ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Над 5200 се стекоха в Пловдив на най-голямото шоу за американски автомобили
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 25.10.2018Коментари (0)6531
Повече от 5200 посетители се стекоха на най-голямото шоу за американски автомобили - “Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria", което се проведе на 20 и 21 октомври в Международен панаир Пловдив. То събра 121 представители на американската автомобилна индустрия. Публиката видя впечатляваща колекция от водещи марки леки коли, джипове и пикапи, както и ретро автомобили.

Дойдоха зрители от София, Варна, Бургас и други градове. Те се насладиха на лукса на 11-метрова лимузина "Хамър Н2" и малко по-късата "Линкълн Таун Кар", които бяха две от многото варианти, предлагани от LimosBg.com. Гостите имаха възможност да разгледат новите модели на Jeep - "Compass" и "Renegade", а двама от тях спечелиха тестдрайв уикенд от томболата, организирана от представителството на марката в България.

Невероятни експонати показа фирма "Евромикс“, която доставя директно от САЩ автомобили, джипове, мотори и лодки. Offroad клубове от България демонстрираха своите мощни американски машини. Високо проходимите возила, подходящи за трудни планински терени, от различни марки украсиха и осветиха изложбеното поле със своите ярки фарове. По-голямата част от тях бяха снабдени с изключителните светлини на 2R.

Модифицирана версия на легендарния Fort T-Model от 1926 г. и оригинален "Форд Мустанг“ от 1966 г. бяха сред хитовете на “Ride'N'Roll" тази година. Някои от показаните модели имаха двигатели с респектиращата мощност от 500-600 конски сили. Феновете не пропуснаха да си направят снимки с най-впечатляващите експонати.

Гостите на изложението се насладиха и на автентични американски ястия, приготвени от "Momento +". Най доволни бяха любителите на тексаско барбекю, тъй като опитаха пържоли с дебелина два пръста, изпечени на жар от двугодишни плодни дръвчета. Вкусната храна беше придружена от уникалното вино "Friends Fun Wine" с кокос, капучино и еспресо, което скоро навлезе в Европа и България. То се предлага не само в кенове, но и в арт бутилки на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. Звездата от "Фермата“ Димитър Господинов – Гуспата щедро ги раздаваше като награда в състезанията по стрелба с лък и арбалет и други атракции, организирани от екипа на реалити формата.

Автомобилното шоу беше съпроводено с много игри за публиката. Във всяка от тях имаше и специална награда от Toptul - професионални инструменти за автосервизи, но вече и за горди собственици на американски автомобили, както и много подаръци към наградите. Водещият Ники Станоев неуморно забавляваше посетителите и изложителите през цялото време, а "Монстърите" поддържаха високия градус на емоциите, като раздаваха от тяхното гориво на всеки участник и зрител.

“Ride'N'Roll 2018" стана истински празник и ни амбицира догодина да направим най-грандиозното шоу за американски машини, провеждано в България, заявиха от Клуба на собствениците и феновете на американски автомобили, който организира изложението.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: