ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Отцепват летището в София довечера заради пристигането на изверга Северин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 17.10.2018Коментари (6)12628
©
Заподозряният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров се очаква да бъде върнат тази вечер в България с полет от Германия. Съдът в германския град Целе, където бе задържан Северин Красимиров, уважи искането на българската прокуратура той да бъде екстрадиран в страната ни.

Съдебна охрана ще го придружава до София, след което - отново с конвой, той трябва да бъде отведен до ареста в Русе. В присъствието на адвокат, на Красимиров трябва да му бъдат повдигнати обвиненията за изнасилване и за убийство по особено жесток начин. В момента той е обвиняем задочно. 21-годишният мъж ще бъде задържан за 72 часа още на летището, а след това прокуратурата ще поиска за него постоянен арест.

Вчера в социалните мрежи се завъртя инициатива Северин да бъде посрещнат, за да може да се саморазправят с него. По този повод от МВР са взели необходимите мерки и ще отцепят района на летището, за да не се стигне до ексцесии. Отделно от ГД "Охрана" към правосъдното ведомство, който ще конвоират арестанта до Русе, възнамеряват да го натоварят на затворнически бус още от пистата на аерогарата. Освен това обвиняемият ще бъде отведен с белезници, за да даде ДНК проба в Националния институт по криминалистика и криминология (НИКК). Това ще стане непосредствено след като задържаният кацне у нас, пише "Монитор“. 

По план Северин трябва да пристигне в София в късния следобед днес с полет от Франкфурт. Арестантът ще пътува с граждански полет, но още преди терминала на пристигащи се очаква да бъде отведен със специализиран транспорт.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е убил, но не и че е изнасилил Виктория. Тези признания нямат процесуална стойност по българския НПК и трябва да бъдат потвърдени и пред българските разследващи.  Дали Северин ще иска да бъде съден по съкратена процедура, което би го спасило от доживотен затвор, ще зависи от това дали ще се признае за виновен и по двете обвинения, когато делото започне по същество в Русенския окръжен съд.


Още по темата: общо новини по темата: 95
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.10.2018 г.
0
 
 
Богата даржава е България.Парите ги нямат за нищо.Ескорти полети.разходки
0
 
 
Кой плаща за ескорта и охрана? Вземете пример от Китайците,разстрел и толкоз...един куршум е един цент..Защо някой трябва да го храни цял живот?
Aнонимен
на 17.10.2018 г.
0
 
 
в затвора ще е малък цар. мама му ще праща пари от Германия , а ние ще си го гледаме да не кихне. специален конвой ще го вози на зъболекар и други екстри
на 17.10.2018 г.
+2
 
 
Смешна работа - един мангал с такъв ескорт. Направо му вдигат егото. Сега ако качат и президентския автомобил ще е най-малко каквото могат да направят за този световно известен убиец - по велик от Зодиак и Ханибал. Излагацията е уникална. Ако факта , че имало убит журналист е удар за България , както се изразява бате бойко - то това унижение ще кънти поне още 20 години. А ако избяга ще е голям цирк. И глупостите , където Цацаров ръсеше вчера в национален ефир ( "Убиеца е хванат, но не защото имало международен натиск или политически , а защото полицията си върши работата" - нещо от този род каза - направо се чудя как е станал прокурор този). Но нищо не каза , за други с подобен характер убийства , които не са едно , две за съжаление. Само се хвалеше и се увърташе ситуацията. Лошо е че проблема с "малцинствата" ( мангалите ) напоследък е доста сериозен и трябва да почват да се взимат мерки , докато все още може, а да чакаме те почват да ни избиват. А този палячо Северин трябва да го пратят на север в Сибир да търка наровете в някоя мина, а не да го възнасят на пиедестал , като велик убиец.
+3
 
 
само му вдигат рейта на това извергче.Ясно е ,че никой нищо няма да му направи.Сега ще го пазят 1000 полицаи и ще го дават по всички телевизии.Двама цивилни полицаи и една кола направо на пистата ще решат всички проблеми.Ако тръгне да бяга и дум дум -ще е най-добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: