ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът обяви кой мегапроект на Пловдив ще реши проблема с трафика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 31.10.2018Коментари (28)15611
© Plovdiv24.bg
"Базово Пловдив се нуждае от още един мост над Марица". Това заяви кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той допълни, че вечерно време трафикът е най-интензивен именно около мостовете. По този повод местната администрация работи не само по връзката "Модър-Царевец", но и по новия мост, който да свързва булевардите "Копривщица" и "България".

Във връзка с този мост общинската администрация е решила проблема с един от имотите, които трябва да се отчуждат. Така че догодина проектът може да се "сложи на масата" и да се търсят пари за финансиране. В проекта влиза и т. нар. железен мост, който ще се рехабилитира от НКЖИ.

"Не изключвайте и повдигнатия мост. Оптимист съм, че ще се вадят резервни проекти, за да може НКЖИ да си реализират програмата до края на програмния период - до 2020 г", каза още кметът.

Проектът включва и пътна връзка - около 3-километров обект от бул. "Шести септември" през бул. "Копривщица", мост над Марица и от там се отива на ул. "Дилянка" и кръстовището с ул. "Георги Бенев". Направят ли се, трафикът в Пловдив доста ще се облекчи".



Още по темата: общо новини по темата: 80
03.12.2023 »
09.05.2023 »
26.03.2023 »
23.03.2023 »
03.08.2022 »
20.08.2021 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кметче,ако свържеш тепетата със въжена линия и жп-линия на околовръстно,сещаш ли се какво става.Младежки хулм,центъра.Сахат тепе-Тракия.Туристите ще се кефят като в Рио.
0
 
 
Господин кмете, скъпи граждани, за да се оправи движението в градът, ви трябва мост между главният мозък и тялото. Научете се да шофирате!
на 31.10.2018 г.
-1
 
 
Бла Бла... Колко пътни възли на две и три нива има построени в Пловдив за последния четвърт век? Колко булеварда се разшириха? Колко изцяло нови булеварда се построиха? Май май отговора на тези въпроси е НУЛА! Всичко е на парче и требе едни кинти да се приберат от правилните хора... С тези темпове ще става още по зле...
0
 
 
Г-н кмете,за облекчаване на трафика по улиците на града ни,помислете за рестриктивни мерки за приматите с регистрации См,Ра,Х и К !Тези неканени мигранти са особено опасни за живота и здравето на кореняк Пловдивчани!Тези НЯМАТ класата и манталитета да живеят в града ни!Това са вредители и като такива са нежелани в един от най-старите градове в Европа с изградени хигиенни навици,и норми на обществено поведение граждани!
-2
 
 
пак едно и също ..... всичките коментари са от рода на ....... ми то що така то така много тъпу що не онака :) ..... онакато обикновено е изсмукано от пръстите или прочетено от някоя книжка разкази с картинки :)
+7
 
 
Кмете, докато в Общината има само идиоти, ако щете площадка за изтрелване на ракети построете, няма да се оправи. Няма елементарен ред, не че няма улици или мостове.....РЕД НЯМА!
+12
 
 
Когато КАТ започнат да санкционират всеки който "спира за 2 минутки" където види и завзема същевременно 50% от улицата....тогава ще се движим по-бързо и адекватно. Когато се санкционира преминаването на червен светофар както от коли така и от ПЕШЕХОДЦИ САМОУБИЙЦИ който явно не ценят собствения си живот - тогава може би ще се нормализират нещата....
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 31.10.2018 г.
+1
 
 
Трябва и мост над ЖП линията за връзка м/у Коматево и Прослав.
+6
 
 
:-) Проблемът с трафика ще се реши тогава, когато започнат да се назначават кадърни служители, а не приятели и познати на политически сервилни индивиди. Не мога да си обясня по каква причина трябва да спирам на Руски по 4 пъти преди да го пресека? Тръгвам на Търговската, а на МОЛ-а спирам отново. За Бога, това са няма и 200 метра. И така е в целия град. Ремонти добре, но тия улици да разкрият истинския си капацитет трябва да бъдат управлявани от КАПАЦИТЕТИ, а не от солташаци на тоя и оня. В този ред на мисли, нито мост ще ни оправи, кмете, нито бул.Северен, ако отношението към тези артерии е такова, каквото към останалата пловдивска инфраструктура - т.е., никакво.
+1
 
 
Г-н Тотев моста може да премести само задръстването от едно място на друго място, нищо повече. Докато тези "умни" светофари не се настроят по правилният начин, докато не започнат да се глобяват МАСОВО всички за спиране на авариики, където и да е било трафикът няма да се облекчи. Докато не се даде приоритет на градският транспорт, който да е редовен да се знае кога ще дойде, да бъде до късно, не да идват един след друг 5 рейса в една посока и да се гонят, кой ще вземе хората, трафикът няма да се промени ДРАСТИЧНО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: