ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мейзер бръмчи по купони до зори след затвора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 11.10.2018Коментари (2)6816
© Plovdiv24.bg
С купон до зори в отбрана компания силиконовата миска Анита Мейзер се завръща към нормалния живот. Преди седмица тя за първи път излезе от фаталния си дом в Евксиноград, за да разпусне преди предстоящия процес в София само с близки приятели. 

Впечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си полуголи фотосесии Анита. След престоя в Сливенския зандан тя е неузнаваема. Косата й е прибрана в стегната опашка, силният сценичен грим вече е история. Мъдър вид й придават и марковите диоптрични очила, с които Анита не се разделя.

Делото за непредумишленото убийство на съпруга й Николай Димов е на финалната права. Очаква се през ноември върховните магистрати да заседават по казуса в столицата. Апелативните магистрати дадоха три години затвор на Мейзер, която обжалва присъдата. По-голямата част от наказанието Анита фактически излежа, докато течаха заседанията. Повече от 4 месеца тя прекара затворена в дома си, като приемаше само шепа познати на посещение, за да се развлича. Анита в момента е пусната под гаранция и може да се движи свободно в чужбина и у нас. Тя се бе изолирала доскоро по заръка на адвокатите си. "Все още отказваше упорито да се появява на обществени места, за да не дразни обществеността. Не желае да дава интервюта и не иска и да чуе за риалити формата "ВИП брадър", който предложил колосален хонорар на силиконката за участие. Анита категорично отказала, тъй като иска първо да разреши проблемите си с Темида.

Анита е обжалвала решението на съдиите, като се надява ВКС да я оневини изцяло, за да изчисти името си. Против намалената й присъда обаче е държавното обвинение. В протеста си от прокуратурата посочват, че има процесуални нарушения при произнасяне на наказанието, защото Анита е оттегля самопризнанията си и на практика делото не е трябвало да се гледа по съкратена процедура.

Мейзер е обвинена за това, че е стегнала две свински опашки около врата на любимия си по негово желание. Тя е подценила ситуацията и надценила физическата сила на мъжа си, за което трябва да понесе отговорност, смятат съдиите.

"Категорично очакваме отпадане на обвинението за подкуп и условна присъда", оптимистично коментират защитниците на Мейзер. Ако това се случи, задържането на Анита в Сливенския затвор ще се окаже в разрез с човешките й права. Така тя ще излезе двойно по-богата, след като осъди държавата в Страсбург, алармират запознати с разследването.

Докато чака дата за делото в София, Анита е разчистила и личния си профил в социалните мрежи от всички общи снимки с мъжа си Николай Димов. Профилът на съпруга й също е деактивиран.

"Тя има право да продължи живота си и да започне на чисто. Силна жена е!", обясняват от близкото й обкръжение.

Мир с близките на Ники Димов иска да сключи Анита. Тя се е чула няколко пъти с майката на съпруга си Петранка и е поискала прошка за случилото се. Поискала от свекърва си и да оттегли иска за кръвнината срещу нея. Това обаче не може да се случи, тъй като по закон обезщетенията са задължителна част от процеса.


Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.10.2018 г.
+1
 
 
Майка ти циганска де*а
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: