ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Брутално! Циганин преби зверски дядо (18+)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 21.10.2018Коментари (10)29751
За поредно брутално насилие от ромския етнос споделя мъж в социалната мрежа. Пострадалият е дядо на 82 г. Следващите редове са на неговия внук:

Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години. Снощи към 01:00 часа в къщата му в Славяново е нападнат, пребит и ограбен от циганин !!! Дядо ми се е опитал да се защити, при което е брутално пребит!!! В опит да спаси живота си хвърля портмонето си със сто и двадесет лева в него, циганинът взима парите и си заминава!!! Дядо ми успява да се добере до телефона и се обажда на 112. Закаран е в бърза помощ в гр Плевен, където са установени множество фрактури по тялото и главата, както и счупена скула. Веднага е закаран за операция във “Втора база" в гр Плевен! Аз все още вярвам, че живеем в нормална държава със закони и ред. Циганинът е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение. Не знам кое вече подред! Искрено се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат адекватно работата!!!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Простичко е - определени животни нямат място при хората. Или определени етноси. Или ще се социализират, или еволюцията ще ги погуби по един или друг начин - дали разумните същества ще ги затрият или някоя болест ще ги помете, няма значение - изхода е само един. Всичко останало са приказки...
на 21.10.2018 г.
-1
 
 
Това което назад във времето Хитлер не е направил с тях те си го наваксват върху нас. Мълчаливите устакяри-БЪЛГАРИТЕ-.Време Е разиденени БЪЛГАРИ време е.НЯМА КОЙ ДРУГ.
+2
 
 
България - най-отвратителното място, на което човек може да прекара старините си. Горкия човек, вместо да прекара тази част от живота си в спокойствие, той бива подложен на мъки и страдания от някакъв малоумен циганин. Дано изпукат до един, скапани мангали неблагодарни. И този скапан премиер, как толкова години не си мръдна пръста по наболелия въпрос с тези нищожества ? Тъп самозванец със власт, не проумявам как може да спи спокойно докато народа му страда и бива унижаван по този начин.
+1
 
 
За съжаление живее във скапана държава.... не мога и така да я нарека.... и въпросният циганин ще бъде пуснат на свобода....по простата причина че няма да извърши повече никакво деяние ....
+6
 
 
Само кастрация още при раждането и никакви помощи без доказан трудов стаж!
+2
 
 
Всяка седмица се случват тези неща. Няма държава, никой в Драгалевци, Бояна и т.н не с интересува от тези неща. Всеки има роднини по селата. Там е страшно. Цигани, непрекъснато множащи, гладни, необразовани, влизат в къщите и пребиват старите хора !!! Наистина трябва да се предприеме радилна промяна в политиката с циганите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: