ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ето какво ще има в най-модерния и голям мол в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 25.10.2018Коментари (10)70924
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5

11 коментара за Mall Plovdiv Plaza
Тук има:
Най-модерният и голям мол в Пловдив Plovdiv Plaza определено ще бъде място, където всеки ще може да намери нещо за себе си и да прекара свободното си време по най-приятния начин. След като наскоро стана ясно, че световната модна марка Zara влиза с най-големия си магазин и най-нова интериорна концепция за България заедно с Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear и H&M, вече са ясни и друга част от наемателите.

С отварянето на Plovdiv Plaza през ноември пловдивчани ще имат възможност да избират и между най-добрите спортни марки, събрани в първия магазин на Intersport в града на тепетата. Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, O'Neill, Salomon, The North Face, Columbia, Jack Wolfskin, Speedo, Head и Babolat са само част от брандовете, които спортните маниаци ще намерят в най-разпространената в света верига магазини за търговия на дребно на спортни стоки. От Plovdiv Plaza са се погрижили за добрия имидж и на силния пол с магазините на Teodor, IVENTI и LAZARINI.

Първият Центъра за поръчки на ИКЕА в региона ще отвори врати в мол Plovdiv Plaza с площ от 2100 м2. В обзаведените мострени стаи ще може да се видят аранжирани комбинации на селекция от продуктите на шведската верига. Посетителите ще може да вземат каталог ИКЕА, да направят консултации относно своята покупка и да направят поръчка от целия продуктов асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без допълнително оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се предлагат допълнителни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Пловдивчани ще бъдат първите, които ще имат възможността да пазаруват декорации и аксесоари за дома и офиса в новия самостоятелен магазин на MIIO, които стъпват за първи път в България.

От мола са помислили и за най-малките си посетители. Родителите ще могат да пазаруват спокойно или да изпият чаша кафе с приятели, докато децата им се забавляват в детския център на "Тон Бонбон". Разположени върху площ от 1200 м2, модерните лабиринти, пързалки и забавления ще са перфектното място за организирането на незабравими рождени дни и партита. Блъскащи и спининг колички, мини боулинг, 6D кино, трамплини с фоум басейн, билярд маси, джаги, много електронни и аркадни игри гарантират забавление от нов клас на всички приятели.

Специално разработени за деца стени за катерене ще допълват забавленията за най-малките.

И за да е лесно намирането на подаръци за малчуганите, в Plovdiv Plaza ще има богат избор от книги и играчки. Orange Center осигурява на едно място книги, музикални и видео продукти, канцеларски материали и продукти за офиса, копирни услуги. А Сиела в партньорство с Комсед ще предложат на посетителите голямо разнообразие от книги на чужди езици и музикални продукти. В същото време обектът ще е истински рай за децата с безбройните и разнообразни играчки и прекрасни детски книжки.

Професионалните консултанти на Douglas ще се погрижат за перфектния външен вид на дамите. Изборът ще се допълва от висококачествена козметика в магазините на Lilly Drogerie и Radiant. Създадени в Гърция с вдъхновение от цветовете и Средиземноморската култура, продуктите на Radiant Professional предлагат голям избор от цветове, нюанси и текстури. Професионалните консултанти на марката ще са на разположение на всяка жена, така че заедно да подберат цветове и техники за грим, които ще подчертаят естествената й хубост.

След дългото пазаруване и веселите игри, пловдивчани ще могат да хапнат вкусна пица, приготвена пред очите им с избрани от тях съставки от майсторите-пицари на Pizza Lab.

Феновете на бургерите могат да се спрат при уникалните бургери от качествено телешко месо на Burger Chef. При тях ще намерите още пилешки и свински бургери, диетична серия пълнозърнести тортилли, калифорнийски хот-дог с бекон, пържени картофки и лучени кръгчета и гръцки гироси.

За ценителите на прясно приготвената паста Yozzi Pasta вече заявиха, че подготвят нови вкусове, изключителни италиански сосове и десерти за техния нов обект в Plovdiv Plaza. Разбира се, в мола ще има и от превъзходните сладоледени изкушения, направени с автентични италиански продукти, както и невероятните белгийски вафли на добре познатите на пловдивчани Yozzi Yogurt.

Любителите на здравословното хранене също ще имат тяхното специално място. Fresh Bar ще предлага вкусни и здравословни фрешове, супи и салати, приготвени директно пред клиента.

Докато се наслаждават на специално разработените 3D анимации на първия в България 16-метров LED екран, любителите на сладките изкушения ще може да похапнат от известните торти на сладкарница Неделя и бутиковите предложения на сладкарници Колекция или от приготвените на място печива на Coffee&Bakery. А защо не и да отскочат до Starbucks за любимата си освежаваща напитка?

От Plovdiv Plaza са се погрижили да спестят време на своите клиенти и за някои ежедневни задължения като плащане на сметки или консултация в офис на мобилните оператори Vivacom и Теленор или сключването на различни застраховки, за които на разположение е офисът на най-големия застрахователен брокер SDI.

И докато дамите обновяват гардероба си, децата се веселят на воля, а татковците обсъждат спортните резултати на кафе или спортуват в Athletic Fitness, за семейната кола ще се погрижат в автокозметичен център Auto Spa.

Голямото разнообразие от магазини и услуги, разпределени върху площ от 35 000 м2 определят Plovdiv Plaza като място, където всеки може да прекара приятно свободното си време, да се срещне с приятели и дори да проведе своите бизнес срещи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Определено ще е най-качественият мол в града. Интерспорт, Зара и ИКЕА са отлични попадения. Чакаме и Dunkin Donuts най после и в Пловдив.
+2
 
 
В Бг Икеа не можеш ги пипна нещата,а в Европа е най-евтината верига с огромни намаления,Бг =абсурдистан,но като има балъци има и тарикати
на 25.10.2018 г.
-1
 
 
Всичко са китайски стоки включително и мебелите,хаирлия да са леваците.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: