ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Богаташкото синче от тежкото ПТП до моста на Герджика пак мина между капките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:54 / 26.10.2018Коментари (13)59009
Петко Ангелов, 22-годишният наследник на компания, която се занимава край Пловдив с производство на млечни продукти, няма да бъде съден нито за новото, нито за старото си нарушение. Преди дни младият баровец катастрофира с мощното си БМВ Х4 и вкара в болница няколко души. Те за щастие се разминаха без сериозни наранявания. Инцидентът стана при масово меле, което сътвори Петко Ангелов. Той катастрофа с три коли, след като с бясно шофиране по пловдивския бул. "Руски“ решил изведнъж да завие наляво.

Помел при маневрата мерцедес, влязъл в насрещното и се нацелил в друг автомобил. Водачът на последната кола и две пътнички бяха откарани в лечебно заведение без сериозни травми. Заради това, че няма тежко ранени или жертви, нарушението е отработено по административен ред и няма да се води дело, нито път младокът ще бъде подведен под съдебна отговорност. Преди година синът на боса на фирмата - Никола Ангелов, пък се прочу с друга издънка. Жена се оплака в полицията, че Пето я е удрял и блъскал. Разправията станала, когато пловдивчанката подала сигнал с клаксон, тъй като Ангелов запушил пътя и си бъбрел с друг шофьор.

Ангелов не се отдръпнал след сигнала, а направил неприличен жест с ръка, започнал да обижда и ругае. Жената тогава твърдеше, че младият мъж я е ударил. Въпреки че е подала жалба в полицията и ченгетата започнаха проверка, е било констатирано, че дамата е преувеличила и украсила думите си и физическа разправа не е имало. Заради това проверката срещу Ангелов-младши била прекратена и той продължава щастливо и бясно да препуска с мощната кола на баща си по пловдивските улици, твърди "Блиц".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Има големи дебили в Пловдив обаче. Преди 30 години Пловдив се е славил като града с най-гордите българи, каймака на обществеността ,а сега сме най-големите селяндури.
+7
 
 
Поредния гомненце малко помислило се за голямата работа ще яде к...ца някъде няма да му се размине
+8
 
 
Знам го това леке! Ходи в нитро да тренира и се държи все едно светъ е негов - правим си на лежанка, на друга пейка се слага водичка на трета КЛЮЧА от заветното X4 разбира се подарък от тате как иначе.... и всеки път различна ковра му помага да вдига което е забавно.... Смел е смел е ама като попадне на някой по смел и от него не ми се мисли .... Дано баща му се вразуми и да го кротне малко .... Има закони и трябва да се спазват!
+10
 
 
Рано или късно ще спре да диша нагляра.....боклук
+8
 
 
Правосъдие има, но без кърпичка на лицето. Кой ще докаже, че този "красавец" не е бил друсан или пиян? Възможно е, разбира се, но всички знаем как се случват нещата в България. Те избори фалшифицират, та една алкохолна проба ли?? Поне смърт няма на пътя. Може би това е наклонило везната. И някой лев, разбира се.
+2
 
 
емии кво остава.... да се молим на господ като се разминаваме с тоя да не ни убие...
+3
 
 
Еми така е щом баща му е бос нема проблем каквото си иска да прави самочувствието му е огромно.Де да е само той в целия град с мед да го намажеш дето се вика.Но това ако найстина е така за което не се и съмнявам.както го пишат що за държава трябва да сме тогава.Ами я си представете на мястото на тази жена ако беше някой мъж да му тегли той един хубав бой на това хлапе кой ще е виновен според вас тогава?
+6
 
 
Тоя просто не си е намерил майстора.. Но както е тръгнал, скоро ще го намери. И няма да стои подпрян на стълба като малоумен бастун и да си гледа теУефона.
+7
 
 
Нямало да има дело... Няма да има от 'държавното обвинение'.. Пострадалите да го съдят до дупка за причинени щети и телесни повреди! До дупка!
+10
 
 
Щом е така, за пореден път, ако тоя боклук попадне на мен с някаква издънка, обещавам лично да му разкатая фамилията, без изобщо да викам полицията! Ще отърва града от него!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: