ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Киро Скалата и куп знаменитости ни канят на звездния финал "Крале на Силата"
Автор: Васил Динев 17:04 / 11.10.2018Коментари (1)9659
© Plovdiv24.bg
Тази събота, 13 октомври в София на паркинга на "Мосю Бриколаж" на "Цариградско шосе" ще се проведе 7-то издание и  финал от  благотворителната идея "Ние  плащаме, вие тренирате!", реализирана чрез шоуто "Крале на Силата" с продуцент и водещ Кирил Вълчев Скалата.

Досега бандата на Фитнес Мания раздаде над 30 хил. лева предметни награди и подаръци на участващите в София, Пловдив, Варна и отново София. Редица знаменитости от спорта и шоу бизнеса се включиха като мотиватори,демонстратори и специални гости. 

Голяма част от звездите, открития на Скалата през дългата му кариера на независим продуцент, дебютирали на сцената на неговото телевизионно шоу преди 10 години, застанаха зад проекта: плеймейт Нора Недкова, актрисата Анна Мария Чернева, лекоатлетката Мерлин Арно, певицата Ан Джи, героят от фермата Георги Варсамов, световният шампион по културизъм Йовко Тихов, мистър България Георги Йовчев останаха верни на фитнес мафията. 

Съпричастни към турнето станаха олимпийската легенда Йордан Йовчев, европейската шампионка по силов трибой Ивета Костадинова, европейската фитнес шампионка по фитнес Илина Бояджиева, световният и европейски шампион по лежанка Тодор Капашиков, културистът-певец и шампион на Италия Фантомас, балканският шамион по културизъм Димо Бенев, шампионът по уличен фитнес Петко Цопанов, LOSTALICA, мистър София Илия Манолов и други.  

След голям успех във Варна, където Гинка Георгиева на 68 г счупи рекордите с 100 повторения на лежанката с дъмбели от 3 килограма, а Иван Конов на 74 г измести възрастовата категория,в комбинация с напиращ ентузиазъм  на хлапета от 4-5 годинки, Скалата се принуди да  увеличи възрастовите категории  за финала на 13 октомври в София:   

1.Деца от 4 до 7 г. - с гирички  3 кг

2.Деца Момчета от 8 до12 г. - с  20кг.

3.Юноши Момчета  от 13 до 20 г. - с 40 кг

4.Юноши Момичета от 13 до 20 г. - с 20 кг

5.Мъже от 21 до 40 г. - с 60 кг

6.Жени от 21 до 40 г. - с 20 кг

7.Мъже Ветерани от 40 до 65 г. - с 60 кг

8.Мъже Ветерани от 40 до 65 г. - с 60 кг

9.Мъже Ветерани 2      над 65 г  - с 40 кг

10.Жени Ветерани 2 над 65 г - с  гирички 3 кг 

При набирането и кофичките за максимален брой сумарно, ще има само една  категория. Рекордът бе поставен  на кофички от Светлозар Венев, 38 г любител, поддържащ форма на катерушките пред блока, задмина с двоен резултат от 131 повторения останалите шампиони. 

През изминалите 6 издания пред камерата на Фитнес Мания застанаха 100-ци деца и възрастни, всички имаха подарък за куража си да се включват в предизвикателствата, но някои от тях ще станат таланти за телевизионния ефир. Петнайсет метровата бяла лумузина HAMMER, разтоварваща всеки път протеинови вафли, велосипеди, здравословни напитки, алкална вода, хранителни добавки, книги, спортна екипировка  и др. пристига след 11 ч на Бриколажа, Цариградско. 

Освен материалния стимул, участници и публика ще бъдете насърчавани и обгрижвани от цял куп шампиони и знаменитости. Мускулестите машини, балканският шампион по културизъм Антонио Георгиев и републиканският шампион Аспарух Атанасов ще демонстрират състезателна мускулатура, позирайки върху песните, изпълнени от музикалния гост - емблематичната Никол Стоянова. 

Грамадният и скандален победител от “Биг Брадър“ Емо Каменов и покаялият се бивш затворник от "Фермата“ Георги Версамов ще тренират с участниците и ще се грижат за правилното изпълнение на упражненията. Победителката на таз годишния Playmate Жанет Осипова е специалният сексапилен стимул за повдигане на щангата. Тя ще раздава награди, усмивки и ще се снима с победителите. 

За картотеката на участниците, прецизното изчисляване на резултатите ще отговарят атлетичната треньорка по йога и мис Волейбол Ваня Запрянова и вече натрупалата опит в "Крале на Силата“ дъщеря на продуцента и републиканска шампионка по скокове във вода Нина Вълчева. Главен рефер при повдигането на щанга от лег е  легендарният силов атлет и многократен шампион на България - героят от "Фитнес Мания“ Любо Лежанката. Главен рефер при набирания и кофички е Гинес рекордьорът по набирания и бивш борец Борис Налбантов. 

Финалът на турнето "Крале на Силата" е част от телевизионните серии, които продуцентът и водещ на предаването Фитнес Мания подготвя за новия си старт в края на ноември. Не пропускайте! Вход свободен, участват всички!

Varna24.bg и Plovdiv24.bg са медийни партньори на събитието. Генерален Спонсор: RAIDER Power Tools.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.10.2018 г.
0
 
 
Киро скалата и "знаменитост" в едно изречение ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: