАЗРЕШЕНИЕ за промяна на движението по бул.Копривщица????? Кой носи отговорност и ако кмета казва истината, някой трябва да ОТГОВОРИ, КОЙ...КОЙ...КОЙ даде заповед за поставянето на знаците по булеварда и в качеството на какъв г-н Кръстев дава интервю по този въпрос.Къде е зам.кмета по транспорта който е пряк шеф на ОКД. ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСИТЕ!!!!!Кога зам.кмета по транспорта ще признае ,че подопечните му от ОРГАНИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ НА ДВИЖЕНИЕТО си нямат и най-малка престава за какво става дума, освен да се редят и да получават заплати и премиални , че превърнаха Пловдив в "ЗАПЕК" видно последните дни в Кичука, а постоянно в целия град през последните няколко години. След като не могат да се справят да си .....!!!!! И не на последно място махнете грешно поставените знаци по бул.Копривщица.
+6
 
 
Кмете тези улици и булеварди са проектирани преди много години когато движението в града не беше в сегашните мащаби .Ти през твоето управление за колко жилищни кооперации и блокове сте дали разрешение и колко НОВИ улици и булеварди построй за да не се стига до този хаос.Този огромен трафик няма как да го регулираш със никакви умни или тъпи светофари трябват нови алтернативи за движение който за съжаление не се виждат никъде.Виж в София колко много нови улици булеварди и естакади се направиха за да се облекчи трафика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: