ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Аутопсията на Виктория разкрива, че е била убита по изключително брутален начин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:46 / 14.10.2018Коментари (2)33537
© Фейсбук
Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по изключително брутален начин. Младата жена не е имала никакъв шанс срещу насилника си. Той е действал с особена жестокост. Мъжът удря Виктория с лявата си ръка. При удара чупи носната й кухина и кръвта се стича право в гърлото на жената, става ясно от съдебномедицинската експертиза. Вероятно младата жена е опитала да вика, тъй като има следи, че е натискана по устата. Заради запушената уста Виктория не успява да изплюе или изкашля кръвта, която запълва устата ѝ. Тя се дави в нея и умира от задушаване. Според експерти е почнала да вижда замъглено и тялото ѝ се е отпуснало в зверската хватка на изрода, който се е канел да я насили. Смята се, че тя дори не е разбрала за намеренията му да се гаври с нея.

Северин насилва два пъти жената и оставя генетичния си материал по нея. След това насилникът решава да задигне портфейла, мобилния телефон и ключовете на Виктория. Тогава разбира, че е умряла и побягва по обратния път на алеята, където се разминава с 4-ма души, а камерата отново го снима. И двата записа са лоши, тъй като дървета пречат, а алеята се пада в далечината. Северин бяга, но камера снима как държи телефона на Виктория. Калъфът е семпъл - бежов, и е специфичен. Вижда се отлично на записа, който полицаи ще намерят по-късно. Северин се прибира, захвърля дрехите си в дома си и се преоблича. Той признава на близките си за убийството, а те му казват да бяга в чужбина. Избира познатата му Германия и тръгва в неделя в 14 часа с приятел. Телефонът на момичето е забелязан на друг запис в ръцете му, а сложна експертиза от камерите в града пресъздава маршрута на нападателя.

Местни хора носят видеа и така полицията стига до дома на убиеца. Там са намерени дънките му, по които има кръв. Експертиза доказва, че е на Виктория. От тях е свален и генетичен материал от Северин, който съвпада 100% с намерения по тялото на убитата жена. Това става, когато той вече е в чужбина. Теориите, че това е манипулация, означават, че 100 разследващи и експерти са сложили генетичен материал върху тялото на Виктория още в събота и са дали него за проба, което е абсурдно. Роднините признават в разпити, че младежът е тръгнал към Германия, а справка от Гранична полиция потвърждава, че е напуснал страната. Бързо се разбира, че Северин е в град Щаде при майка си и втория си баща. Германските власти са задействани и го задържат в 20 ч. местно време.

Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 95
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
СМЪРТ ЗА ЦЯЛОТО ГНУСНО ДОЛНО НИКОМУ НЕНУЖНО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО, ДА ИЗМРАТ ДО ЕДИН ДАНО
+6
 
 
Добре де, на фона на тези всичките, шокиращи факти, не е ли възмутително поведението на всички, които се стремят да "тушират" напрежението? Да направят така, че това било нормално и че се случвало навсякъде? Ами като се случвало навсякъде, дайте да оставим циганската сган да продължава да безчинства и да разчеква жените и децата ни и тва е!? Жалка работа! Вместо цялата държава да вземе скоропостижни и крайни мерки към индивидите наречени "роми" и които се водят с равни права, като тези на "белите" и цивилизовани хора, те се скъсват да по медии и къде ли не да потушават напрежението чрез жалки похвати. Рокерите не бивало....., циганите били свястни....и т-н? А каква ще е реакцията, за да се отмъсти за зверски убитото и разчекнато, прекрасно, младо и интелигентно момиче??? Каква ще е реакцията, за да няма "утре" поредния, насилен от страна на пиян или дрогиран изрод, който дори не знае да говори български, подобно на майка му и съмахленците му!? Докога ще се правим на нелепи глупаци говорещи за толерантност? Редно ли е? Цяла Европа се ислямизира мощно а ние се правим на толерантни? Смешно и нелепо е! Дано наистина има "оня свят"? Дано Виктория е на по-добро място!? Дано Господ наистина да върне всичко на изродите и общността им с вересиите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Отварят за посетители сграда "Ирини"
Строеж на AM "Русе-Велико Търново"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: