ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Топ хотел край Пловдив със супер оферти за Коледа и Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 09.11.2018Коментари (1)4991
©
Ноември е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече на прага. И ако вие, също като нас, обичате радостта от празничната еуфория, навярно вече се оглеждате за своето местенце, в което да отпразнувате топлите зимни празници. 

Парк и СПА Хотел Марково отново е подготвил много изненади за всички свои гости! Хитовият хотел край Пловдив, който за кратко време успя да се наложи като новото любимо място сред пловдивчани и гости на града, и този път обещава звездно присъствие и много весели моменти! 

Предколедното настроение започва на 23 декември, когато звезден гост-изпълнител ще бъде Графа. Той ще изпълни най-големите си хитове и ще ви зареди с много настроение в ресторант Belle Vue, където купонът ще продължи с DJ програма. 

Във вечерта на най-светлия християнски празник Бъдни вечер, дядо Коледа ще очаква всички малки и пораснали деца, за да им напомни, че чудесата съществуват, а доброто винаги се възнаграждава. Ресторант Belle Vue отново ще бъде вашият изискан домакин, където ще можете да се насладите на празнична вечеря с анимация за най-малките и коледно-магическо шоу. Скъпи родители, не забравяйте подаръците на вашите малчугани! 

В коледната нощ, на 25 декември, Глория ще вдигне настроенито на макс, само както тя умее. Примата на поп-фолка ще зарадва всички гости на хотела с многобройните си хитове, сред които и много български народни изпълнения.  

А какво още включват празничните коледни пакети, вижте ТУК.

Седмица след най-топлите семейни празници, идва ред на шумните приятелски купони, които ще бележат новата година с много настроение и весели наздравици! 

Празникът започва още на 29 декември, когато струнният квартет Mystic и разнообразната DJ програма ще ви подготвят за 30 декември, когато купонът ще бъде в разгара си с хитовата изпълнителка Анелия. Отново стилен домакин ще е ресторант Belle Vue, а партито се очертава до зори. 

Не се притеснявайте, ще имате и възможността да се възстановите сред множество водни процедури в луксозния СПА център на Park & SPA Hotel Markovo, във фитнес залата му или сред чистия въздух на Родопа планина. 

Детският център пък разполага с двама професионални аниматори и е отворен напълно безплатно за гостите на хотела, за да об
©
грижи вашите малчугани, докато вие се наслаждавате на престоя си. За разлика от други хотели в Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости и Солна стая, полезна както за деца, така и за възрастни, а една от последните придобивки на хотела е бяла 7 местна лимузина Chrysler 300C с мини бар, кожен салон, озвучителна система с микрофони и surround sound. Лимузината може да се наеме от всеки, който желае, но най-атрактивна е за бъдещите младоженци! 

Кулминацията на купона е на 31 декември, когато за доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат харизматичният Руслан Мъйнов, група Compact Voices, маг Кристел с фокуси наживо, както и професионален DJ. Домакини ще бъдат ресторанти Belle Vue и Bella Donna. А след дългата празнична нощ, като комплимент от хотела, всички гости ще могат да се насладят на късна закуска, както и на късно освобождаване на стаите.  

Разгледайте подробно новогодишните празнични пакети ТУК.

Парк и СПА Хотел Марково ви очаква, за да посрещнем заедно прекрасните зимни празници с много настроение и радост! Заповядайте при нас!


Още по темата: общо новини по темата: 144
21.03.2019 »
15.01.2019 »
10.01.2019 »
05.01.2019 »
03.01.2019 »
03.01.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новогодишното пакетче е по скъпо от Пампорово и Сънито. Сори, друг път.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: