ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Коледа и Нова година идват с много изненади само в Парк и СПА Хотел Марково
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:29 / 17.10.2018Коментари (0)7005
©
Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече на прага. И ако вие, също като нас, обичате радостта от празничната еуфория, навярно вече се оглеждате за своето местенце, в което да отпразнувате топлите зимни празници. 

Парк и СПА Хотел Марково отново е подготвил много изненади за всички свои гости! Хитовият хотел край Пловдив, който за кратко време успя да се наложи като новото любимо място сред пловдивчани и гости на града, и този път обещава звездно присъствие и много весели моменти! 

Предколедното настроение започва на 23 декември, когато звезден гост-изпълнител ще бъде Графа. Той ще изпълни най-големите си хитове и ще ви зареди с много настроение в ресторант Belle Vue, където купонът ще продължи с DJ програма. 

Във вечерта на най-светлия християнски празник Бъдни вечер, дядо Коледа ще очаква всички малки и пораснали деца, за да им напомни, че чудесата съществуват, а доброто винаги се възнаграждава. Ресторант Belle Vue отново ще бъде вашият изискан домакин, където ще можете да се насладите на празнична вечеря с анимация за най-малките и коледно-магическо шоу. Скъпи родители, не забравяйте подаръците на вашите малчугани! 

В коледната нощ, на 25 декември, Глория ще вдигне настроенито на макс, само както тя умее. Примата на поп-фолка ще зарадва всички гости на хотела с многобройните си хитове, сред които и много български народни изпълнения.  

А какво още включват празничните коледни пакети, вижте ТУК.

Седмица след най-топлите семейни празници, идва ред на шумните приятелски купони, които ще бележат новата година с много настроение и весели наздравици! 

Празникът започва още на 29 декември, когато струнният квартет Mystic и разнообразната DJ програма ще ви подготвят за 30 декември, когато купонът ще бъде в разгара си с хитовата изпълнителка Анелия. Отново стилен домакин ще е ресторант Belle Vue, а партито се очертава до зори. 

Не се притеснявайте, ще имате и възможността да се възстановите сред множество водни процедури в луксозния СПА център на Park & SPA Hotel Markovo, във фитнес залата му или сред чистия въздух на Родопа планина.

Детският център пък разполага с двама професионални аниматори и е отворен напълно безплатно за гостите на хотела, за да об
©
грижи вашите малчугани, докато вие се наслаждавате на престоя си. За разлика от други хотели в Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости и Солна стая, полезна както за деца, така и за възрастни, а една от последните придобивки на хотела е бяла 7 местна лимузина Chrysler 300C с мини бар, кожен салон, озвучителна система с микрофони и surround sound. Лимузината може да се наеме от всеки, който желае, но най-атрактивна е за бъдещите младоженци! 

Кулминацията на купона е на 31 декември, когато за доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат харизматичният Руслан Мъйнов, група Compact Voices, маг Кристел с фокуси наживо, както и професионален DJ. Домакини ще бъдат ресторанти Belle Vue и Bella Donna. А след дългата празнична нощ, като комплимент от хотела, всички гости ще могат да се насладят на късна закуска, както и на късно освобождаване на стаите.  

Разгледайте подробно новогодишните празнични пакети ТУК.

Парк и СПА Хотел Марково ви очаква, за да посрещнем заедно прекрасните зимни празници с много настроение и радост! Заповядайте при нас!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още по темата: общо новини по темата: 144
21.03.2019 »
15.01.2019 »
10.01.2019 »
05.01.2019 »
03.01.2019 »
03.01.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: