ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев защити директора на "черно-бялата" школа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 12.10.2018Коментари (1)5135
© Plovdiv24.bg
Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев взе отношение относно изявлението на Фенклуба на черно-белите, като защити клубното ръководство и шефа на детско-юношеската школа Димитър Палазов.

Ето какво каза Зума пред официалния сайт на Локомотив:

“Много е неприятно, когато излизат статии, в които по един или друг начин се критикува Локомотив Пловдив. Най-болезнено се приемат публичните критики от децата. Имаме от 7 до 19 годишни момчета в нашите отбори, които четейки всичко, което се пише, се огорчават, става им мъчно и започва разколебаването.

И понеже в обръщението си феновете отправят критики към директора на школата Димитър Палазов, искам да подчертая, че следя дейността му от деня, в който той е дошъл в Локомотив. До този момент - и като треньор, и като директор на школата, той съумя да направи много промени - ежедневно виждам изключително научната му и професионална работа с всички треньори и футболисти.

Дисциплина, ред, следене отблизо на работата на всеки един от треньорите - това са неща, които са отсъствали в школата. Затова смятам, че нашите фенове трябва да се отнасят с повече доверие и най-вече с уважение към това, което прави директорът на ДЮШ Димитър Палазов.

Мисля, че работата в детско-юношеските школи във всеки един клуб в България в момента е изключително трудна и ако изключим ПФК Славия, който успява да изгради футболистите от тяхната детско-юношеска школа и да ги вкара в представителния си отбор, няма други клубове, които да кажат: "Ето, повечето ни футболисти са от нашите детско-юношески формации“.

Всички искаме нашите юноши да влязат в първия отбор и да им се радваме, защото те са наши деца, но не е толкова лесно. Една от причините, които затрудняват ефективната работа с децата и юношите, е липсата на база.

Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Крушарски от първия ден, в който е стъпил тук, се опитва да изгради стадиона и тренировъчната база и той държи особено много на това, за да има места за децата да тренират. Аз мисля, че Общината в лицето на кмет и заместник-кметове е нужно по-най-бързия начин да дадат възможност на г-н Крушарски да построи това, което ни е най-необходимо в този момент.

Ние всички сме едно голямо семейство - фенове, ръководители, треньори, футболисти. Искрено се надявам да направим така, че накрая родителите и тези, които обичаме Локомотив, да видим повече деца в представителния ни тим.“
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Попитайте г-н Бонев колко мача на отбор от школата е изгледал или на колко тренировки е присъствал, че дава мнения за школата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: